• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Πώς θα είναι η Δευτέρα μας; Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Για πολλούς Κριούς, η μέρα θα φέρει μεγάλες νίκες! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρετε μια σημαντική θέση στην δουλειά σας ή να έχετε μια αύξηση μισθού. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις δημιουργικές ιδέες τους. Νιώστε ελεύθεροι να πειραματιστείτε στις επιχειρήσεις και στις προσωπικές σχέσεις! Όταν πρόκειται, όμως, για τις προσωπικές σχέσεις, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τη διάθεση του συντρόφου σας.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Είναι σημαντικό να επιδείξετε τον επαγγελματισμό σας σήμερα, καθώς αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητές σας για μια καλή εξέλιξη. Όσοι σχεδιάζετε μια αλλαγή θέσης εργασίας, μπορείτε να χαμογελάσετε με την καλή σας τύχη. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε επίσης την ευκαιρία να απολαύσετε ευχάριστα νέα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήστε το παράδειγμα των επιτυχημένων στον τομέα σας.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Σήμερα συνιστάται να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, όταν πρόκειται για εμπιστευτικές πληροφορίες που κατέχετε. Κάποιο άτομο θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσει για δικούς του σκοπούς. Το υπόλοιπο της ημέρας αναμένεται να περάσει χωρίς πρόβλημα. Εάν ενδιαφέρεστε, η μέρα μπορεί να σας προσφέρει κάποια ευκαιρία για ρομαντισμό ή διασκέδαση.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Για πολλούς, η μέρα μπορεί να αποδειχτεί σημαντική για τις σχέσεις σας. Μπορεί να αισθανθείτε αδιαφορία από τους στενούς φίλους σας και την έλλειψη προσοχής από τον σύντροφό σας.  Ίσως μια παρόμοια κατάσταση θα διαμορφωθεί σε επαγγελματικό επίπεδο και να διαπιστώσετε ότι έχετε επωμιστεί τον κύριο όγκο εργασίας μόνοι σας.

    ΛΕΩΝ

    Η μέρα υπόσχεται να είναι απλά απολαυστική για το ζώδιό σας, φίλοι Λέοντες! Η πιθανότητα ρομαντικών συναντήσεων για τους αδέσμευτους ή και επαγγελματικών γνωριμιών είναι υψηλή! Ίσως να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη ή συνέταιρο για την επιχείρησή σας. Καλή τύχη προβλέπεται, επίσης, να έχετε και σε οικονομικά ζητήματα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Υπάρχει μια πιθανότητα να λάβετε χρήματα από μια απροσδόκητη πηγή κατά τη διάρκεια της μέρας. Ίσως να πρόκειται για μια κληρονομιά που δεν γνωρίζατε ή ένα μέρισμα από μια ξεχασμένη τοποθέτηση. Το βράδυ σας συνιστάται να το περάσετε όσο το δυνατόν πιο δυναμικά.

    ΖΥΓΟΣ

    Πολλοί από εσάς θα καταφέρετε πράγματα που άλλοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν με την ίδια ευκολία. Υπάρχει η πιθανότητα αυτό να αφορά την εκμαίευση ζωτικής σημασίας πληροφοριών ή, όμως και κάποιες δημιουργικές ιδέες, που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας. Το ενδεχόμενο μιας ρομαντικής γνωριμίας είναι επίσης έντονο!

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η διάθεση σας σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κάπως άστατη. Αυτό, ωστόσο, δεν αναμένεται να σας δημιουργήσει, στις περισσότερες περιπτώσεις, κάποια ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός και εάν έχετε να αντιμετωπίσετε κάτι πολύ σημαντικό. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, η μέρα θα είναι ευνοϊκή! Υπάρχει μια πιθανότητα να αξιοποιήσετε ένα παλιό χόμπι για να συμπληρώσετε το εισόδημα σας ή επίσης να πουλήσετε κάτι που δεν χρειάζεστε.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Σήμερα απαιτείται έντονη προσπάθεια και υψηλοί ρυθμοί δουλειάς, για να παραδοθεί μια δουλειά ή να προλάβετε μια σημαντική προθεσμία. Είναι επίσης πιθανό να προκύψει μια οικογενειακή σύγκρουση κατά τη διάρκεια της μέρας που θα απαιτήσει την προσοχή σας. Ωστόσο, στα ψώνια θα έχετε τύχη! Μπορείτε να βρείτε κάτι πολύτιμο σε αρκετά πιο προσιτή τιμή…

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η ανησυχία θα είναι έντονη για πολλούς από σας σήμερα. Υπάρχει ο κίνδυνος μια μακροχρόνια οικογενειακή σύγκρουση να κλιμακωθεί ή να υπάρξει ένα επείγον ζήτημα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας ή με τη χρηματοδότησή σας. Μην διστάζετε να ζητήσετε βοήθεια από εκείνους που σας στήριξαν και στο παρελθόν. Δεν συνιστάται να δοκιμάσετε τα όρια ή τις ικανότητές σας σε άγνωστες υποθέσεις, να πειραματιστείτε στην κουζίνα ή να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Συναισθηματικά φορτισμένη αναμένεται να είναι η μέρα! Διαφωνίες με στενούς συγγενείς ή με γείτονες, αντιθέσεις με φιλικά πρόσωπα και η απώλεια κοινωνικών επαφών θα σας εκνευρίσουν.  Τύχη, ωστόσο, προβλέπεται να έχετε εάν βγείτε για ψώνια! Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν θα ήταν φρόνιμο να εμπλακείτε σε φλερτ με άτομα που σας είναι τελείως άγνωστα. Αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Προσπαθήστε να μην πνιγείτε στη ρουτίνα των καθημερινών σας υποθέσεων. Μην επιτρέπετε τη μιζέρια της καθημερινότητας να κυριαρχεί στις σκέψεις και τις πράξεις σας. Γιατί μπορείτε να χρωματίσετε τον μικρόκοσμό σας με το άπλετο φως της δημιουργικότητάς σας! Για το βράδυ δεν συνιστώνται εξομολογήσεις ερωτικής φύσης, το πολύ αλκοόλ και η κατάχρηση στο φαγητό.



    ΣΧΟΛΙΑ