• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα;

    Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη.

    Κριός

    Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις σας και μπορείτε με προσεκτικές κινήσεις να κερδίσετε κάποιο από το χαμένο έδαφος. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας γοητεύσει αφάνταστα και μπορεί να ξεκινήσει κάτι ρομαντικό, εάν είστε αδέσμευτοι και διαθέσιμοι.

    Ταύρος

    Απαισιόδοξες σκέψεις, ένταση και νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση.Τα πάντα όμως είναι θέμα χειρισμού. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δράστε με προσοχή και περίσκεψη. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά.

    Δίδυμοι

    Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί διάχυτες διαφωνίες εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

    Καρκίνος

    Η εσωστρέφεια σας θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Ανοίξτε την ψυχή σας και εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα σας δεν θα κάνει καθόλου κάλο στη σχέση σας.

    Λέων

    Μη χάνετε το κουράγιο σας και μην πικραίνεστε από τις κριτικές κάποιων ηλικιωμένων ατόμων για τις επιλογές που κάνατε. Κανείς δεν γνωρίζει τις ανάγκες σας καλύτερα από τον εαυτό σας.

    Παρθένος

    Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί η βελτίωση που εύχεστε και ελπίζετε, αρκεί να έχετε υπομονή. Και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα,αρκεί να σταματήσετε να σπαταλάτε σε ανώφελες δαπάνες τα εισοδήματα σας.

    Ζυγός

    Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα. Αφορμή γι αυτό θα είναι ο σύντροφο σας ή κάποιος από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει.

    Σκορπιός

    Ανέλπιστες εξελίξεις προς όφελος σας στον οικονομικό τομέα θα φέρει η σημερινή μέρα. Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας επαγγελματική και κοινωνική άνοδο με επακόλουθη βελτίωση των οικονομικών σας .

    Τοξότης

    Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, σας δημιουργεί την τάση να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στη σχέση σας τις προηγούμενες μέρες,

    Αιγόκερως

    Η προώθηση των στόχων σας θα σας αποδώσει άμεσα. Κρατήστε το όμως μυστικές τις κινήσεις σας από άτομα που σας ζηλεύουν. Κινδυνεύετε να γίνετε θύμα υπονόμευσης, με αποτέλεσμα να τιναχτούν τα μελλοντικά σας σχέδια στον αέρα.

    Υδροχόος

    Σήμερα ωθήστε σχέδια και πάρτε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Νιώθετε κουρασμένοι και τα προβλήματα σας πνίγουν, αλλά σε λίγο θα ηρεμήσετε από πολλά από αυτά.

    Ιχθείς

    Το πλανητικό σκηνικό σήμερα ευνοεί τις κοινωνικές  εμφανίσεις ή την ψυχαγωγία. Προσοχή όμως στις απογοητεύσεις και εξαπατήσεις. Η μέρα είναι γεμάτη όνειρα, ένταση και συναισθηματισμό.



    ΣΧΟΛΙΑ