• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Αστρολογικές προβλέψεις


    Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη; Ποιοι τομείς ευνοούνται; Τι πρέπει να προσέξεις;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Κατά διαστήματα σήμερα μπορεί να παλεύεις με άγριες παρορμήσεις. Είτε τις παλέψεις είτε ενδώσεις, υπάρχει ανάγκη να διατηρήσεις τώρα την προοπτική σου. Τα συναισθήματα του περιορισμού μπορεί να βρίσκονται στο επίκεντρο ξαφνικών επιθυμιών και ιδιοτροπιών.

    Οι διαταραχές ή η δυσαρέσκεια μπορούν να βοηθήσουν στην αποκάλυψη τομέων της ζωής σου που χρειάζονται ανανέωση και αλλαγή ή ίσως θέματα που πρέπει να μείνουν πίσω. Η ζωή θα μπορούσε να είναι λίγο πιο χαοτική από το συνηθισμένο, αλλά υπάρχουν μαθήματα που πρέπει να μάθουμε, κυρίως μέσω άλλων.

    Ταύρος

    Είσαι σε ένα ευχάριστο κύκλο για σχέσεις ένας προς έναν. Με την Αφροδίτη απέναντι από τον Ουρανό σήμερα μπορεί να είσαι διχασμένος ανάμεσα στο να χρειάζεσαι την παρέα, τα σχόλια ή την έγκριση κάποιου και να θελήσεις να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο και να ενεργήσεις ανεξάρτητα.

    Μπορεί να υπάρχει κάποια συναισθηματική παρορμητικότητα για διαχείριση και ενώ αυτό μερικές φορές λειτουργεί προς όφελος σου, έχει ανάμεικτα αποτελέσματα εάν αντιδράς αντί να ενεργείς από την καρδιά σου. Μπορεί να δεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου ή τον σύντροφό σου με ένα νέο τρόπο τώρα.

    Δίδυμοι

    Αν και η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για την καλύτερη κατανόηση των αναγκών σου, το να φτάσεις σε αυτό το σημείο μπορεί να απαιτήσει δοκιμές και λάθη. Δεν το αποδέχεσαι εύκολα αν οι άνθρωποι ή οι καταστάσεις φαίνονται να προσπαθούν να σε καθηλώσουν ή αν αισθάνεσαι εγκλωβισμένος σήμερα.

    Ενώ θα μπορούσες να μπεις στον πειρασμό να πετάξεις κάτι ή να απελευθερωθείς, μπορεί να περιμένεις να ξεσπάσουν τα πράγματα πριν λάβεις σημαντικές αποφάσεις. Με την Αφροδίτη απέναντι από τον Ουρανό, μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα ενοχλημένος από καταστάσεις που δε σε αντιπροσωπεύουν ή αισθάνεσαι ότι έχεις ξεπεράσει.

    Καρκίνος

    Ενώ σήμερα υπάρχει καλή ενέργεια για να ασχοληθείς με τις δουλειές σου, η μέρα προχωρά με κάποια απρόβλεπτα σε κοινωνικό επίπεδο. Μια διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να σε βοηθήσει να απελευθερώσεις λίγη δημιουργική ενέργεια, αν έχεις βρεθεί σε μια αποτυχία, αλλά μπορεί να σε ρίξει προσωρινά εκτός κέντρου.

    Ένα μέρος σου μπορεί να θέλει να πειραματιστεί ή να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις άλλους που φαίνεται να κάνουν τα δικά τους, χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα συναισθήματα σου επί του θέματος.

    Λέων

    Οι αλλαγές τώρα μπορούν να έχουν έναν τρόπο να καλύψουν ανομολόγητες ανάγκες, καθώς η Αφροδίτη και ο Ουρανός έρχονται σε αντίθεση. Η άνεση φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με την ανεξαρτησία ή την ελευθερία και ίσως είναι καλύτερο να προσαρμόζεσαι στις διακοπές αντί αν τις πολεμάς.

    Ωστόσο αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει κάποια ανήσυχα συναισθήματα με περιοχές στις οποίες αισθάνθηκες σε αδιέξοδο ή περιορισμένη σε μεγαλύτερη εστίαση. Οι αβεβαιότητες σχετικά με την εργασιακή σου κατάσταση ή τη γενική σου κατεύθυνση στη ζωή μπορούν τώρα να επηρεάσουν τις σχέσεις σου.

    Παρθένος

    Έχεις την τάση να συγκρούεσαι με άλλους σχετικά με απόψεις και ιδέες σήμερα, καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό. Οι εισερχόμενες ειδήσεις μπορούν να σε ωθήσουν σε μια νέα κατεύθυνση ή να αποκτήσεις μια προοπτική που ανοίγει νέους κόσμους για εσένα και μπορεί να υπάρξει μια αποκάλυψη.

    Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει κάθε είδους συναισθήματα. Εάν αισθάνθηκες πολύ εγκλωβισμένος ή στάσιμος σε σπουδές και τις σχέσεις σου, θα ήθελες να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις τώρα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μια μίνι αναγέννηση σε αυτούς τους τομείς για να διατηρήσεις τα πράγματα φρέσκα ή να βοηθήσεις στην απελευθέρωση κάποιας δημιουργικότητας.

    Ζυγός

    Με τον κυβερνήτη σου την Αφροδίτη να έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, να είσαι ανοιχτός σε νέες αλλαγές και βελτιώσεις αποφεύγοντας τις ξαφνικές κινήσεις. Μπορεί να ανακαλύψεις νέες μεθόδους ή πράγματα που σε ενθουσιάζουν, αλλά είναι καλύτερο να μην το κάνεις πολύ γρήγορα.

    Όσο πιο καινοτόμο ή ασυνήθιστο τόσο περισσότερο ελκύεσαι. Το επιχειρηματικό σου πνεύμα είναι ζωτικής σημασίας αυτή τη στιγμή και είναι σχετικά εύκολο να εκνευριστείς σχετικά με τα υπάρχοντα σου, τα χρήματα, την άνεση ή οποιαδήποτε αναταραχή που αφορά αυτά τα πράγματα.

    Σκορπιός

    Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έχεις έντονη την ανάγκη να ξεπεράσεις τις ρουτίνες σου. Ωστόσο μια αντίθεση Αφροδίτης –Ουρανού που περιλαμβάνει το ζώδιό σου περιπλέκει τα πράγματα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυτές τις μέρες, μπορεί να αναζητάς την εγγύτητα, αλλά σήμερα οι άλλοι φαίνονται αναξιόπιστοι ή μη διαθέσιμοι.

    Ένα σημαντικό άτομο θα μπορούσε να είναι αντιδραστικό ή επαναστατικό όταν προτιμάς να διατηρήσεις τα πράγματα σε ένα καλό επίπεδο. Απέφυγε το να βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Μπορεί να υπάρξει μια ασυνήθιστη έλξη ή επιθυμία που εμφανίζεται ξαφνικά.

    Τοξότης

    Η Σελήνη στον τομέα της χαράς σου όλη μέρα μπορεί να τονώσει την επιθυμία σου να απολαύσεις τον εαυτό σου. Οι ενέργειες της ημέρας μπορεί να είναι ιδιοσυγκρασιακές σε σημεία, απαιτώντας περισσότερη προσοχή στην ελευθερία και τον χώρο.

    Η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και ενώ οι αλλαγές στο πρόγραμμα σου μπορεί να είναι χαοτικές, πολύτιμες νέες κατευθύνσεις ή μέθοδοι μπορεί να προκύψουν από τις διαταραχές. Μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά άνετα σε μια αντανακλαστική κατάσταση, αλλά οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να σε παρασύρουν από το παρασκήνιο, εάν έχεις δραπετεύσει αντί απλά να ξεκουραστείς.

    Αιγόκερως

    Με την Αφροδίτη να έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό μπορείς να είσαι λιγότερο ανεκτικός σε καταστάσεις που φαίνεται να σε περιορίζουν ή να σε χτυπούν σήμερα, ιδιαίτερα σε δημιουργικό και κοινωνικό επίπεδο.

    Μπορεί να υπάρχει κάποια αναξιοπιστία για αντιμετώπιση, περισπασμούς ή αλλαγές στην καρδιά, ίσως χρειαστεί να περιμένεις το απροσδόκητο. Προσδιόρισε ποιοι τομείς της ζωής σου έχουν γίνει πολύ ρουτίνα ή προβλέψιμοι και στη συνέχεια εξέτασε πιθανές ενημερώσεις και προσαρμογές που μπορούν να σε ωφελήσουν.

    Υδροχόος

    Η σημερινή Σελήνη σου προκαλεί την περιέργεια. Αν και δεν είναι η ιδανική στιγμή για εστίαση είναι κατάλληλη για άνοιγμα σε νέες ιδέες. Καθώς η μέρα προχωρά μια αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού μπαίνει στο παιχνίδι, υπενθυμίζοντας σου την ανάγκη να αλλάξεις τομείς της ζωής σου που έχουν γίνει πολύ προβλέψιμοι.

    Αυτή τη στιγμή απαιτείται μια προοδευτική και καινοτόμος προσέγγιση, αλλά προσπάθησε να μην την πιέζεις πολύ ή να την πας πολύ μακριά για τα καλύτερα αποτελέσματα. Επιδίωξε να είσαι ευέλικτος ειδικά επειδή οι αλλαγές στα σχέδια ή η απρόβλεπτη συμπεριφορά σε άλλους μπορεί να εμφανιστούν έντονα τώρα.

    Ιχθύες

    Έχεις την ώθηση για περισσότερη σταθερότητα σήμερα, με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα. Ωστόσο μια αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού μπαίνει στο παιχνίδι και μπορεί να προκαλέσει έντονα και ίσως επαναστατικά συναισθήματα.

    Η υπομονή και η προσοχή μπορεί να είναι σύντομη ή μπορεί να απομακρυνθείς από καταστάσεις που αισθάνεσαι πολύ περιοριστικές. Οι αλλαγές μπορεί να φέρουν καθαρό αέρα στη ζωή σου, δείχνοντας σου προς την κατεύθυνση νέων ενδιαφερόντων, ακόμα κι αν στην αρχή φαίνονται ανεπιθύμητα. Τα νέα ή μια αλλαγή σχεδίων μπορεί να σε βάλλουν σε ένα νέο τρένο σκέψης ή μονοπάτι.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Μανώλης Διαμαντούλης: Η περιπετειώδης ζωή του «mister Kalua» που προκάλεσε χάος στο κέντρο της Αθήνας

    «Βασιλικά» αντικείμενα στο σφυρί – Από τη σειρά «Το Στέμμα»

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μέσα στο μίνι dinner party στην έπαυλη στη Βουλιαγμένη

    Χαλάει ο καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες



    ΣΧΟΛΙΑ