• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Αστρολογικές προβλέψεις


    Ζώδια 30/7/2019

    Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Τρίτη σήμερα και το τετράγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί υπερένταση και διάθεση για να αντιδράσουμε σε ότι προσπαθούν να μας επιβάλουν. Φέρνει στην επιφάνεια με βία πιθανές ανασφάλειες που έχουμε, σχετικά με το τι τελικά είμαστε και τι έχουμε καταφέρει.

    Από την άλλη, η όψη 150 μοιρών του Άρη στον Λέοντα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τη διαίσθηση, που καλό είναι να εμπιστευτούμε σε ότι αφορά πιθανές νέες γνωριμίες. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει επιπλέον ευθύνες σε οικογενειακά ζητήματα ή έντονη κριτική από οικεία πρόσωπα που θα μας δυσαρεστήσει και θα μας απογοητεύσει.

    Ήλιος στον Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο: Επαναστατικότητα και αντιδραστικότητα

    Το τετράγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση και μπορεί να δημιουργήσει έκρυθμες καταστάσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη συναισθηματική μας ζωή. Είναι πιθανό να αντιδράσουμε σε πράγματα που θεωρούμε ότι το ταίρι μας προσπαθεί να μας επιβάλει, όμως θα πρέπει να σκεφτούμε με ψυχραιμία αν αυτά αξίζουν να δημιουργήσουμε πρόβλημα στη σχέση μας.

    Δεν αποκλείεται αυτές οι αντιδράσεις να οδηγήσουν στο να πάρουμε αποστάσεις με απότομο τρόπο. Καλό είναι λοιπόν πριν αντιδράσουμε για τον οποιοδήποτε λόγο να περιορίσουμε την παρορμητική σκέψη και να λειτουργήσουμε με ωριμότητα και λογική.

    Ο Άρης στον Λέοντα σε όψη 150 μοιρών με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί την αίσθηση του πάθους και του ρομαντισμού ταυτόχρονα και μπορεί να μας οδηγήσει στο να παρασυρθούμε σε λάθος επιλογές σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, χωρίς να το αντιληφθούμε.

    Σημαντικό είναι να αφεθούμε στη διαίσθηση, η οποία άμεσα θα μας καθοδηγήσει να καταλάβουμε ποιον έχουμε απέναντί μας και πως θα πρέπει να συμπεριφερθούμε.

    Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζοντας αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που μπορεί να μας επιφορτίζει με επιπλέον ευθύνες, κάτι που θα λειτουργήσει πιεστικά για την ψυχολογία μας. Προσοχή γιατί πρόσωπα της οικογένειας μπορεί να ασκήσουν κριτική και αυτό να μας ενοχλήσει πολύ.

    ζωδια

    Κριός

    Αν πρόκειται να παραμυθιάσεις/παραμυθιαστείς κάν’ το θετικά, δημιουργικά, τρυφερά τύπου μαγικές καλοκαιρινές στιγμές.

    Ταύρος

    Την υπομονή σου χρειάζεται οτιδήποτε αφορά την οικογένειά σου και ίσως το να αφήσεις τον συναισθηματισμό σου να φανεί.

    Δίδυμος

    Πρόσεχε τα λάθη σε λόγο, γραπτά, στην οδήγηση, στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, Ίσως είναι υπερβολικά θετικός ή το αντίθετο.

    Καρκίνος

    Έχε λίγο παραπάνω το νου σου στο τι ξοδεύεις για διασκέδαση, διακοπές κ.ο.κ. και τον νου σου στο πορτοφόλι σου αν είσαι ήδη για διακοπές.

    Λέων

    Ανασφάλειες έχουμε όλοι, δεν ακυρώνουν ό, τι καλό έχεις και είσαι. Εξαρτάται και που δίνεις εσύ βάση εν προκειμένω.

    Παρθένος

    Προσπάθησε να αποφύγεις τα ψέματα και τις μισές αλήθειες στην ερωτική σου ζωή και τις συνεργασίες σου.

    Ζυγός

    Να διασκεδάσεις, απλώς μην γράφεις στον κόκορα όσα πρέπει να κάνεις, ειδικά αν δουλεύεις ακόμη.

    Σκορπιός

    Βρες κάποιου είδους ισορροπίας ανάμεσα στις ευθύνες και σε αυτά που θέλεις να κάνεις ώστε να μην τα κάνεις μαντάρα αμφότερα.

    Τοξότης

    Καλύτερα να περάσεις χρόνο έξω και με κόσμο, αρκεί να μην χρειαστεί να σκηνοθετήσεις δικαιολογίες για το σπίτι σου.

    Αιγόκερως

    Φρόντισε να μην φας πρόλογο επειδή είσαι πολύ σίγουρος για κάτι και να μην ρίξεις πρόλογο για να εκβιάσεις καταστάσεις.

    Υδροχόος

    Οι πρωτοβουλίες σου μπορεί να είναι εξαιρετικές όμως υπολόγισε τι σου κοστίζουν σε χρήμα ή συναίσθημα πριν πέσεις με τα μούτρα.

    Ιχθύς

    Μην παραμελείς τον εαυτό σου για να ασχολείσαι αποκλειστικά με υποχρεώσεις και θέματα των άλλων. Αυτά είναι δικαιολογίες.



    ΣΧΟΛΙΑ