• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

    • NewsRoom
    Zώδια


    Πώς κλείνει η εβδομάδα, σύμφωνα με τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη;

    (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

    Κριός

    Κλίμα έντασης και παραλογισμού θα επικρατεί κατά τη διάρκεια της μέρας. Τα άστρα θα δημιουργήσουν εξάρσεις και ένταση τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

    Ταύρος

    Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα αισθηματικές εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών σας.

    Δίδυμοι

    Η φαντασία και η διαίσθησή σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

    Καρκίνος

    Η αισιοδοξία θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σας. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα είναι εις βάρος σας.

    Λέων

    Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλίμα ανανέωσης.

    Παρθένος

    Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σήμερα. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει σύντομα.

    Ζυγός

    Η πυξίδα σας δείχνει μόνο τον έρωτα. Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

    Σκορπιός

    Θα ήταν επιζήμιο να θυμώσετε σήμερα. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας.

    Τοξότης

    Τα άστρα προμηνύουν συγκρούσεις και εντάσεις. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού, γιατί εκτός του ότι δεν οδηγούν πουθενά, θα επιδεινώσετε την κατάσταση. Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας, εάν κινηθείτε προσεκτικά.

    Αιγόκερως

    Κλίμα έντασης και παραλογισμού θα επικρατεί κατά τη διάρκεια της μέρας. Τα άστρα θα δημιουργήσουν ένταση τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας!

    Υδροχόος

    Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν μικροεμπόδια.

    Ιχθύς

    Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας λίγο αργότερα. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θυμάται την Νταϊάνα να τραγουδάει Τίνα Τέρνερ

    Θύμα διάρρηξης ο Νίκος Οικονομόπουλος

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ