• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

    • NewsRoom
    Ζώδια -Ένα ζευγάρι περπατά στη φύση

    Ένα ζευγάρι περπατά στη φύση


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Επενδύστε δημιουργικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν σύντομα. Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεστε ότι πρέπει να προσέχετε και την σκιά σας. Μην ενεργείτε αψυχολόγητα και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα… Μην φορτώνεστε με υποχρεώσεις που και σεις γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα.

    Ταύρος

    Δεν είναι κακό, ειδικά σήμερα, να βάλετε το δικό σας συμφέρων και τις ανάγκες σας, πάνω από τις ανάγκες των άλλων. Κάποιες στιγμές θα πρέπει να λέτε «όχι», ειδικά εάν πρόκειται να περιφρουρήσετε τα δικά σας συμφέροντα. Εάν θεωρήσετε ότι χρειάζεστε ξεκούραση και χαλάρωση, αυτό ακριβώς να κάνετε, χωρίς να καταπιέζεστε. Αφήστε στην άκρη υπολογιστές και κινητά για λίγο, και εάν θέλετε να έχετε κόσμο γύρω σας, επιλέξτε τουλάχιστον να βρεθείτε με αυτούς που σας χαλαρώνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα.

    Δίδυμοι

    Έχετε διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεστε ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σας με έναν μαγικό τρόπο. Σήμερα παρουσιάζεται κάποια ευκαιρία για μια έκτακτη τονωτική ένεση στα οικονομικά σας. Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

    Καρκίνος

    Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στον επαγγελματικό και τον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες. Οι αλλαγές είναι πολλές φορές χρήσιμες, στην περίπτωση σας όμως δεν θα μπορούσαν να αποδώσουν τα όσα αναμένετε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Χειριστείτε διακριτικά τις υποθέσεις σας.

    Λέων

    Σήμερα καλό θα ήταν να είναι η προσοχή σας προσανατολισμένη στο μέλλον! Ότι συμβεί, οτιδήποτε ανακοινωθεί ή δρομολογηθεί, θα έχει επίπτωση στο μέλλον σας, αν και αρχικά ίσως να μην το αντιληφθείτε. Αποφύγετε καυχησιές, μην δίνετε υποσχέσεις που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να τηρήσετε, μην εμπλέκεστε στις υποθέσεις των γύρω σας και ειδικά αποφύγετε να χλευάσετε λάθη ή παραλείψεις τους… Δεν είναι επίσης καλή η σημερινή μέρα να ξεκινήσετε περιπετειώδεις δράσεις ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό με άτομο που δεν γνωρίζετε καλά!

    Παρθένος

    Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα.

    Ζυγός

    Μια διαφωνία ή ένα διαπληκτισμός με έναν συνεργάτη μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σήμερα, εάν δεν κάνετε και οι δύο ένα βήμα πίσω. Και οι δύο έχετε από την σκοπιά σας δίκιο και θα πρέπει να βρείτε τρόπο συνεννόησης. Η ψυχραιμία σας σε μια κατάσταση έντασης που θα υπάρχει θα βοηθήσει να επανέλθει η ηρεμία και να δούνε τα εμπλεκόμενα άτομα τις καταστάσεις στην σωστή τους διάσταση.

    Σκορπιός

    Θα βρείτε τη δύναμη να λύσετε πρόβλημα που σας δημιουργούν άγχος. Ίσως ένα περιστατικό σας παγώσει τα αισθήματά για κάποιο άτομο του στενού σας κύκλου. Αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις μη συντονισμένες ενέργειες. Απαιτήσεις που ξεπερνούν τα κοινώς αποδεκτά όρια θα σας εκνευρίσουν. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη.

    Τοξότης

    Κάτι η μέρα, κάτι οι πλανητικές συγκυρίες, η φαντασία σας, σας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους… Φροντίστε μόνο που και που να πατάτε και λίγο στο έδαφος. Έχετε καλές ηγετικές ικανότητες και μπορείτε να εμπνεύσετε τους γύρω σας, ιδίως στον εργασιακό χώρο. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να ανταμείβετε δίκαια τους γύρω σας για τις προσπάθειες τους.

    Αιγόκερως

    Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτόνωσε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

    Υδροχόος

    Σήμερα με την σελήνη στον Ζυγό φαίνεται να σας απασχολούν περισσότερο οι ισορροπίες στη σχέση ή στο γάμος σας, αλλά δεν είναι η μέρα να εμβαθύνετε στην εξέταση των αισθημάτων σας. Κάποια νέα γνωριμία θα μπορούσε να έχει διάρκεια στο χρόνο, εάν το θελήσετε και σεις και προσπαθήσετε πραγματικά πολύ να ξεπεράσετε τις αναστολές και τις φοβίες σας.

    Ιχθείς

    Αφεθείτε στο συναίσθημα σήμερα! Εάν αυτοπεριοριστήκατε τελευταία, αναφορικά με τα οικονομικά σας, στο να ζητήσετε βοήθεια, ή στα συναισθηματικά σας, με το να αλλάξετε τις συνθήκες στη σχέση σας, σήμερα έχετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο, είναι η ορμητικότητα στις πράξεις σας! Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν σε μακροχρόνια βάση τα εισοδήματα σας.

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Stranger Things: Στην κορυφή των charts το Running up that Hill από τα 80’s – Το «ευχαριστώ» της Κέιτ Μπους

    Έρχεται το sequel του «Joker» – Ο Joaquin Phoenix και πάλι πρωταγωνιστής

    Colourday Festival: Έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση στο MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ