• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα άστρα; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Το πρωινό υπόσχεται να είναι ήρεμο. Επικοινωνήστε με άτομα που σας ενδιαφέρουν και μην προσπαθήσετε να αναλάβετε νέες πρωτοβουλίες. Απολαύστε απλά τη μέρα χωρίς νέους στόχους. Καλύτερα να αποφεύγετε νέα ξεκινήματα σήμερα!

    Η διαίσθηση και η ηρεμία θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε το βαθμό υλοποίησης, αλλά και τα προβλήματα στα τρέχοντα σχέδιά σας.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η μέρα είναι πολύ καλή για τη μελέτη, ειδικά για να εξοικειωθείτε με ασυνήθιστα πεδία γνώσης. Η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή για να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας ορίζοντα.

    Μην δίνετε, ωστόσο, υποσχέσεις και αντιμετωπίστε τις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ως περιστασιακές ή τυχαίες, όσο ενδιαφέρουσες και αν φαίνονται!

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η βραδιά είναι ευνοϊκή για μια επαφή με την τέχνη, διευρύνοντας τους ορίζοντες σας, πηγαίνοντας στο θέατρο ή σε μια έκθεση ζωγραφικής. Ό,τι και να επιλέξετε να κάνετε, ένα μυστηριώδες ειδύλλιο μπορεί να γίνει μια πρόσθετη πηγή βαθιάς έμπνευσης για τους αδέσμευτους και ποτέ δεν ξέρετε…

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Κατά την περίοδο αυτή, θα κερδίσουν μόνο εκείνοι, οι οποίοι ξέρουν πώς να προσαρμοστούν με ταχύτητα στις σημερινές συνθήκες. Μην ξεκινήσετε σήμερα σημαντικές συζητήσεις και επιχειρηματικές συνομιλίες!

    Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και έχετε το νου σας, γιατί οι οικονομικοί πειρασμοί είναι μεγάλοι και μια εξαπάτηση πολύ πιθανή…

    ΛΕΩΝ

    Η έναρξη της ημέρας είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για την επικοινωνία, την αναζήτηση πληροφοριών και τη διενέργεια σύντομων ταξιδιών. Οι επαφές θα είναι χρήσιμες και μπορούν να επηρεάσουν το μακρινό μέλλον σας.

    Υπάρχουν, ωστόσο, ανησυχίες για τα υλικά σας αποκτήματα, καθώς τα έσοδα γίνονται όλο και λιγότερα και αποκτά μεγάλη σημασία η ανάγκη της σωστής διαχείρισης, της οργάνωσης και της υπευθυνότητας σε καθημερινό επίπεδο.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Προκειμένου να επιδείξετε τη δύναμη ή το ταλέντο σας στους ανθρώπους γύρω σας, δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ακρότητες. Απαιτούνται, όμως, θάρρος στη λήψη αποφάσεων, ειλικρίνεια, ακεραιότητα, και αποφασιστικότητα!

    Εάν είστε ευέξαπτοι, γκρινιάρηδες και ανυπόμονοι, καλά θα κάνετε να μείνετε μακριά από τους ανθρώπους, για να αποφύγετε τα ανεπανόρθωτα λάθη!

    ΖΥΓΟΣ

    Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αντιμετωπίστε τις προκλήσεις της μέρας. Μπορείτε να εκπλαγείτε από το πόσο πολλοί άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να σας δώσουν χείρα βοηθείας.

    Όλη την ημέρα μπορεί να είστε κάτω από την ισχυρή επιρροή των εντυπώσεων που χάραξαν κάποια πρόσφατα γεγονότα στην μνήμη σας.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Το πρώτο μισό της ημέρας είναι ευνοϊκό για όνειρα, φαντασιώσεις και να κάνετε κάποια δημιουργική εργασία. Μην ξεκινήσετε, ωστόσο, κάτι νέο! Αν έχετε γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σας, οι σύμμαχοι γίνονται τώρα όλο και ισχυρότεροι και ισχυροποιούν και τη δική σας θέση.

    Το βράδυ μπορεί να δελεαστείτε από την ιδέα της μοναξιάς για να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η μέρα προωθεί την κοινωνικότητα και τις φιλικές αλληλεπιδράσεις, ενώ δημιουργεί καλές συνθήκες για τη μελέτη. Είναι επίσης ευνοϊκή για τυχαίες συναντήσεις που μπορεί να έχουν σημαντικό ενδιαφέρον για σας.

    Να απέχετε σήμερα από όλες τις επιχειρήσεις, τόσο σε ατομικό, όσο και συλλογικό επίπεδο.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Σήμερα θα είστε πιο ευαίσθητοι αναφορικά με ό,τι λαμβάνει χώρα στο σπίτι και την οικογένειά σας, καθώς και για τυχόν επιπλοκές στο πλαίσιο στενών επαφών σας…  Πάρτε τα παράπονα των δικών σας ανθρώπων πιο σοβαρά! Πιθανότατα έχουν σοβαρούς λόγους διαμαρτυρίας!

    Δεν έχει σημασία πόσο πολύ θέλετε να βυθιστείτε στην περιπέτεια και τον ρομαντικό ενθουσιασμό, θα πρέπει να θυμάστε τις πολλές ευθύνες που φέρετε.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Είστε αυθόρμητοι και αισιόδοξοι και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας, εάν αποφασίσετε να κάνετε κάτι.

    Σήμερα, μπορεί να ανακαλύψετε εκ νέου κάποιες προ πολλού ξεχασμένες δεξιότητές σας, που θα σας βοηθήσουν στη διεκπεραίωση του έργου σας. Θα πρέπει, ωστόσο, να βρείτε απλά τη χρυσή τομή μεταξύ χαράς και ευθυνών – υποχρεώσεων.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Το πρωί είναι το πιο αγχωτικό διάστημα της ημέρας. Να μην παραιτηθείτε, όμως, από καμία δραστηριότητα. Μπορεί αυτό που θα βιώσετε να σας δώσει
    μια πραγματική ικανοποίηση μέσα από την δημιουργική σας έμπνευση.

    Περάστε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας ή με νέους ανθρώπους, εάν έχετε τη δυνατότητα. Όταν αλληλεπιδράτε με τη νεολαία, η διαφορά απόψεων μπορεί ξαφνικά να αποδειχθεί παραγωγική και τονωτική.



    ΣΧΟΛΙΑ