• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι λένε σήμερα τα άστρα για εμάς; Πώς θα είναι αυτή η Παρασκευή για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων σήμερα. Ασχοληθείτε με δημόσιες σχέσεις και κοινωνικά. Μην ξοδεύετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα πρέπει. Η διάθεσή σας παρουσιάζει διακυμάνσεις, εξαιτίας του σημερινού πλανητικού σκηνικού.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η μέρα είναι πραγματικά δύσκολη σήμερα! Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας ή και με τους συνεργάτες σας θα βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Θα πρέπει να αποφύγετε συγκρούσεις και αντιδράσεις.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Μόνο με μεγάλη προσοχή θα αποφύγετε γκάφες σε οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Προτιμότερο είναι να μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων και να εξετάσετε διεξοδικά κάθε καινούργια πρόταση.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα. Πολλά απρόοπτα μπορούν, όμως, να συμβούν. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

    ΛΕΩΝ

    Τα πράγματα στην δουλειά σας δεν είναι και τόσο εύκολα, δεν σημαίνει, όμως, ότι θα πρέπει να φέρετε την καταστροφή… Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε και αυτό το δύσκολο σκόπελο.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να ευεργετηθείτε από μια κληρονομιά ή να πετύχετε μια χρηματοδότηση.

    ΖΥΓΟΣ

    Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, επειδή θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφό σας. Κρατήστε
    χαμηλούς τόνους, από το βράδυ θα νιώθετε καλύτερα.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Έχετε μια δυναμική δημιουργικότητα, αλλά θα υπάρχει και συναισθηματική φόρτιση. Ωφεληθείτε από την ημέρα για περισυλλογή. Ερωτικά, προσέξτε μην οδηγηθείτε σε μπλεξίματα που ίσως σας αποσπάσουν από την εργασία σας.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η Σελήνη ευνοεί νέα ξεκινήματα και προώθηση των στόχων σας σήμερα. Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας  γνωριμίες. Η μέρα είναι ιδανική να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Σήμερα θα σας διακατέχει πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα εισακουστεί και θα σας ανοίξει δρόμους σε ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Μην γίνεστε πεισματάρηδες, αν κάποιοι από τους φίλους σας θα έχουν διαφορετικές απόψεις. Προτιμήστε μια ήσυχη και ρομαντική βραδιά, παρέα με το ταίρι σας.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Ευνοούνται αγορές και εργασίες με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ευχάριστες στιγμές, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι σημερινές επαφές θα σας αποφέρουν κέρδη στο μέλλον.



    ΣΧΟΛΙΑ