• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Πώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα για κάθε ζώδιο; Τι προβλέπουν τα άστρα;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Αγώνας μεταξύ λογικής και φαντασίωσης.

    Κριός

    Η υποστήριξή και η φροντίδα σας σήμερα σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη θα είναι σημαντική ενέργεια, όχι μόνο για εκείνους, αλλά και για εσάς.

    Ταύρος

    Για να προχωρήσει κάτι που θέλετε σήμερα χρειάζεται να έχετε το ένα πόδι στην γη και το άλλο έξω από αυτή. Η φαντασία σας είναι πολύ ενεργή και βοηθητική.

    Δίδυμοι

    Η εμπιστοσύνη στους άλλους, αλλά και στις κινήσεις σας είναι σημαντική ιδιότητα σήμερα. Ζητήματα σπιτιού ζητούν την προσοχή σας.

    Καρκίνος

    Σήμερα χρειάζεται να είστε προσεκτική/ός σε ότι αφορά στην επικοινωνία σας. Επίσης, μην επιμείνετε σε κάτι μόνο και μόνο από πείσμα.

    Λέων

    Πολλές σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας σχετικά με την οικονομική ή/και συναισθηματική σας ασφάλεια. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ό,τι έχει αντικειμενική υπόσταση.

    Παρθένος

    Η αποφασιστικότητά σας είναι ισχυρή σήμερα, γι’ αυτό θα πρέπει να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο για να εκτονώσετε την συσσωρευμένη ενέργειά σας. Προσανατολιστείτε προς την οδό που βοηθά την προβολή σας.

    Ζυγός

    Πολλά πράγματα είστε ικανή/ος να κάνετε και να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε, αλλά σήμερα εξαρτάται καθαρά από την αυτοπεποίθηση και σιγουριά που νιώθετε.

    Σκορπιός

    Η δραστηριοποίησή σας είναι πολύ σημαντική για το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Φίλοι και άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν, είναι κοντά σας.

    Τοξότης

    Επιχειρηματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα αλλά θα πρέπει αν είστε προσεκτική/ός στις κινήσεις και τις αποφάσεις που παίρνετε σήμερα.

    Αιγόκερως

    Καλό θα ήταν να μην εστιάσετε αυτή την στιγμή σε αυτό που μένει πίσω, αλλά σε ό,τι είναι μπροστά έτοιμο να το κατακτήσετε. Η ελπίδα σήμερα είναι ενεργή και δίνονται ιδέες και λύσεις.

    Yδροχόος

    Σήμερα, ανεξάρτητα τις εξωτερικές καταστάσεις, καλό θα ήταν να έχετε την πίστη σας ενεργή στην διαδικασία που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

    Ιχθύες

    Σήμερα, τα εξωτερικά γεγονότα ή η εσωτερική σας ανάγκη, σας σπρώχνουν να ασχοληθείτε με φίλους, σχέσεις, συνεργασίες. Δώστε την βοήθειά σας εάν σας ζητηθεί.

    Διαβάστε επίσης:

    Tι απαντά ο Alpha για την αμοιβή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

    ΤΙΜΕ: Όλο το παγκόσμιο αίσθημα σε ένα εξώφυλλο

    Η συνταγή του Άκη για πεντανόστιμους παραδοσιακούς κουραμπιέδες

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ