• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Πώς ξεκινά η εβδομάδα για κάθε ζώδιο; Τι μαρτυρούν τα άστρα;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Αρχή μιας περιόδου με δύναμη, ενέργεια και δημιουργικότητα.

    Κριός

    Η γενναιοδωρία σας θα πρέπει να είναι κύρια προτεραιότητά σας αυτή την στιγμή. Άνθρωποι και συνεργάτες θα πρέπει να νιώθουν χαρά να βρίσκονται δίπλα σας.

    Ταύρος

    Μια νέα αρχή ξεκινά και εσείς χρειάζεται να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, έχοντας την πίστη ενεργή και την ματιά σας στραμμένη στο μέλλον.

    Δίδυμοι

    Ξεκαθαρίσματα και τακτοποιήσεις χρειάζεται να γίνουν, ώστε να προχωρήσει μια κατάσταση, κάτι το οποίο το νιώθετε και εσείς πως πρέπει να γίνει.

    Καρκίνος

    Η εμπιστοσύνη και η αντικειμενική σας ματιά θα πρέπει να είναι ενεργές, ώστε να μπορέσετε να εκτιμήσετε σωστά οτιδήποτε σχετίζεται κυρίως με τις σχέσεις σας, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές.

    Λέων

    Καινούργια πράγματα αρχίζουν στην καθημερινή σας ρουτίνα και νέες δραστηριότητες μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε ικανοποίηση και χαρά.

    Παρθένος

    Η αντικειμενικότητα και ο ρεαλισμός θα είναι βοηθητικές ιδιότητες για να προχωρήσετε με επιτυχία ένα εγχείρημα ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

    Ζυγός

    Το σπίτι, η οικογένεια ή/και η ιδιωτική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο, ώστε να μπορέσετε, μέσα από ενέργειες και δράσεις, να φέρετε μεγαλύτερη χαρά στην ζωή σας.

    Σκορπιός

    Η επικοινωνία θα είναι σημαντική και, μέσω αυτής, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε περισσότερο σταθερές βάσεις και να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πραγματικότητα.

    Τοξότης

    Η ανάγκη για υλική ή συναισθηματική δόμηση θα σας απασχολήσει αρκετά αυτή την στιγμή και θα δοθούν ευκαιρίες να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε κάτι πολύτιμο στην ζωή σας.

    Αιγόκερως

    Η επόμενη περίοδος θα είναι σημαντική για εσάς και θα χρειαστεί να έχετε υπομονή και πίστη στην διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Υδροχόος

    Η εστίαση σε κάτι που αφήνετε πίσω ή που δεν έχετε πια στην ζωή σας δεν θα σας δώσει το πλεονέκτημα. Απεναντίας, χρησιμοποιήστε την εμπειρία που έχετε αποκομίσει και κατευθύνετε τις σκέψεις σας προς κάτι παραγωγικό, που έχει μέλλον.

    Ιχθύες

    Η επέκταση σε πολλά επίπεδα μπορεί να έρθει τώρα, γι’ αυτό εστιάστε σε ό,τι μπορεί να φέρει παραγωγικότητα, κυρίως σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

    Διαβάστε ακόμη:

    Mega Πρωτοχρονιά με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά

    ΕΕ: Τα εμβόλια παραμένουν αποτελεσματικά και απέναντι στο νέο στέλεχος του ιού

    Ψαρονέφρι με δαμάσκηνα και κρασί, η πιο νόστιμη συνταγή για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ