• LIFE&STYLE

    Survivor: Αποχώρηση με κλάματα και εντάσεις στο Συμβούλιο (video)


    Απέτυχε το «σχέδιο» των Μπλε στο Survivor να σπάσουν την «κλίκα», καθώς από το ριάλιτι επιβίωσης έφυγε ο Παύλος Γαλακτερός.

    Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι δύο φίλοι, Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης, οι οποίοι βγήκαν από τις δύο ομαδικές ψηφοφορίες, ενώ ο τρίτος υποψήφιος, ο Παύλος Γαλακτερός επιλέχθηκε από τον Γιώργο Κόρομι.

    Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε να βγάλει εκτός τον Παύλο με αποτέλεσμα να μην σπάσει ούτε αυτή την εβδομάδα η υποομάδα των δύο προς απογοήτευση των υπόλοιπων παικτών!

    «Στενοχωριέμαι που φεύγω, αλλά χαίρομαι που μέσα στο παιχνίδι έδειξα ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω, θα βρεθώ ξανά με την οικογένειά μου και την κοπέλα μου που μου έχουν λείψει ποτέ», ήταν τα λόγια του Παύλου λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέψει στην Ελλάδα.

    Ο πατέρας του 24χρονου Παύλου και γνωστός μπασκετμπολίστας, Νάσος Γαλακτερός από την πρώτη στιγμή στήριξε τον γιο του για την απόφασή του να συμμετέχει στο Survivor.

    Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Νάσος Γαλακτερός έγραψε δημόσια για τον Παύλο:

    «Η μεγαλύτερη νίκη του Παύλου είναι η βαθιά αγάπη, η εκτίμηση και ο θαυμασμός των συμπαικτών του. Των ανθρώπων δηλαδή που τον γνώρισαν πριν τρεις μήνες και περνούν μαζί του 24 ώρες το 24ωρο σε συνθήκες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ακόμη και τον πιο αγνό άνθρωπο. Υπάρχει μεγαλύτερο επίτευγμα από αυτό;».

    Το έπαθλο επικοινωνίας:

    Πεσμένος ο Ντάφυ που δεν είναι υποψήφιος:

    Ένταση στο Συμβούλιο:

    Η αποχώρηση του Παύλου:

    Το trailer για το επεισόδιο 9/5/2021:

    Διαβάστε επίσης:

    Γκόρντον Ράμσεϊ: Ποιο κρητικό πιάτο τον ενθουσίασε κατά την επίσκεψή του στα Χανιά

    Όλγα Κεφαλογιάννη-Μίνως Μάτσας: Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους στις Σπέτσες

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ