• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020

    Ζώδια

    Ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Ποια ζώδια θα ευνοήσουν και ποια όχι;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Η φαντασία σας είναι σε έξαρση σήμερα! Φροντίστε μόνο να είναι δημιουργική, δίνοντας μια νέα πνοή στην δουλειά σας.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Περιορίστε την κτητικότητά σας και βάλτε φρένο στην ζήλια σας, για να μην έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις που θα σας σοκάρουν. Η μέρα δεν προσφέρεται
    για λεονταρισμούς…

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η μέρα κρύβει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σας, ενώ δεν είναι απίθανο να θελήσετε να αποτραβηχτείτε και να αποστασιοποιηθείτε από τα τεκταινόμενα γύρω σας.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητές σας, για να απαλλαγείτε από άγχη που κουβαλάτε αρκετό καιρό τώρα. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

    ΛΕΩΝ

    Μπορείτε σήμερα να βρείτε διέξοδο από μια μέρα όλο νευρικότητα μέσα από την τέχνη. Δείτε τις ομορφιές της ζωής και ξεχάστε το γκρίζο που σας περιβάλει.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Το άγχος που σας είχε κυριεύσει σήμερα μπορεί να είναι δημιουργικό! Μην αφήνετε την μέρα να πάει χαμένη.

    ΖΥΓΟΣ

    Το συναίσθημα παίρνει σήμερα το πάνω χέρι. Ίσως να έχετε την τάση σήμερα να αποτραβηχτείτε και να ζυγίσετε αποστασιοποιημένοι τα θέματα που σας απασχολούν.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η γοητεία σας τονώνεται, κάποιες αιφνίδιες αλλαγές σκηνικού στον εργασιακό τομέα,όμως, σας δημιουργούν άγχος… Μην παρασύρεστε από το άγχος και χάνετε τον έλεγχο.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η μέρα θα έχει μετακινήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται, δε, να υπάρξει και μια αποκάλυψη που θα σας ταράξει λιγάκι…

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Ίσως να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικής φύσης θέματα. Κινηθείτε συντηρητικά και βάσει πλάνου, για να μην βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Ανανεώνονται οι φιλοδοξίες σας στον τομέα της καριέρας, ενώ ο αισθησιασμός σας γίνεται ασυγκράτητος…

    ΙΧΘΕΙΣ

    Η πλανητική συγκυρία μπορεί να σας δείξει με λίγο σκληρό τρόπο κάποιες αλήθειες που δεν γνωρίζατε ή προτιμούσατε να παριστάνετε ότι αγνοείτε…



    ΣΧΟΛΙΑ