• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 17/2/2018

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα, Σάββατο, τα ζώδια;

    ΚΡΙΟΣ
    Η ημέρα σου σήμερα θα είναι γεμάτη απρόβλεπτες αλλά απολαυστικές εξελίξεις. Με μεγαλύτερη έμφαση στον κοινωνικό σου τομέα, σήμερα είναι εξαιρετική ημέρα για να περάσεις όμορφα με φίλους και συγγενείς. Ευνοούνται οι μετακινήσεις, οπότε πες ναι σε μία μίνι απόδραση… Στα συναισθηματικά σου τώρα είναι η ευκαιρία για μια νέα αρχή. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να αφιερώσεις και χρόνο στον αυτό σου. Προγραμμάτισε καλύτερα τα οικονομικά σου.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Οι επαγγελματικοί σου στόχοι και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες θα σε απασχολήσουν πολύ σήμερα. Ωστόσο, μια διαισθητική ώθηση μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης που σε ενθαρρύνει να πειραματιστείς με νέες ιδέες που μπορούν να οδηγήσουν σε επιτυχία. Στα αισθηματικά σου δεν αισθάνεσαι έτοιμη, αλλά το Σύμπαν σε ωθεί να κάνεις μία νέα αρχή. Ακολούθησε την καρδιά σου και θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Με τα οικονονικά σου ταλαιπωρήσε αρκετά, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά θα καταφέρεις να ορθοποδήσεις.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Εστιάζεις πολύ στον συναισθηματικό τομέα, καθώς έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σε κρατούν πίσω. Η θετική ανταπόκριση που θα λάβεις θα σου δώσει το κουράγιο που χρειαζόσουν για να μιλήσεις ειλικρινά για όσα αισθάνεσαι. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να αφοσιωθείς στον εαυτό σου. Αν είσαι single μία νέα γνωριμία σε περιμένει… Στα επαγγελματικά σου βλέπεις επιτέλους τους κόπου σου να ανταμείβονται.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Οι ιδέες των συνεργατών σου ξαφνικά σε ενθουσιάζουν γιατί βλέπεις ότι έχουν προοπτικές. Φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και θα δεις την καριέρα σου να εκτοξεύεται. Η ερωτική σου ζωή εξακολουθεί να σε προβληματίζει, γιατί αναζητάς τρόπους να την ανανεώσεις. Ταυτόχρονα προσπαθείς να επαναφέρεις την ηρεμία στην προσωπική σου ζωή. Τα πράγματα δεν θα αργήσουν να βελτιωθούν και η ανακούφιση που θα αισθανθείς θα είναι μεγάλη. Ρύθμισε καλύτερα τα οικονομικά σου για να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

    ΛΕΩΝ
    Κάποιος συνεργάτης σου -που ξέρει ότι έχει δίκιο- κοκορεύεται. Προσπάθησε να ξεπεράσεις την ανώριμη και εγωιστική προσέγγισή του και μείνε προσηλωμένη στη δουλειά σου. Προσπάθησε ωστόσο να μην υποσχεθείς περισσότερα από όσα μπορείς να προσφέρεις, επειδή θα μπορούσε να αποδειχθεί ενοχλητικό αργότερα αν δεν μπορέσεις να διαχειριστείς τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Απροσδόκητα και ευχάριστα γεγονότα θα σου χτυπήσουν την πόρτα και νέες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Σε οικονομικά ζητήματα φρόντισε να είσαι προσεκτική και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Πάρε ένα μάθημα από τους συνεργάτες σου που έχουν επιτυχία σε αυτό που κάνουν και δέξου τις συμβουλές τους, τις οποίες μπορείς να εφαρμόσεις για να εξελιχθείς. Χρησιμοποίησε αυτό το άτομο ως έμπνευση. Ο ρομαντισμός σου δεν κρύβεται και σίγουρα ο αγαπημένος σου δεν θα τον αφήσει ανεκμεττάλευτο. Στα οικονομικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια για να τα τακτοποιήσεις, προκειμένου να μπορέσεις να ορθοποδήσεις.

    ΖΥΓΟΣ
    Ήρθε η στιγμή να εκτοξεύσεις την καριέρα σου. Θα σου παρουσιαστεί μία μοναδική επαγγελματική ευκαιρία, η οποία θα σου φέρει και αύξηση στα έσοδά σου. Θετικές εξελίξεις και στα αισθηματικά σου. Απροσδόκητα γεγονότα θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Να είσαι προετοιμασμένη για μία πρόταση που θα σου αλλάξει τη ζωή. Μην βιαστείς να απαντήσεις, σκέψου καλά και πάρε τη σωστή απόφαση.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Ξαφνικά βλέπεις φως στο τούνελ και αντιλαμβάνεσαι ότι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που υπήρχαν τους τελευταίους μήνες στον δρόμο σου. Θα σημειώσεις μεγάλη πρόοδο στα επαγγελματικά σου και θα κοιτάξεις το μέλλον με περισσότερη σιγουριά. Δώσε σημασία στον αγαπημένο σου, γιατί τον παραμέλησες το τελευταίο διάστημα και φρόντισε να φτιάξεις ξανά την επικοινωνία μεταξύ σας. Όσον αφορά τις οικονομικές κινήσεις σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις την αγορά ενός ακινήτου.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Οι βραχυπρόθεσμες ανταμοιβές στα επαγγελματικά σου ίσως να μην είναι πολλές, αλλά οι μακροπρόθεσμες είναι αρκετά ευνοϊκές. Ρίξε μια ματιά στη μεγάλη εικόνα και θα δεις ότι το μέλλον είναι πραγματικά φωτεινό. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ήδη κάνεις πρόοδο. Ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου τώρα αισθάνεσαι δυνατή και έχεις το θάρρος να μιλήσεις για όσα σε προβληματίζουν. Μην καταπιέζεσαι άλλο, ξεδίπλωσε τις σκέψεις σου και προσπάθησε μαζί με τον σύντροφό σου να βρείτε μία λύση.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Η τύχη σου στα οικονομικά αλλάζει -και αλλάζει προς το καλύτερο. Τώρα νιώθεις ότι προχωράς μπροστά σε αυτόν τον τομέα. Ετοιμάσου για μία σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου. Απέφυγε τις παρορμητικές αγορές. Στα αισθηματικά σου επίσης υπάρχουν αλλαγές καθώς το Σύμπαν σε ενθαρρύνει να πειραματιστείς και θα κερδίσεις.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Σε προβληματίζουν τα επαγγελματικά σου σχέδια καθώς αισθένεσαι ότι δεν προχωράς. Πάρε μία βαθιά ανάσα, ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και προγραμματίσε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου. Στα αισθηματικά σου υπάρχει βελτίωση, καθώς θα αφήσεις πίσω σου προβλήματα που σε στεναχώρησαν. Αν είσαι μόνη σου, θα γίνει μία φρέσκια αρχή σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να κάνεις ένα βήμα προς μια κατεύθυνση που ήθελες εδώ και καιρό. Ευκαιρία σήμερα να εστιάσεις λίγο παραπάνω στον εαυτό σου και να κάνεις κάτι που θα σε ευχαριστήσει, όπως πχ μία περιποίηση ομορφιάς. Στα οικονομικά σου θα δεις βελτίωση, αρκεί να κάνεις υπομονή.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Ευχάριστα νέα για την επαγγελματική σου πορεία καθώς μία ιδέα που είχες στο παρελθόν, τώρα θα αποκτήσει τη θετική αναγνώριση που της αξίζει. Οι κόποι σου ανταμείβονται και σύντομα θα δεις και τα έσοδά σου να αυξάνονται. Στα αισθηματικά σου το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να λύσεις ένα ζήτημα που σε απασχολεί καιρό, θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση και η διάθεσή σου θα αλλάξει.

    Πηγή: tlife.gr



    ΣΧΟΛΙΑ