• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Τι προβλέπουν τα άστρα; Πώς θα είναι η τελευταία ημέρα της εβδομάδας για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει, όμως, να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς! Αλλά τα ξαφνικά έξοδα ενδεχομένως να σας χαλάσουν τη διάθεση. Περιορίστε σπατάλες και εξόδους, για να μην βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Μη μπερδεύετε προσωπικά θέματα με την εργασία σας. Τα άστρα και οι πλανήτες οξύνουν καταστάσεις και προκαλούν εντάσεις με φίλους και συνεργάτες. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Το πλανητικό σύστημα ευνοεί ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που διαμένουν στο εξωτερικό. Πολλές συζητήσεις για συμφωνίες και συνεταιρισμούς ευνοούνται στα επαγγελματικά.

    ΛΕΩΝ

    Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ιεραρχικά ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Το πλανητικό σύστημα σας χαρίζει δύναμη και ζωντάνια. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε καλές εξελίξεις στον οικογενειακό τομέα, ενώ τα πράγματα με το ταίρι σας θα βελτιωθούν σύντομα.

    ΖΥΓΟΣ

    Το ταίρι σας μπορεί να σας δώσει μια απογοήτευση σήμερα. Αποφύγετε περιττά έξοδα και μην φέρεστε με απερισκεψία και βιασύνη, για να μην κάνετε πολύ μεγαλύτερη ζημιά από αυτή που θα μπορούσε να γίνει.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Μην επιβάλετε τις απόψεις σας! Η ένταση και η νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η μέρα είναι καλύτερη και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ή ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία που εκπέμπετε στους άλλους! Ωστόσο, μην πυροδοτείτε, με την συμπεριφορά σας, την ζήλια του συντρόφου σας. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας, γιατί θα βγείτε χαμένοι…

    ΙΧΘΕΙΣ

    Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, αναζητήστε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.



    ΣΧΟΛΙΑ