• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Αλλαγή τρόπου σκέψης.

    Κριός

    Τα υπερβολικά όνειρα δεν είναι της παρούσης ωστόσο είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με ένα όραμα το οποίο έχει ήδη μια αντικειμενική υπόσταση.

    Ταύρος

    Το ζήτημα σήμερα δεν είναι το τι έχετε καταφέρει αλλά το πόσο ικανοποιημένη/ος είστε από την επίτευξη. Σκεφτείτε λογικά και δείτε την αντικειμενική υπόσταση των καταστάσεων.

    Δίδυμοι

    Ευκαιρίες δίνονται σήμερα να δείτε την αντικειμενική υπόσταση μιας κατάστασης και να προχωρήσετε βάσει προγραμματισμού και καλής οργάνωσης.

    Καρκίνος

    Δεν είναι πολύ καλή ημέρα να προχωρήσετε μόνη σας σήμερα σχέδια ή ιδέες που έχετε. Καλό θα ήταν επίσης να δράσετε με διπλωματία.

    Λέων

    Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Προσπαθήστε να δείτε την αντικειμενική υπόσταση μιας κατάστασης παρά να εμπλακείτε συναισθηματικά.

    Παρθένος

    Η αποφασιστικότητά σας είναι το κλειδί της επιτυχίας σήμερα. Εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο σας, αξίζει να προσπαθήσετε να ξεπεραστούν.

    Διαβάστε επίσης:

    Τα 4 ζώδια που δεν πιστεύουν στον εαυτό τους

    Ζυγός

    Η δύναμη και το σθένος σας σήμερα εκπέμπουν από μακριά. Είναι μια πολύ καλή ημέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε γεμίζει την καρδιά σας με δημιουργικά συναισθήματα. Καλή επίσης ημέρα να ασχοληθείτε με παιδιά.

    Σκορπιός

    Φόβοι που συνδέονται με την ασφάλεια σας κινητοποιούνται σήμερα, ωστόσο είναι μια καλή ημέρα να βοηθηθείτε βλέποντας την πανοραμική εικόνα και όχι τόσο εστιάζοντας σε ένα πρόβλημα.

    Τοξότης

    Η επικοινωνία σήμερα είναι επεκτατική και μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Δώστε την ευκαιρία στους συνομιλητές σας να εκφράσουν την γνώμη τους.

    Αιγόκερος

    Η υπομονή και η επιμονή σας σε έναν στόχο ο οποίος αντικειμενικά έχει δείξει την αποτελεσματικότητά και την εγκυρότητά του είναι σημαντική ενέργεια σήμερα.

    Υδροχόος

    Καλή ημέρα για οτιδήποτε αφορά την εικόνα και τη προβολή σας, χωρίς όμως υπερβολικές προσδοκίες.

    Ιχθύς

    Η ακρίβεια της σκέψης και η προσήλωση σε ένα συγκεκριμένο στόχο είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε σήμερα. Αυτό όμως προϋποθέτει να έχετε καθαρό μυαλό γιαυτό χρειάζεστε επίσης ξεκούραση.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Oλικό lockdown: Τι ισχύει από σήμερα για τους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας-Ειδυλλίας

    Συννεφιασμένος καιρός με τοπικές βροχές

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ