• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2021

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Πώς κλείνει το 2021; Τι μας επιφυλάσσει η τελευταία ημέρα της χρονιάς, σύμφωνα με τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Συζητήσεις, οργάνωση, στόχοι και θεμελίωση των προϋποθέσεων στον τομέα της εργασίας σας θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γιατί καταφέρατε να υλοποιήσετε επιτέλους τη μελλοντική σας εξασφάλιση.

    Ταύρος

    Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα. Χαρείτε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας. Στα επαγγελματικά οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Θα μπορέσετε αυτές τις μέρες να κλείσετε συμφωνίες που κυνηγούσατε εδώ και καιρό.

    Δίδυμοι

    Η ένταση, το πείσμα και η αρνητικότητα σας θα δημιουργήσουν άσχημες καταστάσεις, που θα καταλήξουν σε ρήξεις με τον σύντροφο σας. Οι αψυχολόγητες ενέργειες σας μπορούν να ανάψουν το φιτίλι που θα προκαλέσει έκρηξη…

    Καρκίνος

    Αν είστε σήμερα πιο συνεργάσιμοι με εκείνους που συχνά διαφωνείτε, θα έχετε αρκετές επιτυχίες μελλοντικά. Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δε θα σας λείπει…

    Λέων

    Συνεπείς στα ραντεβού και στις συζητήσεις σας θα πρέπει να είστε σήμερα. Το πλανητικό σύστημα σας γεμίζει με αναστολές και ανασφάλειες στα συναισθηματικά. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση.

    Παρθένος

    Χαλαρώστε, γιατί όλα βαίνουν καλώς. Μια νέα γνωριμία θα εξελιχτεί σε μοιραία σχέση! Συζητήστε, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα από το παρελθόν που σας βαραίνουν. Ήρθε η χρονική στιγμή να κλείσει ο κύκλος!

    Ζυγός

    Τα αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς από εσάς σήμερα. Η μέρα δεν είναι και τόσο σπουδαία και υπάρχει η πιθανότητα για προστριβές και εντάσεις. Πολλές ευθύνες και αρκετά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα.

    Σκορπιός

    Το πλανητικό σύστημα προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις. Σύντομα όμως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις προς όφελος σας σε όλους τους τομείς.

    Τοξότης

    Προσέξτε να μη πέσετε θύμα των καταστάσεων που εσείς δημιουργείτε. Ελέγξτε τα αισθήματα σας και προσπαθήσετε να δείτε τα ζητήματα μέσα από μια διαφορετική οπτική. Περιορίστε ζήλιες και εντάσεις που κυριαρχούν στον συναισθηματικό τομέα.

    Αιγόκερως

    Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί σήμερα τα οικονομικά. Όσοι βρίσκεστε σε παράλληλη σχέση θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ, γιατί κινδυνεύετε να εκτεθείτε…

    Υδροχόος

    Συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα σε κληρονομικά και φορολογικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σύνεση και διαλλακτικότητα, καθώς τα περιθώρια ελιγμών σας είναι περιορισμένα.

    Ιχθείς

    Θετικές και καλοσχεδιασμένες κινήσεις μπορεί να κάνουν τον σύντροφο σας να σας μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που τον απασχολεί εδώ και καιρό. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

    Διαβάστε επίσης:

    Dr Dre: 100 δολάρια θα στοιχήσει το διαζύγιο του με την Νικόλ Γιούνγκ

    Light: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο του τράπερ με τα όπλα στα χέρια σε κλαμπ στο Γκάζι

    Αλλαγή του χρόνου με τον Στέλιο Ρόκκο στο Σπίτι με το MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ