• Media

    Stranger Things: Στην κορυφή των charts το Running up that Hill από τα 80’s –  Το «ευχαριστώ» της Κέιτ Μπους

    • NewsRoom
    Η Σέιντι Σινκ υποδύεται την Μαξ Μέιφιλντ στο Stranger Things του Netflix

    Η Σέιντι Σινκ υποδύεται την Μαξ Μέιφιλντ στο Stranger Things του Netflix


    Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Κέιτ Μπους δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένη και ευγνώμων που βλέπει το τραγούδι της του 1985, «Running Up That Hill» να γίνεται ξανά επιτυχία, αφού επιλέχθηκε από τους δημιουργούς της σειράς επιστημονικής φαντασίας Stranger Things και ακούγεται στο πρώτο μέρος της 4ης σεζόν της.

    «Μπορεί να έχετε ακούσει ότι το πρώτο μέρος του νέου κύκλου της φανταστικής, συναρπαστικής σειράς Stranger Things κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix» έγραψε η τραγουδίστρια στην ιστοσελίδα της.

    «Περιλαμβάνει το τραγούδι Running Up That Hill στο οποίο δίνεται μια εντελώς νέα πνοή από τους νεαρούς θαυμαστές που αγαπούν τη σειρά — τη λατρεύω κι εγώ! Χάρη σε αυτή το Running Up That Hill κυκλοφορεί στα charts στον κόσμο και βρίσκεται στο βρετανικό chart στο Νο.8. Είναι όλα πραγματικά συναρπαστικά! Ευχαριστώ πολύ όσους υποστήριξαν το τραγούδι. Περιμένω με κομμένη την ανάσα για το υπόλοιπο της σειράς τον Ιούλιο», αναφέρει.

    Το τραγούδι ήταν επίσης Νο.1 στο iTunes chart την περασμένη εβδομάδα.

    Δείτε το video clip:

    Πώς δόθηκε η άδεια για το Running Up That Hill

    Όπως έγινε γνωστό η Κέιτ Μπους έδωσε άδεια στους δημιουργούς του Stranger Things να χρησιμοποιήσουν το τραγούδι, επειδή είναι θαυμάστρια της σειράς.

    Η υπεύθυνη για τη μουσική της σειράς, Νόρα Φέλντερ, εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι επέλεξε το τραγούδι για το soundtrack επειδή «εντυπωσιάστηκε αμέσως από τις βαθιές συγχορδίες που συσχετίζονται με τους συναισθηματικούς αγώνες της Μαξ στη σειρά».

    Η υπεύθυνη δημόσιων σχέσεων της Μπους, Γουέντι Κρόουλι, πρόσθεσε: «Η Κέιτ Μπους είναι επιλεκτική όσον αφορά την αδειοδότηση της μουσικής της και γι’ αυτό, φροντίσαμε να λάβουμε σελίδες σεναρίου και υλικό για να το ελέγξει, ώστε να μπορεί να δει πώς ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί το τραγούδι».

    Δείτε τη σκηνή:

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Βασίλης Ζούλιας «πάει» Χόλιγουντ: Ηθοποιός του «Stranger Things» φόρεσε δημιουργία του στα βραβεία SAG



    ΣΧΟΛΙΑ