• Mononews TV

    Αλέξανδρος Μπεχράκης (Digital Realty): Έτοιμοι για ακόμα περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα – mononewsTV

    • NewsRoom

    Για την νέα ημέρα που ξημερώνει στην Digital Realty Hellas, τους νέους στόχους και τα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας μίλησε στο mononews ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος Αλέξανδρος Μπεχράκης, λίγες ημέρες μετά και την επίσημη ανάληψη των νέων του καθηκόντων, μετά την αποχώρηση του Απόστολου Κάκκου.

    Ο κ. Μπεχράκης τόνισε ότι η Digital Realty θα συνεχίσει να επενδύει στα Data Centers καθώς η ελληνική αγορά είναι έτοιμη υποδεχθεί τέτοιες επενδύσεις επισημαίνοντας ότι όσο συνεχίζει η αγορά να έχει ζήτηση και να προχωράει ο ψηφιακός μετασχηματισμός στη χώρα, η Digital Realty θα είναι παρούσα.

    Η Digital Realty τρέχει ήδη στην Ελλάδα τρία Data Center, ενώ έχει άλλα τρία υπό ανάπτυξη, με μεγάλο ποσοστό να είναι ήδη κλεισμένο από μεγάλους πελάτες.

    Όπως τόνισε ο κ. Μπεχράκης, τα Data Center που ήδη έχει θέσει υπό λειτουργία η Digital Realty αλλά και αυτά που αναμένεται να κατασκευαστούν εντός των επόμενων τριών ετών, απευθύνονται σε μεγάλους πελάτες της εγχώριας αγοράς αλλά και μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού. «Οι υποδομές μας απευθύνονται σε μεγάλες εταιρίες με τους περισσότερους πελάτες να είναι από την ελληνική εγχώρια αγορά, ενώ συνεχίζουμε να προσελκύουμε νέους πελάτες οι οποίοι μπορούν να βοηθηθούν εξαιρετικά από τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε», μας επισημαίνει.

    H Digital Realty Hellas έχει αυτή τη στιγμή περισσότερους από 200 πελάτες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους αποτελούν ελληνικές επιχειρήσεις.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ