• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Επικεντρωθείτε σε όσα καλά σας συμβαίνουν και ξεχάστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στο πρόσφατο παρελθόν. Είστε άλλωστε αγωνιστές και με το αγωνιστικό σας πνεύμα θα καταφέρετε να επιβιώσετε σε πείσμα των καιρών…

    Ταύρος

    Κατά την διάρκεια της μέρας θα διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε τακτική, να σηκώσετε τα μανίκια και να αποφασίσετε να στηριχθείτε μόνο στις δυνάμεις σας.

    Δίδυμοι

    Αφήστε την πληθωρική σας προσωπικότητα να εκφραστεί ελεύθερα και ο ενθουσιασμός σας να παρασύρει τους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη σας ενεργητικότητα και κάντε ένα τουλάχιστον βήμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σας.

    Καρκίνος

    Τα οικονομικά σας θα αποτελέσουν πηγή ανησυχίας κατά την σημερινή μέρα. Φαίνεται ότι η διαχείριση σας του τελευταίου χρονικού διαστήματος δεν ήταν αυτή που απαιτούν οι περιστάσεις και τώρα αναζητάτε απεγνωσμένα λύσεις.

    Λέων

    Οι οικονομικές δυσκολίες επισκιάζουν την σημερινή σας μέρα. Ίσως να βρεθεί άτομο από το φιλικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας στηρίξει στα δύσκολα, πρέπει όμως να αναλάβετε άμεσα δράση για την εξυγίανση των οικονομικών σας…

    Παρθένος

    Δυσκολίες σας περιμένουν στην δουλειά σας κατά την σημερινή μέρα και δυσεπίλυτα προβλήματα. Με ψυχραιμία και υπομονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να ατενίσετε το μέλλον μέσα από μια πιο θετική ματιά.

    Ζυγός

    Φαίνεται ότι σήμερα εκδηλώνετε την ανάγκη σας να βρείτε ένα ερωτικό σύντροφο που να σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη. Ίσως να σας βγει όμως περισσότερο φιλική η σχέση που πάτε να ξεκινήσετε.

    Σκορπιός

    Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας σχέση προδιαγράφει η σημερινή σας μέρα. Τα πράγματα μπορούν σχετικά εύκολα να βγουν εκτός ελέγχου, γι αυτό καλό θα ήταν να χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή και ψυχραιμία.

    Τοξότης

    Θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας και τις προσπάθειες σας στον τομέα εκείνο που πραγματικά έχει ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας και να μην σκορπάτε την ενέργεια και τις δυνάμεις σας σε πολλά πεδία.

    Αιγόκερως

    Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα αισθηματική σχέση. Εάν πάλι έχετε μια μακροχρόνια σχέση, θα ήταν προτιμότερο να εστιάσετε στα θετικά της σχέσης σας και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε σε όσα αρνητικά πιθανόν να έχει.

    Υδροχόος

    Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε αλλά και ποιόν θέλετε στο πλάι σας για να μοιραστείτε μια κοινή πορεία. Η σχέση δεν είναι μόνο ερωτική πράξη, αλλά πολλά περισσότερα. Το ένστικτο σας θα σας κατευθύνει για να κάνετε την κατάλληλη επιλογή.

    Ιχθείς

    Έχετε τις μαύρες σας λόγω συναισθηματικών ανασφαλειών, αλλά εάν κλειστείτε στον εαυτό σας και απομονωθείτε από τον κόσμο το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πέσετε σε κατάθλιψη…



    ΣΧΟΛΙΑ