• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Πώς θα είναι αυτά τα Χριστούγεννα για κάθε ζώδιο; Τι προβλέπουν τα άστρα;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Η άσκηση λογικής και η επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες θα φέρουν ηρεμία και γαλήνη σήμερα.

    Κριός

    Το θάρρος δεν σας λείπει, ωστόσο σήμερα συνδέεστε με τις πραγματικές σας ανάγκες και το πώς πρέπει να συνεχίσετε για να φέρετε ασφάλεια στη ζωή σας.

    Ταύρος

    Καλή ημέρα για να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε. Η ικανοποίηση και η χαρά είναι μια εύκολη υπόθεση για εσάς σήμερα.

    Δίδυμοι

    Δεν είναι ανάγκη σήμερα να κουράσετε το μυαλό σας με σκέψεις και πολύπλευρες έννοιες. Αφήστε στην άκρη πράγματα τα οποία δεν είναι σημαντικά ή δεν είναι της παρούσης.

    Καρκίνος

    Η ευχαρίστηση έρχεται σήμερα από τις επαφές με τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και από την ελπίδα και την πίστη που θα είναι έντονα ενεργές.

    Λέων

    Το σπίτι, η οικογένεια και γενικότερα οι δικοί σας άνθρωποι είναι σημαντικοί για εσάς. Η εξυπηρέτηση, η υπευθυνότητα και η αλήθεια με κάποιον τρόπο κινητοποιούνται έντονα σήμερα.

    Παρθένος

    Η αγάπη και η ένωση είναι αξίες ανεκτίμητες σήμερα για εσάς. Υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα και μπορείτε να πάρετε χαρά και να νιώσετε ικανοποίηση.

    Ζυγός

    Σήμερα αφήνετε στην άκρη εκκρεμότητες και αφιερώνεστε στους δικούς σας ανθρώπους. Η φροντίδα είναι ιδιότητα η οποία θα ικανοποιήσει τους γύρω, αλλά και εσάς που την προσφέρετε.

    Σκορπιός

    Μην αφήσετε τα πράγματα να πάνε από μόνα τους σήμερα, αλλά οδηγήστε τα εσείς προς την κατεύθυνση, η οποία είναι πιο ευχάριστη και περισσότερο ενδιαφέρουσα για εσάς.

    Τοξότης

    Ακόμη και εάν υπάρξουν αλλαγές σήμερα ή χρειάζεται εσείς η ίδια/ο ίδιος να βγείτε από το πρόγραμμα σας, δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το να χαρείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και έχετε κοντά σας.

    Αιγόκερως

    Η χαρά έρχεται μέσα από μια αισιόδοξη νότα και, ακόμη και εάν υπάρχουν αμφιβολίες ή αβεβαιότητα για κάτι, αφήστε το στην άκρη σήμερα και χαρείτε την στιγμή.

    Υδροχόος

    Το σπίτι, η οικογένεια και γενικότερα η ιδιωτική σας ζωή έχει την τιμητική της σήμερα ανεξάρτητα εάν είναι ταυτόχρονα και γιορτινή ημέρα. Χαρείτε όσους και όσα έχετε στη ζωή σας.

    Ιχθύες

    Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική σήμερα και θα δοθεί ευκαιρία να πάρετε χαρά και ικανοποίηση μέσα από συζητήσεις, οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

    Πηγή: portraits.gr

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ