• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη εμφάνισή της στο MEGA

    • NewsRoom

    Ελένη Μενεγάκη


    Στις εγκαταστάσεις του MEGA «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη, το απόγευμα της Τετάρτης.

    Μετά το μίνι-διάλειμμα που έκανε τον τελευταίο χρόνο, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει ανανεωμένη το φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

    Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» κατέγραψε την αγαπημένη παρουσιάστρια έξω από τα γραφεία του «Μεγάλου Καναλιού». Χαμογέλασε στην κάμερα, ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο ήταν ιδιαιτέρως φειδωλή στις δηλώσεις της κατά την αποχώρησή της από τη συνάντηση που είχε.

    Αρκέστηκε να αναφέρει ότι αισθάνεται «υπέροχα» και «φανταστικά». Βέβαια, τήρησε σιγή ιχθύος όσον αφορά στην νέα εκπομπή που ετοιμάζει.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Ευτυχείτε», η Ελένη Μενεγάκη επισκέπτεται τα γραφεία του MEGA τον τελευταίο μήνα, όπου περνάει αρκετές ώρες συζητώντας και προετοιμάζοντας τη νέα εκπομπή που αναμένεται να βγει σύντομα.

    Συγκεκριμένα, βλέπει διάφορα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και μάγειρες για να στελεχώσει την εκπομπή της, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν θα υπάρχει στήλη αστρολογίας.

    Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του Απριλίου, το MEGA ανακοίνωσε επίσημα την προσθήκη της Ελένης Μενεγάκη στο δυναμικό του σταθμού, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν «φουντώσει» το τελευταίο διάστημα.

    «Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

    Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

    Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

    Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», ανέφερε η ανακοίνωση.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Στο MEGA η Ελένη Μενεγάκη – Η επίσημη ανακοίνωση

    Ελένη Μενεγάκη: Το Instagram Live με τη Νατάσα Θεοδωρίδου – Τι αποκάλυψε για την επιστροφή της στο MEGA

    «Το Καφέ της Χαράς»: Απόψε το μεγάλο φινάλε της αγαπημένης σειράς (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ