• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 21 Ιουλίου

    ζώδια


    Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

    Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

    Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση.

    Κριός

    Σήμερα πρέπει να παραμερίσετε κάθε τι μικρό και ασήμαντο που σας απασχολεί, είτε διορθώνοντας το, είτε αφήνοντας το για μια πιο πρόσφορη χρονική στιγμή. Είναι ωστόσο η μέρα που ίσως να πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή! Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, που η εξελικτική της πορεία οδηγεί στο γάμο, μην καθυστερείτε πια την απαραίτητη συζήτηση και τον καθορισμό της ημερομηνίας. Όσο για τους αδέσμευτους, είναι ανέντιμο να κινείστε παράλληλα σε πολλά ταμπλό, γιατί δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις!

    Ταύρος

    Πολλές οι εναλλαγές κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι αυτές. Πολλές από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες σάς σήμερα να αναβληθούν λόγω απρόβλεπτων παραγόντων. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για μια ενδεχόμενη αποτυχία και δεν πρέπει να ανησυχείτε για οποιοδήποτε δεν εξαρτάται από το χέρι σας και δεν μπορείτε να αποφύγετε. Έχετε υπομονή, γιατί ήδη από το βράδυ τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Αν είστε ελεύθεροι, οι μνηστήρες δεν θα λείψουν σήμερα!

    Δίδυμος

    Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορεί να έχετε σήμερα έναν αέρα αυτοπεποίθησης, αν και κάπως υπερβολικό. Αυτό ωστόσο μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε κάτι σημαντικό στην καριέρα σας και να σας δώσει την αίσθηση ότι μπορείτε να τα καταφέρετε έναντι των ανταγωνιστών σας. Σε προσωπικά ζητήματα όμως θα πρέπει να κινηθείτε πιο προσεκτικά… Λειτουργήστε έξυπνα, διακριτικά και εκφράστε ένα πιθανό κατηγορηματικό ερώτημα με διπλωματικό τρόπο. Δεν θα ήταν σοφό να κάνετε κατά τη διάρκεια της μέρας ένα επικίνδυνο αθλήματα, πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε εξαντλητικό, καθώς να τυχερά παιχνίδια.

    Καρκίνος

    Οι αμφιβολίες για τις ικανότητες και την επάρκεια σας είναι αυτές που θα σας βασανίζουν σήμερα και θα κάνουν τη μέρα σας δύσκολη. Ίσως η αιτία αυτής της απαισιοδοξίας να είναι ένα δυσάρεστο πρωινό περιστατικό. Αποφύγετε τους κινδύνους και τις αντιπαραθέσεις ή τους ανώφελους ανταγωνισμούς. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι. Υπάρχει ωστόσο η πιθανότητα, η συμπεριφορά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από άτομα του αντίθετου φύλου.

    Λέων

    Δεν πρέπει να απορρίψετε τις συμβουλές που θα λάβετε από τους αγαπημένους σας. Ίσως η αλήθεια, που εκφράζεται μέσα από τα λόγια τους, να σας φανεί πικρή, αλλά είναι σημαντικό να γειωθείτε και να αξιολογήσετε αντικειμενικά τι συμβαίνει γύρω σας. Το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας θα εξελιχθεί ικανοποιητικά. Συνεχίστε να κυνηγάτε το όνειρό σας χωρίς υπαναχωρήσεις και μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια για εξεύρεση ομοϊδεατών. Μπορεί να βρείτε έναν σύμμαχο ανάμεσα στα φιλικά σας πρόσωπα ή τις κοινωνικές σας επαφές, που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμος στο άμεσο μέλλον.

    Παρθένος

    Για πολλούς παρθένους η μέρα μπορεί να φανεί ατέλειωτη και εξαιρετικά κουραστική. Οι πιθανότητες να πρέπει να κάνετε πράγματα που δεν σας ευχαριστούν και θα θέλατε να τα αποφύγετε είναι μεγάλες. Στο μενού της μέρας μπορεί επίσης να υπάρχει και κάποια έλλειψη κατανόησης από τους συγγενείς, μια διαφωνία με έναν από τους στενούς συναδέλφους σας ή ένα συμβάν με έναν επιχειρηματικό εταίρο που θα φέρει δυσαρέσκεια. Για να αποβάλετε το στρες της μέρας θα βοηθούσε μια αθλητική δραστηριότητα ή το περπάτημα στην φύση. Η βραδιά ωστόσο υπόσχεται ηρεμία.

    Ζυγός

    Συνιστάται να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να φροντίσετε την υγεία σας! Μπορεί να χρειαστεί να συμβουλευτείτε ιατρούς ή να κάνετε μερικές εργαστηριακές εξετάσεις. Κατά τα άλλα, η μέρα είναι απίθανο να σας προκαλέσει προβλήματα. Εάν έχετε τη δύναμη να πάτε στη δουλειά, θα σημειώσετε κάποια επιτεύγματα που δεν περιμένατε, πιθανώς με τη υποστήριξη ενός συναδέλφου από το αντίθετο φύλο. Το βράδυ ωστόσο θα πρέπει να απομονωθείτε για να επιτρέψετε σώμα και πνεύμα να αναρρώσουν.

    Σκορπιός

    Είστε πολύ καλά ψυχικά σήμερα και φαίνεται στο πρόσωπο σας! Για όσους έχουν επαφή με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει ορισμένα πλεονεκτήματα. Με το χαμόγελο και την προσωπική σας ακτινοβολία είναι πιθανό να επιτύχετε στις επιχειρήσεις και τις διαπραγματεύσεις. Μπορεί ακόμη και να επηρεάσετε υπέρ σας ένα ισχυρό άτομο με διασυνδέσεις. Είστε ορθολογιστές και σε διανοητική εγρήγορση, κάτι σπάνιο για τα δεδομένα σας, και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Είναι επίσης μια εξαιρετικά θετική μέρα να κάνετε κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, καθώς θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.

    Τοξότης

    Για το ζώδιο σας είναι μια σημαντική για τα αισθηματικά μέρα! Οι αδέσμευτοι συνιστάται να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την εμφάνισή σας, προσθέτοντας κάτι πιο λαμπερό στην γκαρνταρόμπα σας, κάτι που θα αναδεικνύει τα προσόντα σας. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε τη μέρα σας σε μια ρομαντική διάθεση, κάτι που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη σχέση σας. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς για ασήμαντα ζητήματα με το ταίρι σας, γιατί θα χαλάσετε χωρίς λόγο μια υπέροχη μέρα.

    Αιγόκερως

    Αποφύγετε να κάνετε νέες γνωριμίες κατά τη διάρκεια της μέρα, για να αποφύγετε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από αυτές τις σχέσεις. Κρατήστε τα μυστικά σας ασφαλή γιατί μπορεί να διαρρεύσουν και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην παραμελείτε τους αγαπημένους σας που περιμένουν την προσοχή και την αγάπη σας. Κάντε μια έκπληξη στο ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Όσοι ωστόσο είστε αδέσμευτοι, μην περιμένετε ιδιαίτερες εξελίξεις στα συναισθηματικά σας σήμερα.

    Υδροχόος

    Σήμερα οριστικοποιούνται για κάποιους από εσάς οι επαγγελματικές κινήσεις που προγραμματίζατε εδώ και καιρό. Είναι πιθανό αυτό να είναι ένα νέο επάγγελμα ή κάποιο καινούργιο επιχειρηματικό σχέδιο. Η καλή τύχη θα συνοδεύσει όσους έχουν μια δημιουργική ασχολία. Το απόγευμα συνιστάται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σας. Υπάρχει μια πιθανότητα, κάποια χρόνια ασθένεια να υποτροπιάσει ή να εκδηλώσετε κάποια συμπτώματα που θα σας ανησυχήσουν. Επικοινωνήστε με τον θεράποντα γιατρό σας πριν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο!

    Ιχθείς

    Η ατέλειωτη ροή πληροφοριών μπορεί να σας κουράσει και να θολώσει την κρίση σας. Για να καθαρίσει το μυαλό σας κάντε μια βόλτα στον καθαρό αέρα ή χαλαρώστε με την συντροφιά ατόμων που δεν σας κουράζουν. Όποιος από εσάς έχει ονειρευτεί εδώ και καιρό να ξεκινήσει ένα προσωπικό δημιουργικό πείραμα, μπορεί να κάνει σήμερα κάποια βήματα στην κατεύθυνση αυτή. Αποφύγετε ωστόσο τα τυχερά παιχνίδια, τα κουραστικά αθλήματα, αλλά και την υποκρισία που πολλές φορές σας περιβάλει…



    ΣΧΟΛΙΑ