• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28/1

    • NewsRoom
    ζώδια


    Ημέρα του… εγώ. Αφοσιωθείτε λίγο παραπάνω στον εαυτό σας και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

    ΚΡΙΟΣ
    Η Κυριακή είναι ημέρα ξεκούρασης, για αυτό προσπάθησε να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου που το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει. Στην σχέση σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά. Αρκεί να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου και να του εξηγήσεις πως νιώθεις. Αν είσαι single σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που αναζητάς. Στη δουλειά σου τα πράγματα αναμένεται να πάνε αρκετά καλά και θα αποκτήσεις καλύτερη σχέση με τους συνεργάτες σου στο άμεσο μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα αυτή την περίοδο.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Είχες μία πολύ έντονη εβδομάδα και πρέπει πλέον να ηρεμήσεις και να αποβάλεις το άγχος σου. Αξιοποίησε την ημέρα σου για να κάνεις ενδιαφέροντα πράγματα με φίλους και συγγενείς και αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου. Σου αρέσει ο προγραμματισμός, για αυτό είναι ευκαιρία να προετοιμαστείς για την εβδομάδα που έρχεται, έτσι ώστε να είσαι έτοιμη. Τα ερωτηματικά που υπήρχαν στη σχέση σου θα ξεπεραστούν. Θα έρθουν ευκαιρίες, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Έχεις μπει σε μία διαδικασία να λύσεις ζητήματα που τόσο καιρό απαιτούσαν λύση. Προσπάθησε σήμερα να ηρεμήσεις και να αποβάλλεις το άγχος σου. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και απομάκρυνε όσα σε ρίχνουν ψυχολογικά (άτομα και καταστάσεις). Ασχολήσου λίγο παραπάνω και με τον αγαπημένο σου, τον οποίο έχεις παραμελήσει και για αυτό επικρατεί εκνευρισμός στη σχέση σας, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Ετοιμάσου γιατί θα σου παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου το επόμενο διάστημα, ευκαιρίες που θα σου αποφέρουν και περισσότερα έσοδα. Προς το παρόν προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Έβαλες πολλά ζητήματα σε τάξη αυτή την εβδομάδα, για αυτό σήμερα είναι ευκαιρία να κάνεις πράγματα μόνο για εσένα. Μην κλειστείς στο σπίτι όμως, βγες και διασκέδασε, βρες χρόνο όμως για να κοιμηθείς περισσότερο αν αυτό έχεις ανάγκη. Με σωστό πρόγραμμα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και στην εβδομάδα που έρχεται, καθώς θα παρουσιαστούν καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες αλλά και ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Προσπάθησε να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις με τον σύντροφό σου.

    ΛΕΩΝ
    Πέρασες μία εβδομάδα γεμάτη ανάμεικτα συναισθήματα. Σίγουρα σου δημιουργήθηκαν ερωτηματικά για διάφορα ζητήματα, ενώ για πολλά άλλα έλυσες τις απορίες σου. Μείνει προσηλωμένη στους στόχους και το πρόγραμμά σου και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη. Θα σου παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες στο μέλλον, οι οποίες θα είναι σημαντικές για την καριέρα σου και τα οικονομικά σου. Η σχέση σου με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Η διάθεσή σου είναι στα ύψη, οπότε εκμεταλλεύσου τη θετική ψυχολογία σου και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό για τις υποχρεώσεις της εβδομάδας που έρχεται, έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένη για τη δουλειά σου. Έχεις ανάγκη από καλύτερη οργάνωση, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της εβδομάδας. Καλύτερο προγραμματισμό χρειάζεσαι και στα οικονομικά σου, τα οποία δεν είναι σε καλό σημείο. Στα αισθηματικά σου έχεις την ανάγκη σήμερα να σου αφιερώσει πολύ χρόνο ο αγαπημένος σου. Ζήτησέ του ό,τι θέλεις, η επικοινωνία μόνο καλό κάνει σε ένα ζευγάρι. Φαίνεται ότι θα κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία πολύ σύντομα.

    ΖΥΓΟΣ
    Το τελευταίο διάστημα αφοσιώθηκες πάρα πολύ στη δουλειά σου, αλλά και στα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων. Μήπως όμως έχεις ξεχάσει ότι υπάρχεις και εσύ; Μήπως πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εσένα; Κάντο και θα δεις ότι θα αλλάξουν πολλά γύρω σου. Αν είσαι εσύ καλά, τότε θα είσαι καλύτερα με τον αγαπημένο σου, με τους φίλους και τους συγγενείς σου. Σύντομα θα δεις να αλλάζουν πολλά. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά, συνέχισε έτσι και δεις βελτίωση.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Η εβδομάδα σου σίγουρα ήταν γεμάτη. Τρέξιμο, υποχρεώσεις…. Προγραμμάτισε καλύτερα τα θέματα της επόμενης εβδομάδας, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις χωρίς να «πελαγώσεις». Ο καλός προγραμματισμός θα αποφέρει καρπούς και θα ανταμειφθείς για αυτό. Μπορεί να έχεις πρόταση για μία καλύτερη θέση στη δουλειά σου,με περισσότερα χρήματα. Όλα θα έρθουν εν καιρώ. Όσον αφορά τη σημερινή ημέρα, ασχολήσου περισσότερο με εσένα και τον αγαπημένο σου. Κάνε μία πρόταση να κάνετε κάτι που ευχαριστεί και τους δυό σας. Στα οικονομικά απόφυγε αυτή την περίοδο να πάρεις ρίσκα.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Αντιμετώπισες κάποια οικογενειακά προβλήματα που σε πίεσαν πολύ το τελευταίο διάστημα. Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και εσύ μπορείς να ανασάνεις και να περάσεις μία ήρεμη ημέρα που να την αφιερώσεις σε εσένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάνε κινήσεις για να ανανεώσεις τη σχέση σου, τώρα που και εσένα η διάθεσή σου έχει αλλάξει και έχεις κουράγιο. Αν είσαι μόνη σου, εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών για να κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς. Αντιμετώπισε με λιγότερα άγχος τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, όμως μην τις παραμελείς.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στη ζωή σου προς το καλύτερο, γεγονός που σε ενθουσιάζει, όμως για κάποιο λόγο βρίσκεσαι σε ένα συνεχές άγχος. Προσπάθησε να ηρεμήσεις λιγάκι και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και όλα θα πάνε τέλεια. Βάλε προτεραιότητες και οργανώσου καλύτερα για την εβδομάδα που έρχεται για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Έχει έρθει η ώρα να κάνεις μία καινούρια αρχή στα αισθηματικά σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Αρχίζεις πλέον και βρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου, καθώς κατάφερες να ξεπεράσεις κάποια οικογένειακά ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Τώρα που αυτά ανήκουν στο παρελθόν μπορείς να δώσεις σημασία σε όσα ζητήματα απαιτούν την προσοχή σου. Ασχολήσου περισσότερο και με τον σύντροφό σου και κάνε κινήσεις που θα τον ευχαριστήσουν και θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη σε ικανοποιητικό επίπεδο.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Έχεις πολλά σχέδια στο μυαλό σου για ζητήματα που θέλεις να εκπληρώσεις, ήδη από χθες σκέφτεσαι πολλά. Η σημερινή ημέρα όμως δεν είναι μέρα για δουλειά, αλλά για ξεκούραση και ευχαρίστηση. Ωστόσο, κάνε ένα προγραμματισμό για την εβδομάδα που έρχεται για να είσαι έτοιμη. Αν έχεις κάποια παράπονα από τον σύντροφό σου μην τα κρατάς μέσα σου. Μίλησε μαζί του και θα βρεις την χρυσή τομή που θα φέρει ευτυχία στη ζωή σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν και σε προβληματίζουν.

    Πηγή: tlife.gr



    ΣΧΟΛΙΑ