• LIFE&STYLE

    Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Ωνάσης ήταν μεγάλος γλεντζές, ο Νιάρχος ήταν πάντα μόνος» (video)

    • NewsRoom

    Ζωζώ Σαπουντζάκη


    Μία σπάνια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα»

    Η λαμπερή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα θεατρική παράσταση με τίτλο «Happy Birthday Ελλάς» στο θέατρο «Αθηνά», αναφέρθηκε στην καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

    Όπως δήλωσε η 86χρονη ηθοποιός, εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με κάποιον, το όνομα του οποίου, ωστόσο, δεν αποκάλυψε.

    «Θα το πω για πρώτη φορά… είμαι με έναν κύριο εδώ και πολλά χρόνια και περνάμε πολύ όμορφα. Δε μιλώ για αυτά γιατί έχω ξεχωρίσει την ιδιωτική μου ζωή με το καλλιτεχνικό, άλλο το θέατρο άλλο η ζωή μου… Εάν με δεις στο σπίτι, θα πεις καλά είναι η Ζωζώ», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

    Αναφερόμενη στους γάμους της, αλλά και την εγκυμοσύνη της η ίδια δήλωσε:

    «Γύρισα στην Ελλάδα για να παντρευτώ τον έρωτά μου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει διαζύγιο από την άλλη γυναίκα… Ο πρώτος μου γάμος ήταν με έναν γιατρό, χωρίσαμε μετά από τρεις μήνες.

    Ο δεύτερος άνδρας μου πέθανε μέσα σε τρεις μήνες από καρκίνο. Έμεινα έγκυος πριν παντρευτώ, αλλά το έχασα γιατί κουραζόμουν πολύ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά δεν έτυχε να κάνω».

    Ακόμη, αναφέρθηκε και στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τον Ιούλιο του 2018 στην Κινέτα και έκαψε το σπίτι της.

    «Όταν έπιασε φωτιά στην Κινέτα έφυγα χωρίς να πάρω τίποτα μαζί μου. Το σπίτι μου κάηκε, σώθηκε μόνο το βεστιάριο που ήταν στο ισόγειο».

    Βέβαια, δεν θα μπορούσε να παραλείψει τα όσα έζησε με τον Σταύρο Νιάρχο, αλλά και τον Αριστοτέλη Ωνάση.

    «Δεν έκανα τρέλες. Ήμουν πάντα σοβαρή στη δουλειά μου και ο κόσμος το εισέπραττε. Λανσάρισα το σπάσιμο των πιάτων», είπε και θυμήθηκε περιστατικά από την καριέρα της στη νύχτα όπου ο Ωνάσης, ο Νιάρχος αλλά και μεγάλοι ηθοποιοί όπως ο Λογοθετίδης πήγαιναν για να τη δουν.

    Μίλησε για τον ένα χρόνο που έζησε στην Αμερική ξεκινώντας μια νέα καριέρα εκεί, αλλά και για τον μεγάλο της έρωτα που δεν παντρεύτηκε ποτέ γιατί δεν μπόρεσε να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του. Ο άνθρωπος αυτός ήταν και η αιτία που γύρισε στην Ελλάδα και έκανε τη μεγάλη της καριέρα εδώ.

    Η Ζωζώ μίλησε για τον πρώτο της γάμο σε νεαρή ηλικία με έναν γιατρό πολύ μεγαλύτερό της, επειδή η μητέρα της ήθελε να πάρει επιστήμονα. Ο γάμος της κράτησε μόλις τρεις μήνες καθώς η ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους λόγω μιας παρεξήγησης.

    Η Ζωζώ περιέγραψε πώς σε ένα κέντρο της Νέας Υόρκης βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια να απολαμβάνουν το πρόγραμμά της ο Αριστοτέλης Ωνάσης με την παρέα του και μόνος του ο Νιάρχος.

    Μάλιστα ο δεύτερος κάθε βράδυ της έδινε 1.000 δολάρια τα οποία εκείνη έδινε στα βιολιά της ορχήστρας.

    «Ο Νιάρχος μου έδινε χρήματα την ώρα που τραγουδούσα. Ο Ωνάσης ήταν μεγάλος γλεντζές, ο Νιάρχος ήταν πάντα μόνος. Μου έχουν κάνει τα περισσότερα δώρα στο θέατρο, χωρίς να μου πιάσουν ούτε το χέρι. Δεν ξέρω αν με ζήλευαν, εγώ ήμουν πάντα πιστή!».

    Δείτε τη συνέντευξη της Ζωζώς Σαπουντζάκη στα «Μεσάνυχτα»:



    ΣΧΟΛΙΑ