• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου

    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Από την Αλίντα Κανάκη

    Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    ΚΡΙΟΣ

    Μπορεί το περιβάλλον σήμερα να φαίνεται μάλλον περίπλοκο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε σημαντικά ζητήματα δουλειάς, να σου αναθέσουν μια περίπλοκη αποστολή ή λόγω απροσεξίας, να αποκαλύψεις το μυστικό κάποιου. Ίσως το πιο αισιόδοξο σενάριο αυτής της ημέρας είναι η ηθελημένη απομόνωση σου. Κάνε πράγματα που δεν προκαλούν αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου ή δεν μπορούν να σου φέρουν κατάθλιψη.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Σήμερα δεν θα πρέπει να αρχίσεις να εφαρμόζεις νέες ιδέες. Θα ήταν καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο για την εδραίωση των αποτελεσμάτων που έχουν ήδη επιτευχθεί, καθώς και για τον καθορισμό νέων καθηκόντων και την εκπόνηση σχεδίων για το μέλλον. Το βράδυ αυξάνεται η πιθανότητα να γίνουν κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, κάτι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο εάν είσαι αδέσμευτη! Ίσως δε να πραγματοποιηθούν μέσω ιντερνέτ. Δεν αποκλείονται ωστόσο κάποιες προστριβές με γείτονες ή συγγενείς.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Σήμερα μπορεί να επιδείξεις επιθετικότητα, άρνηση συμβιβασμού, μέχρις σημείου ενδεχομένως και ηρωισμού! Ίσως υποκινήσεις μια αναταραχή στο χώρο της εργασίας, να εκφράσεις ανοιχτά τη δυσαρέσκεια σου με τις αρχές ή να επικρίνεις κάποιον από την οικογένεια σου. Το δεύτερο μισό της ημέρας υπόσχεται να εξελιχτεί πιο ήρεμα. Υπάρχει μια πιθανότητα για μικρά, ευχάριστα ταξίδια ή ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Εάν είσαι αδέσμευτη σήμερα μπορεί να ξεκινήσει ένα ενδιαφέρον φλερτ.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Σήμερα μπορεί να φανείς τυχερή από τις λεπτομέρειες που θα πέσουν στην αντίληψή σου. Υπάρχει η ευκαιρία να πουλήσεις με επιτυχία ένα περιττό αντικείμενο, να συνάψεις μια συμφωνία ή να βρεις μια ιδέα, για το πώς θα κατακτήσεις την επιτυχία και την υλική ευημερία στο άμεσο μέλλον. Είναι πιθανό να δημιουργήσεις κάποιες χρήσιμες επαφές ή να απαλλαγείς από τις δυσκολίες που ταλαιπωρούν τη συναισθηματική σου ζωή. Προς το τέλος της ημέρας αυξάνεται η πιθανότητα εκπλήξεων στην προσωπική σου ζωή.

    ΛΕΩΝ

    Σήμερα θα πρέπει να αναζητήσεις νέες δημιουργικές ιδέες και είναι πολύ πιθανό να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, κάποιες πόρτες που χτυπούσες για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα ανοίξουν ενώ δεν το περίμενες. Δεν θα είναι η ήρεμη και χαλαρή μέρα που θα ήθελες, αλλά η αποζημίωση σου μπορεί να είναι σημαντική. Καθώς φτάνεις στο τέλος της ημέρας, θα πρέπει να χαρείς τη χαλάρωση με μια παθητική δραστηριότητα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Σήμερα ίσως να θελήσεις να κάνεις μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου. Πριν πάρεις τα όπλα, θα πρέπει να σταθμίσεις προσεκτικά τις συνέπειες κάθε βήματός σου. Δεν συνιστάται να τινάξεις στον αέρα ό,τι με κόπο έχτιζες τα τελευταία χρόνια. Οι αυθόρμητες κινήσεις δεν συνιστώνται επίσης στον τομέα της χρηματοδότησης. Είναι πιθανό κάποιος να σου κάνει μια δελεαστική πρόταση, αλλά θα αποδειχτεί ότι πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο project για να συμμετάσχεις.

    ΖΥΓΟΣ

    Υπάρχει μια πιθανότητα να ολοκληρώσεις επιτυχώς σημαντικές γραφειοκρατικές διαδικασίες, να λάβεις ένα επίδομα που επιδίωκες ή να απαλλαγείς από μακροχρόνιες δυσκολίες με το νόμο. Σήμερα ωστόσο μην σου περάσει καν από το μυαλό να τεντώσεις το σχοινί στον τομέα των συναισθηματικών… Να είσαι έτοιμη μόνο για ειλικρινείς και ανοιχτές συζητήσεις και μην βιαστείς να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική σχέση ή να τερματίσεις μια υπάρχουσα.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Υπάρχει μια πιθανότητα, τα πρόσφατα βιώματά σου να προκαλέσουν ψυχοσωματικά συμπτώματα ή κάποιες υπάρχουσες χρόνιες ασθένειες θα επιδεινωθούν. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αρνηθείς τη βοήθεια του θεράποντα ιατρού σου. Η μέρα ωστόσο μπορεί να φέρει κάποια επιτυχία στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, υπό την προϋπόθεση ότι η προσοχή σου είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά σου. Γενικά, συνιστάται να περάσεις όσο γίνεται με λιγότερη επιβάρυνση την ημέρα, αποφεύγοντας κάθε είδους άγχους ή κόπωσης.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Μείνε παρατηρητής σε συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της οικογένειας, ακόμη και στον χώρο δουλειάς σου, γιατί έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να επηρεάσεις το αποτέλεσμα. Οι πλανητικές συγκυρίες προσφέρουν ωστόσο την ευκαιρία να στεφτείς με επιτυχία κάτι που σχετίζεται με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι σου. Εάν υπάρχει ένα ιδιαίτερα δύσκολο θέμα που πρέπει να συζητηθεί, δεν θα πρέπει να φοβάσαι το αποτέλεσμα που θα προκύψει. Επίσης, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να φροντίσεις για τη σωστή διατροφή και άσκηση σου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Έχεις μια μεγάλη πιθανότητα να έχεις μια εξαιρετικά παραγωγική μέρα! Για να συμβεί όμως αυτό, το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι, να ακούσεις τις συμβουλές ατόμων που εμπιστεύεσαι ή να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου. Μερικά γεγονότα αυτής της ημέρας μπορούν να προκαλέσουν μια μικρή συναισθηματική αναστάτωση. Απόφυγε να αναζητήσεις την βαθύτερη κατανόηση του τι σου συμβαίνει, παρατήρησε αποστασιοποιημένη την κατάσταση που εξελίσσεται και επικέντρωσε την προσπάθεια σου στην διατήρηση της ηρεμίας.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Τα πιο αξιοσημείωτα κατά πάσα πιθανότητα γεγονότα της ημέρας θα είναι μερικές φιλικές συναντήσεις, η επικοινωνία με ένα μακρινό μέλος της οικογένειας ή μια ερωτική ανταλλαγή με έναν συνάδελφο ή συνεργάτη. Το βράδυ, μια δυσάρεστη μνήμη μπορεί να έρθει στο μυαλό σου. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα μιας οικογενειακής διαμάχης, που θα οδηγήσει στη θλίψη. Δώσε όμως περισσότερη προσοχή στην υγεία σου! Ο οργανισμός σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου…

    ΙΧΘΕΙΣ

    Απόφυγε κατά την διάρκεια της μέρας να απαντάς σε λεκτικές επιθέσεις αντίζηλων ή ανταγωνιστών. Υπάρχει ο κίνδυνος, αυτά τα αιχμηρά σχόλια να πληγώσουν το «εγώ» σου και να απορρυθμίσουν για λίγο την μέρα σου, μην δίνεις όμως σημασία. Συνέχισε με πίστη στις δυνάμεις σου το μονοπάτι που ακολουθείς και μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται και λένε οι άλλοι για σένα. Συνιστάται να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια σε επαγγελματικές υποθέσεις, να σκεφτείς πρόσθετες επενδύσεις για την επιχείρηση σου ή να αναζητήσεις μια νέα πηγή εισοδήματος.

    Πηγή: Tlife



    ΣΧΟΛΙΑ