• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Τι προβλέπουν σήμερα τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

    (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

    Κριός

    Σήμερα έχετε την έντονη διάθεση να βρίσκεστε μόνο με άτομα που εκπέμπετε στα ίδια μήκη κύματος. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, είναι η ιδανική μέρα να αξιολογήσετε αυτό που έχετε και να εμβαθύνετε.

    Ταύρος

    Βλέμματα επιδοκιμασίας αλλά και αποδοκιμασίας θα σας συνοδεύουν όλη την μέρα, γι αυτό χαλαρώστε και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε…

    Δίδυμοι

    Σαν να σας έχει κάνει σοφότερους το Σύμπαν για μια μέρα, τα λεγόμενα σας ξαφνιάζουν τους γύρω σας αλλά και τον εαυτό σας.

    Καρκίνος

    Δύσκολη η μέρα και θέλει προσεκτικούς και καλά ζυγισμένους χειρισμούς! Προσέξτε τις κινήσεις σας και αφήστε τα δύσκολα για κάποια πιο ευνοϊκή μέρα.

    Λέων

    Επαφές και ταξίδια βρίσκονται στο πρόγραμμα σας, ίσως με το εξωτερικό, που μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα, εάν τα έχετε προετοιμάσει καλά…

    Παρθένος

    Δεν θα είναι όλα ρόδινα στην πορεία της σημερινής μέρας. Θα χρειαστεί να παλέψετε για τα πιστεύω σας για να κερδίσετε αυτά που αξίζετε.

    Ζυγός

    Διαπραγματευτικά και επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας σήμερα! Ίσως υπάρξει ένα μικρό ταξίδι εκτός προγράμματος. Εκμεταλλευτείτε της ευκαιρίας αλλά μην παίρνετε οριστικές αποφάσεις.

    Σκορπιός

    Βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτές τις μέρες και ευνοείστε πλανητικά! Άτομα του περιβάλλοντος σας θα ζητήσουν την στήριξη ή την συμπαράσταση σας σε θέματα που αντιμετωπίζουν.

    Τοξότης

    Νέοι δρόμοι ανοίγονται στην ζωή σας! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανασφάλειες και αμφιταλαντεύσεις. Αδράξτε την ευκαιρία.

    Αιγόκερως

    Δεν ευνοούνται ιδιαίτερα σχέδια για επαγγελματικά ταξίδια ή υπογραφές συμβολαίων. Οι πρωτότυπες ιδέες θα είναι αυτές που θα σας δώσουν το προβάδισμα στον τομέα της καριέρας.

    Υδροχόος

    Δεν χρειάζονται επιπόλαιες κινήσεις όταν πρόκειται για θέματα οικονομικής διαχείρισης. Η μέρα μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους ή βιαστικούς, με συνέπεια να κάνετε σημαντικά λάθη.

    Ιχθείς

    Είστε πολύ ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας και υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε υπερβολικοί, κάτι που θα βλάψει την εικόνα σας.



    ΣΧΟΛΙΑ