• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Αστρολογικές προβλέψεις


    Πώς ολοκληρώνεται αυτή η εβδομάδα για κάθε ζώδιο; Τι κέφια έχουν οι πλανήτες;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Η αποφασιστικότητα είναι το κλειδί της ημέρας.

    Κριός

    Η καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία έρχεται με κάποιον τρόπο σήμερα στο προσκήνιο. Η πειθαρχία και ο αυτοέλεγχος θα φέρουν το αποτέλεσμα που ζητάτε.

    Ταύρος

    Οι αντιπαραθέσεις ή οι διαφωνίες δεν θα σας οδηγήσουν στον προορισμό σας. Αντιθέτως, η επιμονή σας και εστιάζοντας στις λεπτομέρειες θα φέρουν το αποτέλεσμα που θέλετε.

    Δίδυμοι

    Σήμερα μπορείτε να λάβετε την υποστήριξη που θέλετε από τα άτομα που έχετε κοντά σας. Αυτό που χρειάζεται είναι να είστε ειλικρινής μαζί τους.

    Καρκίνος

    Η επικοινωνία σήμερα χρειάζεται την προσοχή σας. Η ευελιξία και η διάθεση προσαρμογής θα είναι τα κλειδιά για εσάς σήμερα.

    Λέων

    Σήμερα εστιάζετε σε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς. Η ανάγκη να γίνουν ξεκαθαρίσματα και να παραμείνετε εστιασμένη/ος μόνο σε ό,τι σημαντικό για εσάς θα είναι έντονη.

    Παρθένος

    Κάτι ολοκληρώνεται αυτή την στιγμή, ωστόσο χρειάζεται ακόμη την στήριξή σας για την τελική επίτευξη του.

    Ζυγός

    Η σχολαστική προσήλωσή σας σε κάτι που σας αφορά άμεσα είναι σημαντική ενέργεια. Πολλές σκέψεις μπορεί να υπάρχουν στο μυαλό σας, αλλά σήμερα μπορείτε να τις βάλετε σε μια σειρά.

    Σκορπιός

    Η ταχύτητα δηλώνει τον δυναμισμό σας και, ακόμη και εάν είμαστε σε περίοδο εορτών, εσείς δουλεύετε παραγωγικά πάνω σε ένα εγχείρημα.

    Τοξότης

    Δύσκολες, αλλά απελευθερωτικές αποφάσεις παίρνονται αυτή την στιγμή. Ακόμη και εν μέσω δυσκολιών, θα βρεθεί η καταλληλότερη λύση σε κάτι που σας απασχολεί.

    Αιγόκερως

    Η υπομονή που κάνετε αυτή την στιγμή αξίζει τον κόπο. Παρόλο που σκέφτεστε τρόπους να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε πιο σύντομα, καλό θα ήταν να μην παρέμβετε στην διαδικασία εξέλιξής του.

    Υδροχόος

    Η εξέλιξη έρχεται μέσα από δραστηριότητες, τις οποίες με σθένος και αποφασιστικότητα θέλετε να φέρετε εις πέρας. Σήμερα, εστιάστε την προσοχή σας στις λεπτομέρειες.

    Ιχθύες

    Αμφιβολίες και ανασφάλειες σήμερα μπορούν να φύγουν, εάν παραμείνετε εστιασμένη στις λεπτομέρειες που υπάρχουν σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

    Πηγή: portraits.gr

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ