• Business Of Fashion

    Η νέα εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με κομμάτι Έλληνα σχεδιαστή (pics)

    Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρεμιέρα της ταινίας Lion King


    Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας Lion King πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή, 14 Ιουλίου στο Λονδίνο, όπου πλήθος επώνυμων προσώπων έδωσε το παρών.

    Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους της πρεμιέρας βρέθηκε και η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. Παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε άδεια μητρότητας, μετά τη γέννηση του μικρού Archie, η δούκισσα έδωσε το παρών σε αυτή την πρεμιέρα, μιας και ο βασιλιάς των λιονταριών είναι μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες, κάνοντας μάλιστα μια ιδιαίτερα καλαίσθητη εμφάνιση που σχολιάστηκε πολύ θετικά από τον παγκόσμιο Τύπο.

    Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρεμιέρα της ταινίας Lion King

    Φτάνοντας στη λαμπερή πρεμιέρα μαζί με τον σύζυγό της, η Δούκισσα του Sussex έδειχνε πανέμορφη στο κόκκινο χαλί. Η Μέγκαν μαρκλ επέλεξε ένα εκπληκτικό μαύρο φόρεμα Jason Wu με μακριά μανίκια κι ένα διάφανο πάνελ υφάσματος στο ντεκολτέ, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι σατέν γόβες, διακοσμημένες με κρύσταλλα και μια μικρή clutch Gucci. Την έκπληξη στην εμφάνισή της αποτέλεσαν τα σκουλαρίκια, που ολοκλήρωσαν άψογα το λουκ της, ενώ σημαντικό είναι ότι φέρουν ελληνική υπογραφή, καθώς αποτελούν δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή, Νίκου Κούλη.

    Μετά την Oprah Winfrey, την Reese Witherspoon, την Jennifer Lawrence, τη Laura Dern, τη Salma Hayek, την Saoirse Ronan, την Emilia Clarke, την Scarlett Johansson και την Alicia Vikander, τώρα και η Δούκισσα του Sussex μπαίνει στη λίστα των διασήμων που επιλέγουν δημιουργίες του Έλληνα κοσμηματοποιού.
    Τα κοσμήματα Nikos Koulis βρίσκονται σε κορυφαία καταστήματα και boutiques σε 16 πόλεις του εξωτερικού, συμμετέχουν κάθε χρόνο στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, ενώ φαν τους δηλώνουν οι Rihanna, Daphne Guinness και Jennifer Lopez.

    Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρεμιέρα της ταινίας Lion King



    ΣΧΟΛΙΑ