• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα;

    ΚΡΙΟΣ
    Δεν αναμένονται ουσιαστικές μεταβολές στα επαγγελματικά σας. Δεν αλλάζει κάτι, η δουλειά σας παραμένει βασική προτεραιότητα για εσάς. Η πιο αξιόλογη μεταβολή είναι στα οικονομικά σας καθώς αναμένεται να κάνετε μια μεγάλη αγορά η οποία θα κλονίσει τον προϋπολογισμό σας. Θα περάσετε μία ευχάριστη βραδιά με τον αγαπημένο σας, ο οποίος ίσως να σας έχει και μία έκπληξη.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Μια μέρα που εγείρετε έντονα το αίσθημα της… τεμπελιάς. Πρακτικά το Σαββατοκύριακο δεν έχει έρθει, είναι όμως μία ανάσα μακριά μας, και το μυαλό σας πετάει. Διφορούμενα ερωτήματα πλανώνται στην ατμόσφαιρα και πρέπει να είστε προετοιμασμένη. Αυτοί οι προβληματισμοί αφορούν τον εργασιακό τομέα. Συγκεντρωθείτε και αντιμετωπίστε τα θέματα που προκύπτουν υπεύθυνα. Τα οικονομικά σας θα παραμείνουν σταθερά. Από αισθηματικής απόψεως, μια μεγάλη έκπληξη σας περιμένει.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Δυσκολίες σας περιμένουν στο εργασιακό τομέα, με νέα σοβαρά θέματα να εμφανίζονται στον ορίζοντα. Αυτά τα θέματα θα σας κουράσουν και θα σας κάνουν να χάσετε την υπομονή σας. Αυτή η ενέργεια θα σας ακολουθεί όλη την ημέρα και θα έχει αντίκτυπο και στα προσωπικά σας. Αφιερώστε χρόνο με φίλους για μια βόλτα στο πάρκο. Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ είναι θετικές σκέψεις για να σας αναπτερώσουν το ηθικό. Ευτυχώς πλησιάζει το Σαββατοκύριακο. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζουν να συσσωρεύονται κι εσείς προσπαθείτε να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Αποφασίσατε να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι είστε ηθικά ισχυρή και ότι η εγκατάλειψη κακών συνηθειών δεν είναι καθόλου δύσκολο για εσάς. Αν σχεδιάζετε μια μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά σας, φαίνεται ότι το Σύμπαν σας ευνοεί και είστε σε πολύ καλό δρόμο. Μην τα παρατήσετε τώρα. Παρόλο που μπορεί να υπάρχει υπερβολική πίεση, ακολουθήστε μια προσέγγιση βήμα προς βήμα στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα έχετε προβλήματα. Στην προσωπική σας ζωή ήρθε η ώρα να διορθώσετε κάποια προβλήματα και να περάσετε πιο όμορφα στη σχέση σας.

    ΛΕΩΝ
    Τα άστρα θα σας ευνοήσουν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στα επαγγελματικά σας. Ένας στόχος που είχατε βάλει, υλοποιείτε και είστε έτοιμη να χαρείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Η ανταμοιβή αυτή θα είναι απτή, πράγμα που σημαίνει ότι θα δείτε μια μεγάλη μεταβολή και στα οικονομικά σας. Παρόλα αυτά προσέξτε τις απερίσκεπτες δαπάνες και τις παράλογες αγορές. Στα προσωπικά σας από την άλλη όλα δείχνουν ότι ένας νέος άνθρωπος μπαίνει στην ζωή σας, είτε ερωτικά είτε φιλικά. Σίγουρα αυτό το πρόσωπο θα σας γοητεύσει και θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Η τετράγωνη λογική που έχετε θα σας βάλει σε μπελάδες, καθώς χάνεται η δημιουργικότητα σε επαγγελματικό επίπεδο και ο ρομαντισμός στο κομμάτι των σχέσεων. Προσέξτε, καθώς η λογική προσέγγιση που ακολουθείτε στις σχέσεις σας μπορεί να προσβάλει σημαντικά τον άνθρωπό σας ή ένα πρόσωπο που ονειρεύεται να γίνει το άλλο σας μισό. Τα οικονομικά σας φροντίστε να ισορροπήσουν γρήγορα καθώς σας περιμένουν πολλά έξοδα στο άμεσο μέλλον. Το Σαββατοκύριακο σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

    ΖΥΓΟΣ
    Σήμερα σας περιμένει μια δύσκολη συζήτηση στον εργασιακό σας χώρο. Αυτή η συζήτηση θα τελειώσει υπέρ σας, αρκεί να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και να χρησιμοποιήσετε λογικά επιχειρήματα. Τα εισοδήματά σας θα παραμείνουν σταθερά. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων για την βελτίωση αυτών. Στα αισθηματικά η μέρα δεν χαρακτηρίζεται από μεγάλα βήματα. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι πρώτα από όλα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και μετά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Οι συνάδελφοι σας θα ζητήσουν την βοήθεια σας και εσείς είστε διατεθειμένη να την προσφέρετε απλόχερα. Ωστόσο, μην δίνετε τις συμβουλές σας σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία διάθεση να σας ακούσουν. Προσοχή, κάποιοι μπορεί να θέλουν να «κλέψουν» τις ιδέες σας προς όφελος τους. Μην πάρετε κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε γενικές γραμμές, το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας θα σας βρει με καλή διάθεση. Επωφεληθείτε της καλής διάθεσης και κάντε μια βόλτα με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στο εργασιακό περιβάλλον και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, καθώς μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται. Στα αισθηματικά σας σήμερα θα βρεθεί μια συμβιβαστική λύση σε μια παρατεταμένη αντιπαράθεση. Συνοψίζοντας η ευχάριστη στιγμή αυτής της ημέρας για σας θα είναι το τέλος μιας μακρόχρονης διαμάχης.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα σας βάζουν σε σκέψεις. Πρόκειται για αποφάσεις του παρελθόντος που τα αποτελέσματα τους βγαίνουν στο φως τώρα. Στα οικονομικά θα εμφανιστούν κάποια έξοδα που δεν περιμένατε και θα ταλαιπωρηθείτε. Το βράδυ, θα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα απροσδόκητων συναντήσεων και γνωριμιών. Εάν είστε ελεύθερη μην αποφύγετε την επικοινωνία, καθώς θα σας οδηγήσει σε ένα ρομαντικό μονοπάτι.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Στα επαγγελματικά σας θα έχετε πολύ άγχος για ν’ ανταπεξέλθετε στις πολλές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Φρόντισε με πλήρη προγραμματισμό να τις αντιμετωπίσετε. Τα οικονομικά είναι κάπως ζορισμένα για αυτό αποφύγετε τις περιττές αγορές. Στα αισθηματικά σας δεν προβλέπεται κάποια μεταβολή. Θα είναι πολύ καλύτερα αν απόψε ξεκουραστείτε. Το Σαββατοκύριακο θα είναι όλο δικό σας.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Σήμερα δείχνετε σοφία και προνοητικότητα. Τα επαγγελματικά σας πάνε σύμφωνα με το σχέδιο και οι κόποι σας έχουν αρχίσει σιγά σιγά να δίνουν αποτελέσματα. Στα οικονομικά ζητήματα αποφύγετε να κλείσετε βιαστικά συμφωνίες, γιατί μόνο ζημιογόνες μπορεί να είναι. Στα αισθηματικά τα άστρα σας χαμογελούν. Έλκετε σαν μαγνήτης το αντίθετο φύλο για αυτό εάν είστε σε μία σχέση, να είστε πολύ προσεκτική στις κινήσεις σας. Δεν υπάρχει χώρος στη ζωή σας για… περιπέτειες.

    Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 17 έως 23 Σεπτεμβρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανσέληνος στον Κριό στις 25 Σεπτεμβρίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ερμής στον Ζυγό από 22 Σεπτεμβρίου ως 10 Οκτωβρίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ