• Mononews TV

    Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος (ΤΕΜΕΣ): Το W Costa Navarino θα καθιερώσει περαιτέρω τη Μεσσηνία ως διεθνή προορισμό – mononewsTV

    • NewsRoom

    «Στόχος μας είναι στο W Costa Navarino να υπάρχει μια μοναδική ενέργεια, που θα ενισχύει την ελεύθερη έκφραση, τον διάλογο και τη σύνδεση μεταξύ των επισκεπτών, ενώ θα σέβεται και θα αναδεικνύει τις αυθεντικές εμπειρίες και τον πολιτισμό της περιοχής μας. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο για την ανάπτυξη της Costa Navarino, πιστεύουμε ότι το W θα συμβάλλει σημαντικά στο όραμά μας για την περαιτέρω καθιέρωση της Μεσσηνίας ως κορυφαίο διεθνή προορισμό για επίσκεψη και διαμονή».

    Την δήλωση αυτή έκανε ο κ. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος δήλωσε ο Πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος.

    Η ΤΕΜΕΣ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Marriott International. Μία συνεργασία που σηματοδοτεί την είσοδο των W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, με τη λειτουργία του W Costa Navarino. Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2022 και θα είναι η νεότερη προσθήκη στην αλυσίδα των W Escapes στην Ευρώπη, μετά από την Ισπανία, την Ελβετία και την Πορτογαλία.

    Τα W Hotels αποτελούν ένα δυναμικό brand της Marriott International, Inc., κι έχουν παρουσία σε όλο τον κόσμο με σχεδόν 60 ξενοδοχεία. Η Marriott International, Inc. διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο περίπου 7.900 ξενοδοχείων υπό 30 κορυφαία brands, που εκτείνονται σε 138 χώρες και περιοχές.

    Πρόκειται για resorts σε μοναδικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο, όπως είναι το Άσπεν, το Μπαλί, η Κόστα Ρίκα, το Ντουμπάι, οι Μαλδίβες, η Σιγκαπούρη.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ