• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Κυνηγήστε τον στόχο σας.

    Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι αυτή η Παρασκευή για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Κριός

    Σήμερα, κυρίως το μεσημέρι, έχετε το θάρρος και την απαραίτητη ορμή να προωθήσετε τις δεξιότητές και τα ταλέντα σας, βελτιώνοντας την εικόνα και προβολή σας.

    Ταύρος

    Παρόλο που κάποια πράγματα μπορεί να κερδίζονται με μεγαλύτερη δυσκολία, εσείς θα πρέπει να παραμείνετε σταθερή/ος στον στόχο σας.

    Δίδυμοι

    Η προσήλωση σε κάτι που σας ενδιαφέρει σήμερα μπορεί να φέρει αποτελεσματικότητα. Βοήθεια έρχεται και από το εξωτερικό περιβάλλον.

    Καρκίνος

    Σήμερα, μην αναλωθείτε σε πράγματα τα οποία δεν έχουν πραγματική σημασία για εσάς εάν το καλοσκεφτείτε. Δράστε κατά περίπτωση.

    Λέων

    Η σιγουριά, καθώς και η πίστη σας σε κάτι κερδίζει τον αγώνα σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας.

    Παρθένος

    Πολλές σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό σας σήμερα, αλλά είναι καλή ημέρα εάν αποφασίσετε να βάλετε τα πράγματα γύρω σας στην θέση τους.

    Ζυγός

    Ειδήσεις και ιδέες έρχονται υποστηρικτικά σήμερα από ανθρώπους που είναι κοντά σας, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, θα πρέπει να σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας.

    Σκορπιός

    Σήμερα, κυρίως μετά το μεσημέρι, μπορείτε να προχωρήσετε ένα ζήτημα που σας απασχολεί ή που για κάποιον λόγο είχε καθυστερήσει τις προηγούμενες ημέρες.

    Τοξότης

    Προσωπικά ζητήματα σήμερα μπορεί να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας. Καλύτερα θα είναι να αφιερώσετε χρόνο από το μεσημέρι και μετά, ώστε να προχωρήσουν γρηγορότερα.

    Αιγόκερως

    Η επικοινωνία σήμερα είναι δυνατή και, από το μεσημέρι και μετά, θα μπορέσετε να προχωρήσετε πράγματα που έχετε στο μυαλό σας. Θέματα σπιτιού ενδέχεται να σας απασχολήσουν.

    Υδροχόος

    Σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε πιο χαλαρά το πρόγραμμά σας, ειδικά εάν έχετε υποθέσεις ανοιχτές προς διεκπεραίωση, για τις οποίες χρειάζεστε βοήθεια από άλλους ανθρώπους.

    Ιχθύες

    Εάν οικονομικά θέματα είναι ανοιχτά, θα πρέπει σήμερα να προχωρήσετε με σύνεση. Κάντε ένα καλό σχεδιασμό δράσης.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη εμφάνισή της στο MEGA

    Survivor: Αποχώρηση με κλάματα και εντάσεις στο Συμβούλιο (video)

    Μία πεντανόστιμη συνταγή με όσπρια: Πικάντικες φακές με λουκάνικο και κινόα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ