• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες: Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    Κριός

    Σήμερα είσαι διατεθειμένη να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες και δεν θέλεις να είσαι στο επίκεντρο.

    Επίσης, μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ξεφύγεις από μια κακή συνήθεια ή κατάσταση. Έχεις αρκετά κίνητρα για να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο έργο ή να ερευνήσεις μια ιδέα στα επαγγελματικά.

    Οι συνομιλίες με τον ερωτικό σύντροφό σου έχουν βάθος και ουσία. Εσύ που είσαι μόνη, κατά τη διάρκεια της ημέρας, η διάθεσή σου έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα.

    Ταύρος

    Το φεγγάρι περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα του παιχνιδιού, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας.

    Ενώ προτιμάς τη σαφήνεια και τη βεβαιότητα στη ζωή σου, τις περισσότερες φορές ένα μέρος του εαυτού τραβά την περιπλοκότητα ή το δράμα.

    Σε γενικές γραμμές, είναι μια καλή στιγμή για να πλησιάσεις ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει υπάρχουν στιγμές που σε απογοητεύει.

    Δίδυμοι

    Η Σελήνη περνάει μεγάλο κομμάτι της ημέρας στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Η συναισθηματική εστίασή σου είναι στην ασφάλεια και αυτό καθιστά τις οικείες και άνετες δραστηριότητες αρκετά ελκυστικές.

    Ίσως θελήσεις να απομονώσεις τον εαυτό σου από την αλλαγή, την απόσπαση προσοχής και τις απαιτήσεις των εργασιακών.

    Επινόησε πιο περιπετειώδεις ιδέες και δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε όσο καλύτερα μπορείς τον εαυτό σου.

    Καρκίνος

    Σήμερα μπορείς να πετάξεις από πάνω σου τους περιορισμούς ή τις αυταπάτες. Οι συνομιλίες με ένα κοντινό πρόσωπο ή ένα συνεργάτη μπορεί να είναι γόνιμες και σημαντικές.

    Είσαι, επίσης, σε εξαιρετική κατάσταση για να ανακαλύψεις ένα νέο ενδιαφέρον ή να βρεις χρήσιμες πληροφορίες.

    Το να νιώθεις άνετα γίνεται συναισθηματική ανάγκη κι αυτό σε οδηγεί στο πλευρό του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει βελτιώνεται.

    Λέων

    Μπορεί σήμερα να δοθεί έμφαση στις οικονομικές και πρακτικές υποθέσεις σου και οι μικρές προσπάθειες για τον περιορισμό του προϋπολογισμού σου μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά.

    Μπορείς επίσης να εντοπίσεις προβλήματα και να αναζητήσεις απαντήσεις σε πρόσφατα περίπλοκα συναισθήματα ή γεγονότα. Η Σελήνη αργότερα μετακινείται στον 3ο ηλιακό σου οίκο και επιθυμείς περισσότερη διανοητική διέγερση.

    Δώσε απλόχερα το ενδιαφέρον και την αγάπη σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η διαίσθησή σου καθησυχάζει την ψυχή σου.

    Παρθένος

    Ασκείς φοβερή επιρροή σήμερα, η οποία μπορεί να είναι θετική, αν η δύναμή σου χρησιμοποιηθεί σωστά. Η μέρα, επίσης, είναι καλή για να φτάσεις στο τέλος μιας υπόθεσης.

    Τα οικογενειακά θέματα σε απασχόλησαν έντονα το τελευταίο διάστημα κι αυτό θα συνεχιστεί, αλλά σήμερα ίσως θα ήταν καλύτερο να χαλαρώσεις και να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις δικές σου ανάγκες.

    Η σχέση με τον αγαπημένο σου σε γεμίζει ασφάλεια και συναίσθημα, πάθος και ενέργεια. Εσύ που είσαι μόνη, μην λες περισσότερα από όσα πρέπει στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

    Ζυγός

    Με το φεγγάρι στον ηλιακό 12ο οίκο σου, είναι φυσικό να προτιμήσεις το παρασκήνιο ή να απομακρυνθείς από τις απαιτητικές καταστάσεις.

    Βλέπεις περισσότερα επίπεδα σε μια κατάσταση, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια αίσθηση γαλήνης. Υπάρχει καλή ενέργεια για εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και με προσπάθειες αυτοβελτίωσης.

    Αισθάνεσαι ανανεωμένη στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αυτό σε κάνει πιο δημιουργική και ρομαντική. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ σε ανεβάζει για αυτό επιδίωξέ το.

    Σκορπιός

    Οι φίλοι και οι συνδέσεις βρίσκονται σε έντονη εστίαση. Με τον Ερμή και τον Πλούτωνα σήμερα είσαι αρκετά θαρραλέα για την αντιμετώπιση της αλήθειας.

    Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί, αν θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές που ήδη έχεις καταστρώσει. Αυτή μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων σχεδίων ή τη σκέψη απτών τρόπων για την πραγματοποίηση ενός σχεδίου ή ονείρου.

    Εισπράττεις και πρέπει να προσφέρεις στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σε εξιτάρουν τα περίπλοκα και δύσκολα.

    Τοξότης

    Τα προβλήματα λύνονται καλύτερα αν τα αντιμετωπίσεις από τη ρίζα τους και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να το κάνεις, καθώς μπορείς να βασιστείς στην αυτοπειθαρχία και την υπομονή.

    Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην λες πράγματα για τα οποία δεν είσαι ακόμα σίγουρη. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες από όπου κι αν προέρχονται.

    Αιγόκερως

    Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για σύνδεση με τους άλλους μέσω της επικοινωνίας, αν και επίσης είναι ισχυρή και κατάλληλη για βαθύτερη σκέψη ή έρευνα.

    Τείνεις να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο αυτές τις μέρες, πιθανώς πρόθυμα, δίνοντας στον εαυτό σου την ευκαιρία για περισσότερη οργάνωση.

    Νέες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα δώσουν εορταστικό και ανανεωτικό κλίμα σιγά σιγά στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

    Υδροχόος

    Μεγάλο μέρος της ημέρας επιθυμείς μια βαθύτερη σύνδεση για ένα έργο, ιδέα, άτομο ή και τον εαυτό σου. Μπορείς να εξερευνήσεις ή να εργαστείς με υψηλότερες δυνατότητες συγκέντρωσης.

    Παρόλα αυτά ενδιαφέρουσες ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν από φίλους, δίνοντάς σου μια παύση για σκέψη.

    Η σχέση με τον αγαπημένο σου αρχίζει να παίρνει τα πάνω της. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη διάθεση και την επιθυμία να κάνεις πράγματα που θα διατηρήσουν ακμαία την ψυχολογία σου.

    Ιχθείς

    Ενώ είσαι γενικά ευέλικτη, μπορείς να σκεφτείς πιο προσεκτικά και αναλυτικά, εκτιμώντας το χρόνο σου. Ακόμα, οι άνθρωποι σε προσελκύουν περισσότερο, ζητώντας τις συμβουλές σου.

    Μπορείς να γνωρίσεις κάποιον καλύτερα ή να μάθεις μια άλλη πλευρά μιας ιστορίας ή υπόθεσης.

    Μια καχυποψία ή αμφισβήτηση απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να δημιουργήσει μια απομάκρυνση. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε την επικοινωνία με τους θαυμαστές έστω και αν δεν καλύπτουν όλες τις προϋποθέσεις σου.

    Πηγή: tlife

    Διαβάστε ακόμη:

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 7 έως 13 Δεκεμβρίου 2020)

    Επιστρέφει το Survivor με Μαχητές και Διασήμους – Ποια γνωστά πρόσωπα θα δούμε (video)

    Συνταγή που «μυρίζει» μαμά: Χοιρινός λαιμός με αγκινάρες στη χύτρα ταχύτητας από τον Άκη

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ