• Business Of Fashion

    Βασίλισσα Λετίθια: Μάγεψε με το πιο στυλάτο καλοκαιρινό outfit

    • NewsRoom
    λετιθια

    Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας


    Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να παρακολουθούμε τις ενδυματολογικές εμφανίσεις της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας, καθώς δεν απογοητεύει ποτέ!

    Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, αποπνέει έναν αέρα γεμάτο στυλ, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Στην πιο πρόσφατη επίσημη εμφάνισή της απέδειξε για ακόμα μία φορά γιατί είναι από τις πιο καλοντυμένες -αν όχι η πιο καλοντυμένη- γαλαζοαίματες του κόσμου.

    Η Λετίθια συνόδευσε τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε, στην Ακαδημία του Στρατού της Ισπανίας και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

    Φορώντας μία συγκλονιστική midi ριγέ φούστα σε άσπρο και μπλε χρώμα, που αναδεικνύει τους αστραγάλους της, η βασίλισσα της Ισπανίας έκανε την πιο καλοκαιρινή στυλιστική πρόταση.

    λετιθια

    Πρόκειται για την φούστα σε άλφα γραμμή του ισπανικού brand Sweet Matitos, την οποία συνδύασε άψογα με ένα λευκό αμάνικο, σταυρωτό top από Zara.

    λετιθια

    Ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι μπλε slingbacks γόβες από Carolina Herrera και ένα λευκό δερμάτινο φάκελο του brand Furla.

    λετιθια

    Εξαιτίας της ζέστης, επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε μια χαμηλή σικ αλογοουρά, αναδεικνύοντας έτσι τα διαμαντένια σκουλαρίκια από το αγαπημένο της Gold & Roses.



    ΣΧΟΛΙΑ