• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας κουράζουν ψυχικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε σε ό,τι κινείται κοντά σας. Έτσι, όμως, θα θέσετε σε κίνδυνο όλες σας τις σχέσεις…

    ΤΑΥΡΟΣ

    Είστε πολύ σχολαστικοί στις επαγγελματικές σας κινήσεις σήμερα και αυτό θα σας προφυλάξει από τις κακοτοπιές. Προσέξτε, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την διαχείριση χρημάτων.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Κάντε μια νέα αρχή σήμερα, στον τομέα της ζωής σας που αισθάνεστε ότι το έχετε περισσότερη ανάγκη. Εάν είναι ένα ξεκίνημα σε προσωπικό επίπεδο, η διαδρομή θα είναι μακρά και ευτυχισμένη.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Βάλτε ένα φρένο στις τρελές σας δαπάνες! Εξετάστε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας και θα διαπιστώσετε ότι έχετε ξεφύγει αρκετά με τις καταναλωτικές σας δαπάνες.

    ΛΕΩΝ

    Σας αναθέτουν σήμερα μια συγκεκριμένη αποστολή, γιατί γνωρίζουν ότι είστε σκληρά εργαζόμενοι και ικανοί. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσετε. Φροντίστε, όμως, να μην χαλάσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Μην προσπαθείτε να αποφύγετε τις ευθύνες. Άλλωστε, κάτι τέτοιο δεν είναι του χαρακτήρα σας. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει αρκετά.

    ΖΥΓΟΣ

    Αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας και η ανασφάλεια δεν σας αφήνει να κάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα, επικεντρώστε την
    προσοχή σας στα καθήκοντα σας και εφορμήστε.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Θα βρεθείτε σε διλήμματα και η μόνη αξιόπιστη βοήθεια που μπορεί να σας δοθεί θα είναι το ένστικτό σας. Βασιστείτε σ’ αυτό για να πείτε τα «ναι» και τα
    «όχι» της μέρας.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ναρκοπέδιο θυμίζει η σημερινή μέρα και θα πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση. Σε στιγμές που αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο, αποστασιοποιηθείτε για λίγο από το πρόβλημα για να δείτε πιο καθαρά μπροστά σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Ο χρόνος είναι χρήμα για σας! Μην πελαγοδρομείτε και χάνετε χρόνο και ενέργεια με θέματα ανάξια λόγου. Εμπιστευθείτε την κρίση σας και αφήστε την να οδηγήσει στις πράξεις σας.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Μια μεταβολή στο εργασιακό περιβάλλον κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μέσα σας. Διατηρήστε την πνευματική σας διαύγεια και την εγρήγορση και ετοιμαστείτε για κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Προσέξτε την υγεία σας και φάρμακα πάρτε μόνο σε μεγάλη ανάγκη και μετά από συμβουλή γιατρού. Βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες και φροντίστε για ξεκούραση.



    ΣΧΟΛΙΑ