• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Τι λένε για σήμερα 12/10

    • NewsRoom
    ζώδια


    Με τι κέφια ξεκινάει το Σαββατοκύριακο; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    ΚΡΙΟΣ
    Τα συναισθήματα περιορισμού μπορεί να προκύπτουν μετά από ξαφνικές επιθυμίες και ξεχασμένες ανάγκες σου, που σήμερα έρχονται στην επιφάνεια. Η ενέργειά σου φαίνεται να βρίσκεται στα ύψη γι’ αυτό και ελάχιστα σε βλέπει το σπίτι και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι. Έχεις γεμίσει υποχρεώσεις τη μέρα σου, συμπεριλαμβανομένων και των εργασιακών. Στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου σύντροφο απόφυγε τες επιμελώς και μη χαλάς το Σαββατόβραδό σας για το τίποτα. Μη μείνεις απόψε στο σπίτι εσύ που είσαι μόνη. Η βραδιά σου επιφυλάξει ευχάριστες εκπλήξεις.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Οι ευαισθησίες και οι ανασφάλειές σου έρχονται σήμερα στην επιφάνεια και σου στερούν την ενέργεια και το κέφι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κλειστείς στον εαυτό σου και να τα βάψεις όλα μαύρα. Συμβαίνουν πολλά ευχάριστα αυτήν την περίοδο στη ζωή σου που αν εστιάσεις τη σκέψη σου σε αυτά θα νιώσεις καλύτερα. Βγάζεις μια κτητική διάθεση απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου που κάποιες φορές περνάς στα όρια της υπερβολής. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, εμπιστεύσου τη γοητεία σου και τόλμησε να διεκδικήσεις δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να διακρίνεις τις αληθινές, ειλικρινείς επιθυμίες σου απ’ τις απλές ιδιοτροπίες σου.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Με την Αφροδίτη απέναντι από τον Ουρανό μπορεί να αισθάνεσαι ενοχλημένη από καταστάσεις που δεν σε εκπροσωπούν αρκετά ή που θεωρούσες ότι είχες ξεπεράσει. Σκέψου νέους τρόπους να νιώσεις ελεύθερη και να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Ενόψει μιας έντονης Πανσελήνου είναι καλό να επεξεργαστείς το συναίσθημα πριν ενεργήσεις παρορμητικά. Φρόντισε να εξασφαλίσεις την ήρεμη ατμόσφαιρα απόψε για τον ερωτικό σύντροφό σου και μην παρασυρθείς σε δυσάρεστες αναφορές του παρελθόντος. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε να συναναστραφείς με ευχάριστους και θετικούς ανθρώπους. Δεν είσαι η μόνη αδέσμευτη, γι’ αυτό βρες την ανάλογη συντροφιά και κοίτα να περάσεις όμορφα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Ίσως σήμερα να νιώσεις ότι βρίσκεσαι φυλακισμένη μέσα σε ένα κλουβί και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σου να δίνουν και να παίρνουν. Βρες τρόπους να ανεβάσεις λιγάκι την πεσμένη σου διάθεση και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Μη βασανίζεσαι άδικα με αποφάσεις που πρέπει να πάρεις στα εργασιακά. Έχεις χρόνο μπροστά σου, που σου επιτρέπει να μελετήσεις όλες τις λεπτομέρειες με προσοχή πριν κατασταλάξεις. Η σημερινή μέρα ίσως και να μην είναι η πιο ερωτική που έχεις ζήσει το τελευταίο διάστημα, όμως μπορείς να τη μετατρέψεις σε ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την ανεξαρτησία σου την οποία απολαμβάνεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

    ΛΕΩΝ
    Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό, νιώθεις από τη μια ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία έκφρασης κι από την άλλη για ασφάλεια και συντροφικότητα. Τώρα πως θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου; Εσύ ξέρεις. Η αβεβαιότητα και η ανησυχία σου για εργασιακά θέματα και καριέρας συνεχίζουν να σε απασχολούν. Κάντε πράγματα διαφορετικά απ’ ότι συνήθως απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και κυρίως αποφύγετε τις συζητήσεις που δεν ξέρετε που θα καταλήξουν. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά φαίνεται να είναι η καλύτερή σου, αφού το θέμα σχέσης και δέσμευσης το έχεις περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Για έναν ανεξήγητο λόγο σήμερα έχεις την ανάγκη να επιβληθείς και να βεβαιωθείς πως έχεις τον έλεγχο των πάντων. Μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες επαγγελματικές δυσκολίες και να προχωρήσεις μπροστά, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία και τη νηφαλιότητά σου. Μην γίνεσαι καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η καχυποψία και η συναισθηματική σου ανασφάλεια σε κάνουν αυταρχική απέναντι του. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, μιας και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα γοητευμένος και έτοιμος να παραδοθεί.

    ΖΥΓΟΣ
    Ο καλύτερος τρόπος να αξιοποιήσεις και να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου είναι να βρεις ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σου κυρίως των οικονομικών σου, που φαίνεται να σε απασχολεί έντονα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου επιβάλει κάποιες αλλαγές, γι’ αυτό απόψε πάρε πρωτοβουλίες και οργάνωσε κάτι που θα αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον και το πάθος του. Έχετε προσκολληθεί σφιχτά με τις συνήθειες κι αυτό έχει καταντήσει κουραστικό και για τους δυο. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς ένα σταθερό μέλλον στη συναισθηματική σου ζωή και αισθάνεσαι μια απογοήτευση με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Πάρε τα πάνω σου και μη σκέφτεσαι αρνητικά.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Νιώθεις αρκετά κουρασμένη και έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Έχεις καταφέρει να εξαντλείς το σώμα σου και να ξεπερνάς τις αντοχές σου γι’ αυτό σήμερα αποφόρτισε το πρόγραμμά σου και μείνε περισσότερο στο κρεβάτι. Είσαι λίγο συγκρατημένη με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόμακρη. Μάθε να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και μην τον αφήνεις μες στην ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις γίνει πολύ απαιτητική με τις νέες γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου και αυτό σε κάνει να απορρίπτεις τους πάντες. Ρίξε λίγο τα στάνταρ σου και τουλάχιστον δώσε την ευκαιρία να σου δείξουν το πραγματικό πρόσωπό τους.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Οι αλλαγές στο πρόγραμμά σου, σου δημιουργούν ένα άγχος και καθώς πλησιάζουμε προς την Πανσέληνο η ανάγκη σου για ελευθερία μεγαλώνει. Σκέψου όμως πως αυτές οι αλλαγές στο χρονοδιάγραμμά σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα διαφορετικό μονοπάτι, που αποδεικνύεται πως σε εξυπηρετεί καλύτερα. Προκειμένου να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου, καταφεύγεις σε υπερβολικές αποκαλύψεις και υποσχέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται λίγο πριν τα όρια της υπερβολής κι αυτό να ξέρεις σε κάνει απόμακρη σε νέες γνωριμίες. Δειλιάζει ο καθένας να σε πλησιάσει και με το δίκιο του.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Με την Αφροδίτη απέναντι στον Ουρανό διαπιστώνεις πως είσαι λιγότερο ανεκτική σε καταστάσεις που φαίνεται να σε περιορίζουν, ιδιαίτερα σε δημιουργικό και κοινωνικό επίπεδο. Προσδιόρισε σε ποιους τομείς της ζωής σου σε έχει κουράσει η ρουτίνα ή είναι πολύ προβλέψιμες οι εξελίξεις τους και είτε προσαρμόσου, είτε κάνε τις αλλαγές που πρέπει. Είσαι ιδιαίτερα προστατευτική και εκδηλωτική με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε, οπότε αποκαθιστάς το κλίμα της ηρεμίας και ασφάλειας εύκολα. Η προσκόλλησή σου στο παρελθόν δεν σε βοηθά να προχωρήσεις συναισθηματικά μπροστά. Σταμάτα να ζεις με φαντάσματα και προσγειώσου στη γη.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Προσπάθησε να αξιοποιήσεις σωστά τη διαίσθησή σου μιας και φαίνεται να προκύπτουν πολλές αλλαγές στη ζωή σου αυτό το διάστημα. Κάνε τις σωστές επιλογές απομονώνοντας όσο το δυνατόν τους συναισθηματισμούς. Δείξε ευελιξία στα εργασιακά και απόφυγε τις συγκρούσεις με συναδέλφους. Προσπάθησε να προσδιορίσεις το τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια μέσα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, είτε δεν σε ικανοποιεί αρκετά. Μόνο έτσι θα γίνεις συγκεκριμένη σε αυτά που ζητάς. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις καλά και μην μπαίνεις στη διαδικασία να αναλύεις τα πάντα και να πληγώνεσαι.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό και με μια Πανσέληνο να προετοιμάζεται, πολλά επαναστατικά συναισθήματά σου έρχονται στην επιφάνεια. Έχεις έντονες τάσεις φυγής από περιοριστικές, στάσιμες και καταπιεστικές καταστάσεις, οι οποίες χρειάζονται μέτρο. Αυτά που αισθάνεσαι εσύ να σε πνίγουν μην τα κάνεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Προσπαθείς να τον προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες και του ασκείς υπερβολική πίεση. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να χάνεις άδικα το χρόνο σου και αφέσου στο ένστικτό σου που σε οδηγεί σε ασφαλή μονοπάτια.



    ΣΧΟΛΙΑ