ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση επιβατικού κοινού η οποία ανέρχεται στο 15,3% σε σχέση με πέρυσι (συνολικά 3.364.115 επισκέπτες) παρουσίασε το διεθνές αεροδρόμιο της Κέρκυρας “Ι. Καποδίστριας”, σύμφωνα με τα στοιχεία της Fraport Greece.
Με τα ποσοστά αυτά το αεροδρόμιο της Κέρκυρας κατέκτησε την τρίτη θέση της επισκεψιμότητας για το 2018 στην Ελλάδα -μεταξύ των 14 αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport- ακολουθώντας τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και της Ρόδου που προηγούνται, αλλά αφήνοντας πίσω του το αεροδρόμιο των Χανίων της Κρήτης.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αύξηση της επιβατικής κίνησης συνοδεύτηκε και από αύξηση των πτήσεων στο νησί (17% περισσότερες από το 2017), με αυτές του εσωτερικού να είναι ανεβασμένες κατά 29% κι εκείνες από το εξωτερικό κατά 14,5%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Fraport: Ρεκόρ 30 εκατ. επιβατών στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια το 2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές είναι οι αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια που είναι πάντα στην ώρα τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Αναστέλλονται οι επιχειρήσεις κατά της Χεσμπολάχ προσωρινά
- Μητσοτάκης προς αγρότες: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τον αγώνα σας, μελετάμε νέο πακέτο ενίσχυσης
- Αισιοδοξία για την κατανάλωση – Στους ρυθμούς των γιορτών κινείται η αγορά
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες από την Κρήτη