ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η γερμανική εταιρεία κατασκευής υποδημάτων Birkenstock θα διαθέσει 10,75 εκατ. νέες μετοχές προς 44 έως 49 δολάρια, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο.
Η εταιρεία δήλωσε ότι επιδιώκει αποτίμηση έως και 9,2 δισεκατομμύρια δολάρια στην πολυαναμενόμενη IPO στη Νέα Υόρκη.
Ο κύριος μέτοχός της, η ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων L Catterton προσφέρει 21,51 εκατ. μετοχές στην ίδια τιμή, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει τα νορβηγικό κρατικό ταμείο και το fund Durable Capital Partners LP του βετεράνου Henry Ellenbogen της T. Rowe Price Group για την αγορά μετοχών έως 300 εκατ. δολάρια.
Ο Mr Louis Vuitton, Μπερνάρ Αρνό, ο οποίος έχει ήδη επενδύσει την εταιρεία, μέσω του χαρτοφυλακίου του αναμένεται να αγοράσει έως και 325 εκατ. δολάρια μετοχών.
Το Bloomberg News ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Birkenstoc ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση στις 11 Οκτωβρίου.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου ενέκρινε την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ
- Reuters: Τρία με πέντε χρόνια θα χρειαστεί η αποκατάσταση ζημιών στο Ras Laffan μετά την Ιρανική επίθεση
- Περιφέρειας Αττικής: 301 έργα, ύψους 2,5 δισ. ευρώ δρομολογημένα έως τον Οκτώβριο του 2028
- ΗΠΑ: Αναμνηστικό χρυσό νόμισμα με τη μορφή του Τραμπ ενέκρινε επιτροπή που διόρισε ο ίδιος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.