• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 10 Μαΐου

    ζώδια


    Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαΐου 2020

    Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

    (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

    Κριός

    Η μέρα είναι εξαιρετικά ερωτική! Χαρείτε όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, για όσους είναι δεσμευμένοι. Οι ελεύθεροι ίσως να κάνουν μια γνωριμία που θα τους φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα…

    Ταύρος

    Στον συναισθηματικό τομέα θα δώσει έμφαση η μέρα! Οι έχοντες σχέση έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την εμβάθυνση της σχέσης.

    Δίδυμοι

    Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε μια αισθηματική σχέση, την σημερινή μέρα θα σας δοθεί το ερέθισμα να ξανασκεφτείτε το μέλλον σας δίπλα στο άτομο αυτό. Ίσως να διαπιστώσετε ότι οι ανάγκες ή οι προτεραιότητες σας έχουν αλλάξει. Φερθείτε του όμως με ευγένεια…

    Καρκίνος

    Έχετε αρκετά πεσμένη ψυχολογία σήμερα, είστε κακόκεφοι και όλοι και όλα σας φταίνε. Η μέρα όμως θα φέρει και σημαντικές ευκαιρίες… Αδράξτε τις γιατί όσο γρήγορα έρχονται, άλλο τόσο γρήγορα απέρχονται.

    Λέων

    Μπορείτε με μεγάλη ευαισθησία να προσφέρετε την συμπαράσταση και την φροντίδα σας σε όσους σας έχουν ανάγκη, δυσκολεύεστε όμως να τα βγάλετε πέρα όταν πρέπει να ισορροπήσετε εσωτερικά. Σήμερα θα πρέπει να τα καταφέρετε για να δείτε καθαρά προς τα πού θα πρέπει να κινηθείτε…

    Παρθένος

    Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σήμερα που να αφορούν θέματα καριέρας και κυρίως επεκτάσεις ή νέες επενδύσεις. Θα χρειαστείτε πολλά περισσότερα στοιχεία από αυτά που διαθέτετε για να έχετε την πλήρη εικόνα της κατάστασης.

    Ζυγός

    Ημέρα περισυλλογής η σημερινή, αγαπητοί φίλοι! Θα πρέπει να συλλογιστείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε ή που να οδηγήσετε την ζωή σας και πως θα το πετύχετε αυτό. Μην βάζετε όμως πολύ υψηλούς στόχους και απογοητευθείτε…

    Σκορπιός

    Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση που αισθάνεστε ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, η σημερινή μέρα θα σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις. Σκεφτείτε όμως με καθαρό μυαλό πριν κάνετε κάποιο βήμα που δεν θα είναι αναστρέψιμο.

    Τοξότης

    Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως να εξωθηθείτε να πάρετε ρίσκα που δεν θα θέλατε ή που τα φοβόσαστε. Μην αφήνετε τις καταστάσεις ή άλλα πρόσωπα να σας κατευθύνουν. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας.

    Αιγόκερως

    Όταν επικεντρώνεστε στα οικονομικά σας προβλήματα μπλοκάρετε και δεν μπορείτε να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό. Θα ήταν πολύ καλύτερα εάν προσπαθούσατε να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να εξασφαλίσετε ένα επί πλέον εισόδημα.

    Υδροχόος

    Ένα βουνό σας φαίνονται οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Μην σας τρομάζει όμως και σας αδρανοποιεί. Ξεκινήστε από τα μικρά και εύκολα μέχρι να φτάσετε στην επίλυση των πιο μεγάλων σας οικονομικών προβλημάτων.

    Ιχθείς

    Ίσως θα χρειαστεί να ζητήσετε τις συμβουλές κάποιου ατόμου για τα οικονομικά σας σήμερα. Καλό θα ήταν να μην είναι το ταίρι σας, μια και δεν μπορεί να είναι αρκετά αποστασιοποιημένος από το πρόβλημα για να προσφέρει βιώσιμες λύσεις.



    ΣΧΟΛΙΑ