LIFE&STYLE

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

  • NewsRoom
προβλεψεις-ζωδια-της-ημερας

Αστρολογικές προβλέψεις


Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Ο Ήλιος ξεκινά ένα νέο κύκλο αναδεικνύοντας την ανάγκη σου για μια καλύτερη προοπτική και ισορροπία. Έτσι είναι μια καλή στιγμή για νέες συνεργασίες, συμβουλευτική και σύνδεση. Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να ενισχυθεί περισσότερο με τον Ερμή στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 27/9. Απόψε είναι μια καλή ευκαιρία να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου και να επιδιώξεις ουσιαστικές συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου και κάνε νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Ο Ήλιος περνά στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα όπου και θα παραμείνει έως τις 22/10. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου η προσοχή σε σημαντικές καθημερινές λεπτομέρειες και εργασίες μπορεί να φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου εμπνέει επιτέλους ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρον προσθέτουν στην καθημερινότητά σου νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος μπαίνει στον τομέα της δημιουργικότητας και της ευχαρίστησής σου σήμερα, όπου και θα παραμείνει έως τις 22/10 και έτσι η ανάγκη να εκφραστείς γίνεται εντονότερη. Οι σημερινές ενέργειες εξυπηρετούν τα επαγγελματικά σχέδιά σου και ιδιαίτερα νέες συνεργασίες. Η συναισθηματική σου ζωή γίνεται πολύχρωμη και σου επιφυλάσσονται ευχάριστες εκπλήξεις είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι ακόμα μόνη.

Καρκίνος

Ο Ήλιος περνά στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας δίνοντάς σου τη δυνατότητα για τον επόμενο μήνα να επανασυνδεθείς με τις ρίζες σου, να βρεις λύσεις και να εφαρμόσεις τις αλλαγές που επιδιώξεις εδώ και καιρό. Οι αναζητήσεις σου στα εργασιακά αρχίζουν να αποκτούν νόημα καθώς ανακαλύπτεις ευκαιρίες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση για αυτό επιδίωξε νέες δραστηριότητες και αφιέρωσέ του ουσιαστικότερο χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την περίοδο που διανύεις.

Λέων

Ο Ήλιος κατευθύνεται προς τον τομέα των επικοινωνιών σου ευνοώντας τις προσεγγίσεις σου προς τη μάθηση και τη σύνδεση. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου ανεβαίνουν δίνοντάς σου ευκαιρίες βελτίωσης. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις στα εργασιακά εξυπηρετούν τις επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Εκπλήρωσε την επιθυμία σου για ουσιαστικότερες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες νέα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες προκειμένου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Παρθένος

Επένδυσε περισσότερο στον εαυτό σου και σε πρακτικά θέματα σταθερότητας και δημιουργίας όσο ο Ήλιος θα παραμείνει στο 2ο ηλιακό σου οίκο. Είσαι ιδιαίτερα επινοητική στα επαγγελματικά και οι ιδέες σου δίνουν δραστικές λύσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου για απόψε φροντίζει και εξασφαλίζει μια ιδανική ατμόσφαιρα για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, διέγραψε το παρελθόν και επιδίωξε καινούρια πράγματα.

Ζυγός

Ενώ η πρόσφατη νέα Σελήνη έδωσε έμφαση στην αναπλήρωση και ανάπαυση, ο Ήλιος σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο προτρέποντάς σε να ξεκινήσεις εκ νέου και να βγεις από το κέλυφός σου. Εάν έχεις παραμελήσει τις συναισθηματικές, ψυχικές και πνευματικές σου ανάγκες είναι καιρός να τους δώσεις μεγαλύτερη προσοχή. Απόψε φρόντισε να ακούσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Σκορπιός

Η πρόσφατη νέα Σελήνη έδωσε έμφαση στην πραγματοποίηση επαφών και την επικοινωνία σου, ωστόσο η είσοδος του Ήλιου στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και η δικτύωση είναι σημαντική για το επόμενο διάστημα. Μπορείς να αντιμετωπίσεις αυξανόμενες επαγγελματικές ανάγκες αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου εμπνέει τη συναισθηματική ανάγκη που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, άλλαξε τις συνήθειές σου και επίτρεψε σε νέα πρόσωπα να σε πλησιάσουν.

Τοξότης

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ηλιακό 11ο οίκο σου για μια διαμονή ενός μήνα, επισημαίνοντας την ανάγκη δικτύωσης και σύνδεσης. Έχεις ισχυρότερη επιρροή σε φίλους και ομάδες γεγονός που αυξάνει την αυτοεκτίμησή σου. Όνειρα, επιθυμίες, ελπίδες και ιδανικά βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι καλές συναδελφικές σχέσεις διευκολύνουν τις εργασιακές συνθήκες. Μην αμελείς τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου περισσότερο.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος κινείται στον επαγγελματικό σου τομέα ξεκινώντας έναν κύκλο που φέρνει περισσότερη δύναμη και προσοχή στην καριέρα και τις ευθύνες σου. Καιρός να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Επένδυσε στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και καθησύχασε τις συναισθηματικές ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου.

Υδροχόος

Ο Ήλιος μπαίνει στον τομέα του πνεύματος, της περιπέτειας καθώς αναζητάς και τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητάς σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για τη συλλογή ή την προώθηση προσωπικών ενδιαφερόντων και σπουδών. Πρόσθεσε σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που από αυτή αντλείς ενέργεια. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μπορούν να σε αποκόψουν από το οδυνηρό παρελθόν.

Ιχθείς

Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της οικειότητας και τον επόμενο μήνα αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις βαθύτερες ανάγκες σου. Αυτός ο κύκλος έχει ισχυρές δυνατότητες για θεραπεία, παρατήρηση και στρατηγική. Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου ενισχύονται με τη σημερινή θέση Σελήνης. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου επιβεβαιώνει τα συναισθήματά του με κάθε τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, άλλαξε συνήθειες και τρόπο σκέψης.

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση


ΣΧΟΛΙΑ