• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    H Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο σήμερα! Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας για να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει μια πιθανότητα, ακόμα και τα πιο κουραστικά και σύνθετα προβλήματά μας να επιλύονται με λαμπρά αποτελέσματα. Κάποιες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις ή ενδεχόμενες μακροχρόνιες οικογενειακές διαμάχες είναι πιθανό να τερματιστούν. Το απόγευμα ίσως να αισθανθούμε κάποια δυσφορία από κάποιο γεγονός, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

    ΚΡΙΟΣ: Θα πρέπει να κινηθείτε περισσότερο με αγαθές και ήρεμες σκέψεις, ώστε να ρίξετε τους τόνους σε καταστάσεις που πρέπει να αφήσετε τον χρόνο να δείξει το καλύτερο για σας.

    ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην διάθεση σας, μπορεί και να ανατραπούν κάποια επαγγελματικά σας διαβήματα. Αφήστε λίγο τον χρόνο να κυλήσει.

    ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα προκύψουν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους άλλους καλύτερα, μετά το μεσημέρι.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα μπορέσετε με ευκολία να κάνετε έναν απολογισμό που αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Μην αφήσετε τους άλλους να κατευθύνουν την ζωή σας.

    ΛΕΩΝ: Με καλά συναισθήματα προσπαθείτε να δείτε ακόμη και τις δυσκολίες που σας δημιουργούν οι άλλοι. Ένα ξαφνικό γεγονός σας χαλά το πρόγραμμα σας.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι μία μέρα περισυλλογής, παρά δράσης. Οπότε θα αρκεστείτε στο να κάνετε πράγματα που σας είναι πολύ απαραίτητα. Μην κάνετε πολλές μετακινήσεις.

    ΖΥΓΟΣ: Ξεκινάτε με κάποιες καλές προδιαγραφές, ώστε να βάλετε μια σειρά στην προσωπική σας ζωή. Οι σχέσεις σας, κυρίως οι συναισθηματικές, έχουν να σας διδάξουν κάτι σημαντικό σήμερα.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα, θα είναι εκείνα που θα σας χαλάσουν για λίγο την καλή σας διάθεση. Μην αφήνετε τις γνώμες των άλλων, να σας χαλάσουν την ηρεμία.

    ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα θα έχει κάποια παράξενα γεγονότα, που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια και εκνευρισμό. Μην εμπλακείτε σε λεκτική [μάχη] με άλλα πρόσωπα, αγαπήστε την ηρεμία σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες οικονομικές υποθέσεις, σας έχουν χαλάσει την ησυχία. Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε κάθε κίνησή, που είναι ικανή να προκαλέσει αναστάτωση στους άλλους.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, έχει να σας δείξει κάποιον διαφορετικό τρόπο στο να ενεργήσετε σε ένα προσωπικό σας θέμα. Οι συνθήκες βοηθούν στο να σκεφτείτε νέους τρόπους σε ένα πολύπλοκο θέμα.

    ΙΧΘΥΕΣ: Νοιώθετε μία περίεργη αίσθηση σήμερα και σίγουρα θα έχετε αρκετό χρόνο στο να σκεφτείτε τους ανθρώπους που σας έχουν συμπεριφερθεί κάπως σκληρά. Η ενδοσκόπηση σήμερα είναι απαραίτητη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καιρός: Με ήλιο, σκόνη και βροχές η Μεγάλη Παρασκευή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Το Instagram πρόδωσε την κοινή τους έξοδο μετά τον χωρισμό (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ