• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου

    Ζώδια

    Ζώδια


    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη

    Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    ΚΡΙΟΣ

    Σήμερα μπορεί να έχεις μια χαλαρή και πετυχημένη μέρα, επιτυγχάνοντας βήμα προς βήμα κάθε έναν από τους στόχους σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την αισιοδοξίας σου και να μην αφήσεις κανέναν να σε μαυρίσει ψυχικά. Αυτό πιθανόν να το καταφέρεις, εάν αποφύγεις την στενή αλληλεπίδραση με τους γύρω σου. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα φέρει ηρεμία και γαλήνη!

    ΤΑΥΡΟΣ

    Προβλέπεται να είναι μια ήρεμη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Υπάρχει δε μεγάλη πιθανότητα τα γεγονότα να εξελιχθούν ακριβώς όπως τα έχεις προγραμματίσει. Με την ευνοϊκή συγκυρία της μέρας, καλό θα ήταν να βάλεις σε τάξη κάποια ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Μην αναβάλλεις άλλο ένα διάλογο που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, μην φοβάσαι να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και μην είσαι ανασφαλής, εάν πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από κάποιον.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Αυτή η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα καλή για ερωτικές εξομολογήσεις και δηλώσεις αγάπης και αφοσίωσης, καθώς επίσης ούτε για μακρινά ταξίδια, για εξεύρεση νέων ιδεών ή για τη δημιουργικότητά σου. Η απογοήτευση από επαγγελματικά πλάνα που φαίνεται να ναυαγούν δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς θα ανοίξουν νέοι δρόμοι που θα οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις. Προς το τέλος της ημέρας όλη αυτή η εσωτερική πάλη μπορεί να φέρει ένα αίσθημα κόπωσης και εξάντλησης και για αυτό συνιστάται ανάπαυση και ηρεμία.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Μικρές συγκρούσεις με συναδέλφους δεν αποκλείονται και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να μην απορυθμιστείς και χάσεις τη θετική δυναμική που επικρατεί. Επίσης, κάποια ζητήματα οικογενειακής φύσης ενδέχεται να απαιτήσουν την προσοχή σου. Ίσως μια πηγή προβληματισμού να είναι ένα σκάνδαλο που αφορά στενά μέλη της οικογένειάς σου. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη. Το βράδυ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιων απροσδόκητων περιστατικών, που είναι πιθανό να συμβούν έξω από το σπίτι.

    ΛΕΩΝ

    Δεν είναι σοφό να ξεκινήσεις μια σοβαρή συζήτηση σήμερα, να είσαι προκλητική στη συμπεριφορά σου ή να απαιτήσεις αφοσίωση και υπακοή στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Σε γενικές γραμμές, δεν θα ήταν κακό, κάποια γεγονότα να μην έρθουν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της μέρας, εάν κάτι τέτοιο περνάει από το χέρι σου. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της ηρεμίας ή στην αποφυγή απογοητεύσεων και θα σου δώσει τον αναγκαίο χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία, ώστε να κερδίσεις το όποιο στοίχημα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Κάποια γεγονότα της προηγούμενης βδομάδας ίσως έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, κάτι που φαίνεται να σε δυσαρεστεί και να σου φέρνει κόπωση και μια τάση παραίτησης. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από τα τεκταινόμενα, διατήρησε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σου, βρες διεξόδους στο χιούμορ και στη χαλαρή επικοινωνία. Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια μελανά σημεία στη σχέση σου. Είναι προτιμότερο να επιλέξεις τη συμφιλίωση παρά την ανοιχτή αντιπαράθεση.

    ΖΥΓΟΣ

    Εάν έχει προγραμματίσει για σήμερα μια σημαντική εργασία, όπως η αναζήτηση εργασίας, κάποιες επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, σημαντικές αγορές, κλπ θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς από όλες τις πηγές άγχους για να έχεις κάποια πιθανότητα επιτυχίας στο εγχείρημά σου. Εάν είσαι δεσμευμένη δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις κάποια μικρά προβλήματα με το ταίρι σου. Τα προβλήματα δεν θα έχουν μεγάλη επίδραση στη σχέση σου, εκτός και εάν συνεχίσεις να επιμένεις πεισματικά στις δικές σου επιθυμίες και απόψεις και αρνείσαι να ακούσεις το σύντροφό σου. Το βράδυ καλό θα ήταν να απολαύσεις την ηρεμία σου, μακριά από τον πολύ κόσμο.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι μια μέρα θριάμβου! Είναι πολύ πιθανό ένα project σου να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία ή ενδεχομένως να βιώσεις στιγμές ευτυχίας στην προσωπική σου ζωή, με την έλευση ενός απογόνου, την επανασύνδεσή σου με τον σύντροφο σου, την επιστροφή του συντρόφου σου από ένα μακροχρόνιο ταξίδι ή εάν είσαι αδέσμευτη, με το ξεκίνημα μιας νέα συναισθηματικής σχέσης.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Για σένα η μέρα που ξημερώνει θα φέρει κάποια ταλαιπωρία που δεν περίμενες. Και αυτή θα συνδέεται πιθανότατα με ένα στενό μέλος της οικογένειάς σου, με έναν φίλο που ζητά βοήθεια ή με έναν συνάδελφό σου, ο οποίος δεν μπορεί για προσωπικούς λόγους να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του. Πολλά θα είναι αυτά που θα πρέπει να κάνεις, πολλά θα απαιτήσουν την προσοχή σου! Προκειμένου να μην εξαντληθείς, θα πρέπει να ιεραρχήσεις τις υποθέσεις ανάλογα με την σπουδαιότητα.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Θα πρέπει να απαλλαχθείς από τα περιττά πράγματα για να έρθει η αρμονία και για να δημιουργήσεις χώρο για το καινούριο. Ίσως όμως αυτός ο καθαρισμός να αφορά στις δικές σου σκέψεις. Επανεξέτασε τη συνάφεια των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Επικέντρωσε την προσοχή σου στα μεγάλα και σημαντικά και πέταξε από το μυαλό και την προσοχή σου ό,τι δεν συμβάλει στους σκοπούς σου. Αυτή η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για την απόκτηση πολύτιμων αντικειμένων, αλλά ούτε και για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του σπιτιού σου!

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η μέρα θα φέρει κάποια σημαντική καμπή στη ζωή σου! Ίσως να αποφασίσεις να απαλλαγείς από πιεστικά προβλήματα στον τομέα των αισθηματικών. Ίσως να κάνεις τα πρώτα βήματα σε μια σημαντική καριέρα. Ίσως να σκεφτείς μια αλλαγή επαγγέλματος. Το απόγευμα δεν ενδείκνυται για τίποτε περισσότερα από την επεξεργασία μελλοντικών πλάνων. Και αφού κλείσεις αυτό το κεφάλαιο και αποφασίσεις τα επόμενα βήματά σου, βγες και διασκέδασε με την ψυχή σου!

    ΙΧΘΕΙΣ

    Είναι σημαντικό να πιστέψεις στην επιτυχία και να μην αμφιταλαντεύεσαι ή δειλιάζεις μπροστά σε προσωρινές δυσκολίες. Το πρωί είναι πιθανές κάποιες διαφωνίες και διαπληκτισμοί με ανθρώπους που θεωρούνται σύμμαχοί σου. Πηγή ερεθισμού ενδεχομένως να είναι μια βλάβη, η κυκλοφοριακή συμφόρηση που θα οδηγήσει σε απρόβλεπτη καθυστέρηση ή μια σύγκρουση με έναν εκπρόσωπο κάποιας άλλης εταιρίας. Το δεύτερο μισό της ημέρας, αντίθετα, υπόσχεται να φέρει επιτυχία στις επιχειρήσεις.

    Πηγή: tlife.gr



    ΣΧΟΛΙΑ