• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 14 Ιουνίου

    ζώδια


    Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

    Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

    Σελήνη στον Κριό – σε χάση.

    Κριός

    Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση που αισθάνεστε ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, η σημερινή μέρα θα σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις.

    Ταύρος

    Σκεφτείτε όμως με καθαρό μυαλό πριν κάνετε κάποιο βήμα που δεν θα είναι αναστρέψιμο. Τα λάθη δύσκολα διορθώνονται…

    Δίδυμοι

    Όταν επικεντρώνεστε στα οικονομικά σας προβλήματα μπλοκάρετε και δεν μπορείτε να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό. Θα ήταν πολύ καλύτερα εάν προσπαθούσατε να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να εξασφαλίσετε ένα επί πλέον εισόδημα.

    Καρκίνος

    Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται αρκετή προσοχή σήμερα. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας στα χρονικά πλαίσια που έχετε και κρατήστε ένα φιλικό επίπεδο με τους συνεργάτες σας, ότι και αν βρεθεί στον δρόμο σας…

    Λέων

    Είχατε αρκετές αναποδιές τον τελευταίο καιρό αλλά δεν θα πρέπει αυτό να το αφήσετε να σας καταβάλλει. Φροντίστε την υγεία σας, μια και είναι το πολυτιμότερο αγαθό σας και αντικρίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

    Παρθένος

    Ίσως θα χρειαστεί να ζητήσετε τις συμβουλές κάποιου ατόμου για τα οικονομικά σας σήμερα. Καλό θα ήταν να μην είναι το ταίρι σας, μια και δεν μπορεί να είναι αρκετά αποστασιοποιημένος από το πρόβλημα για να προσφέρει βιώσιμες λύσεις.

    Ζυγός

    Ένα βουνό σας φαίνονται οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Μην σας τρομάζει όμως και σας αδρανοποιεί. Ξεκινήστε από τα μικρά και εύκολα μέχρι να φτάσετε στην επίλυση των πιο μεγάλων σας οικονομικών προβλημάτων.

    Σκορπιός

    Μπορείτε με μεγάλη ευαισθησία να προσφέρετε την συμπαράσταση και την φροντίδα σας σε όσους σας έχουν ανάγκη, δυσκολεύεστε όμως να τα βγάλετε πέρα όταν πρέπει να ισορροπήσετε εσωτερικά.

    Τοξότης

    Έχετε αρκετά πεσμένη ψυχολογία σήμερα, είστε κακόκεφοι και όλοι και όλα σας φταίνε. Η μέρα όμως θα φέρει και σημαντικές ευκαιρίες… Αδράξτε τες γιατί όσο γρήγορα έρχονται, άλλο τόσο γρήγορα απέρχονται.

    Αιγόκερως

    Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε μια αισθηματική σχέση, την σημερινή μέρα θα σας δοθεί το ερέθισμα να ξανασκεφτείτε το μέλλον σας δίπλα στο άτομο αυτό. Ίσως να διαπιστώσετε ότι οι ανάγκες ή οι προτεραιότητες σας έχουν αλλάξει. Φερθείτε του όμως με ευγένεια…

    Υδροχόος

    Οι ελεύθεροι έχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνουν μια γνωριμία ερωτικής φύσης, που αν την χειριστούν σωστά μπορεί να αναπτυχθεί σε μια πετυχημένη συναισθηματική σχέση.

    Ιχθείς

    Μια απρογραμμάτιστη μετακίνηση υπόσχεται δράση, αλλά και άνοιγμα νέων οριζόντων αναφορικά με τα ενδιαφέροντα σας.



    ΣΧΟΛΙΑ