• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Σαββάτο 9 Μαΐου 2020

    Ζώδια


    Τι μαρτυρούν σήμερα τα άστρα; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

    Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση.

    Κριός

    Η μέρα μπορεί να έχει ανατροπές και απρόβλεπτες καταστάσεις. Εκείνο που θα σας αποφορτίσει είναι ο αυτοσαρκασμός και το χιούμορ σας, καθώς και τα δικά σας άτομα, που μπορούν να σας γειώσουν και να αισθανθείτε ασφαλείς.

    Ταύρος

    Το πλανητικό σκηνικό σας χαρίζει εύνοια, αρκεί να μην κοινολογήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Κινηθείτε μυστικά και θα έχετε την εύνοια του. Προσοχή επίσης στις δαπάνες σας για να μην ξεφύγετε.

    Δίδυμοι

    Έχετε πολύ ενέργεια! Αξιοποιήστε την με θετικό τρόπο. Κάποιες υπόγειες ή παρασκηνιακές διεργασίες θα αποβούν σε βάρος σας, γι αυτό αποφύγετε τες με κάθε τρόπο.

    Καρκίνος

    Η μέρα μπορεί να φέρει την ολοκλήρωση κάποιων εγχειρημάτων σε επαγγελματικό επίπεδο ή το κλείσιμο ενός κύκλου… Δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Καιρός να προχωρήσετε μπροστά.

    Λέων

    Τα επαγγελματικά σας απορροφούν τελείως τον τελευταίο καιρό, και δικαίως, είναι όμως καιρός να αφιερώσετε και λίγο δημιουργικό χρόνο στο ταίρι σας. Το δικαιούται…

    Παρθένος

    Γίνεστε εκνευριστικά λεπτολόγοι σήμερα, εκνευρίζοντας τους γύρω σας. Αυτό βέβαια θα σας προστατέψει σε ενδεχόμενες επιχειρηματικές ή επαγγελματικές συνομιλίες.

    Ζυγός

    Δύσκολη η μέρα και θέλει προσεκτικούς και καλά ζυγισμένους χειρισμούς! Προσέξτε τις κινήσεις σας και αφήστε τα δύσκολα για κάποια πιο ευνοϊκή μέρα.

    Σκορπιός

    Σαν να σας έχει κάνει σοφότερους το Σύμπαν για μια μέρα, τα λεγόμενα σας ξαφνιάζουν τους γύρω σας αλλά και τον εαυτό σας. Βλέμματα επιδοκιμασίας αλλά και αποδοκιμασίας θα σας συνοδεύουν όλη την μέρα, γι αυτό χαλαρώστε και απολαύστε το…

    Τοξότης

    Σήμερα έχετε την έντονη διάθεση να βρίσκεστε μόνο με άτομα που εκπέμπετε στα ίδια μήκη κύματος. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, είναι η ιδανική μέρα να αξιολογήσετε αυτό που έχετε και να εμβαθύνετε. Εάν είστε μόνοι, η μέρα μπορεί να σας φέρει νέες φιλίες.

    Αιγόκερως

    Η μέρα προσφέρεται για ξεκούραση να περισυλλογή! Φροντίστε τον εαυτό σας, προσφέρετε του την χαλάρωση που νομίζετε ότι σας κάνει καλό και φορτίστε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια.

    Υδροχόος

    Προσπαθήσετε να μην γίνετε εύκολα επικριτικοί για τους γύρω σας. Είναι εύκολο να επικρίνετε τους χειρισμούς των άλλων, αναλογιστείτε όμως ότι η στάση σας δεν θα βοηθήσει κανέναν και θα πληγώσετε άτομο που σας αγαπούν.

    Ιχθείς

    Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, μια και κάποιο γεγονός θα απαιτήσει την έγκαιρη και αποτελεσματική σας αντίδραση, ώστε να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις στο άμεσο μέλλον.



    ΣΧΟΛΙΑ