• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι μηνιαίες προβλέψεις του Αυγούστου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Πώς θα είναι αυτός ο Αύγουστος για κάθε ζώδιο; Τι μαρτυρούν τα άστρα;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Επαγγελματικά – Οικονομικά

    Στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου του Αυγούστου εισέρχεται ο Ερμής στον 5ο οίκο σας (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά), όπου και θα βρίσκεται όλο τον υπόλοιπο μήνα. Υπό την επιρροή του θα είστε πολύ πιο ενεργητικοί και δυναμικοί, με πολλές εξαιρετικές ιδέες για το πως θα μπορούσατε να αναπτύξετε ή να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

    Οι ιδέες σας θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές εξαιρετικές, κρίμα που με την τάση που θα έχετε να υπεραναλύετε, κάποιες θα πάνε χαμένες. Όσο για τα παιδιά, η επαφή μαζί τους και η πραγματική επικοινωνία μπορεί να σας δώσει κάποιες εξαιρετικές λύσεις σε προβλήματα που αναζητάτε λύσεις και διεξόδους.

    Από άποψη οικονομικών, η Αφροδίτη στον 4ο οίκο σας (οικογένεια, ρίζες, σπίτι) από τα μέσα του πρώτου δεκαήμερου θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι, να αλλάξετε έπιπλα ή να πραγματοποιήσετε κάποιες ακριβές αγορές, κάτι που συνεπάγεται αυτόματα την αύξηση των εξόδων σας. Φροντίστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, τουλάχιστον όχι σε υπερβολικό βαθμό…

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Τον Αύγουστο, ο Ήλιος θα διέρχεται και αυτός τον 5ο οίκο σας, κάτι που σημαίνει ότι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα απολαύσουν την ηρεμία και την οικογενειακή ζωή, ξεχνώντας για λίγο τα οικονομικά ή επαγγελματικά προβλήματα.

    Οι σχέσεις σας με το ταίρι σας θα είναι εξαιρετικές, τουλάχιστον προς το παρόν, και τυχόν προβλήματα που προϋπήρχαν να μπουν για λίγο στην άκρη. Θα είστε γεμάτοι αισιοδοξία, καλή διάθεση και θα απολαμβάνετε την ζωή για όσα καλά σας έδωσε.

    Προσοχή θα χρειαστεί μόνο στην τάση σας να φλερτάρετε απερίσκεπτα, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Και εάν είστε ελεύθεροι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εάν όμως είστε δεσμευμένοι, καλά θα κάνετε να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τις συνέπειες των κινήσεων σας.

    Οι αδέσμευτοι του ζωδίου υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να ζήσουν ένα ρομάντζο, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια μακροχρόνια σχέση. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις οι γνωριμίες θα είναι βραχύβιες αλλά συναρπαστικές.

    Και, καθώς τα ζητήματα των παιδιών παίζουν με τις πλανητικές αυτές διελεύσεις του μήνα ένα σημαντικό ρόλο, πέρα από την επαφή που μπορείτε να βελτιώσετε με τα παιδιά σας, ενδέχεται να διαπιστώσετε μια νέα εγκυμοσύνη!

    ΤΑΥΡΟΣ

    Επαγγελματικά – Οικονομικά

    Τον Αύγουστο, ο Ήλιος θα διέλθει από τον 4ο οίκο σας (οικογένεια, ρίζες, σπίτι) στρέφοντας την προσοχή σας στην οικογένεια με την ευρύτερη έννοια της. Θα βρίσκεστε πολλές φορές σε δίλημμα εάν θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια, εις βάρος της δουλειάς σας, και οι αστρολογικές διελεύσεις συναινούν σε κάτι τέτοιο.

    Στα επαγγελματικά σας ωστόσο θα έχετε έναν ευοίωνο μήνα, που θα σας επιτρέψει να έχετε μεγάλες επιτυχίες στην δουλειά. Δεν πρέπει να περιμένετε την στήριξη ή την βοήθεια κανενός, αλλά αυτό δεν θα σας πτοήσει στο παραμικρό. Μπορείτε να προσεγγίσετε τους στόχους σας γρήγορα και αποτελεσματικά!

    Ενδεχομένως να υπάρξουν διαφωνίες με τους συνεργάτες, συνεταίρους ή ανωτέρους σας, αλλά με τα κατάλληλα επιχειρήματα μπορείτε να τους πείσετε για την ορθότητα των επιλογών σας. Ο Ερμής θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 4ο οίκο σας και μόνο το τελευταίο δεκαήμερο μετακινείται στον 5ο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), υποδηλώνοντας ότι οι επαγγελματικές επαφές ή υποχρεώσεις σας μέσα στον Αύγουστο θα είναι λίγες.

    Όσο για τα οικονομικά σας, θα υπάρξει μια σταθερότητα. Εάν υπήρξαν δυσκολίες οικονομικής φύσης, τώρα μπορείτε να απευθυνθείτε με καλύτερες προϋποθέσεις σε οικογενειακά πρόσωπα και να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά να τις ξεπεράσετε.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 4 ο οίκο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και την Αφροδίτη στον 3 ο οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς), τα πάντα στρέφονται γύρω από την οικογένεια σας, με την στενότερη ή την ευρύτερη έννοια.

    Είναι ένας μήνας που προσφέρεται να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους απογόνους σας, να αφιερώσετε χρόνοι στους γονείς σας, να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα αδέλφια σας. Λόγω της επικοινωνιακής σας ευκολίας την περίοδο αυτή ίσως να χρειαστεί να αναλάβετε πυροσβεστικό ρόλο σε οικογενειακές διενέξεις, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του διαιτητή ή του ειρηνοποιού.

    Οι πλανητικές διελεύσεις βοηθούν επίσης στην βελτίωση του κλίματος της σχέσης, καθώς η επικοινωνία των συντρόφων γίνεται πιο ουσιαστική. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ενδεχομένως να έχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες το μήνα αυτό, χωρίς όμως να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτές να οδηγήσουν σε μακροχρόνιες και ουσιαστικές σχέσεις. Σημασία έχει, ότι με την γοητεία σας και την επικοινωνιακή σας άνεση θα τραβήξετε τα βλέμματα των γύρω σας!

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Επαγγελματικά – Οικονομικά

    Ο Ήλιος περνάει κατά τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού στον 3 ο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς), τονίζοντας ότι οι επαφές σας με τον έξω κόσμο μπορούν να αποκτήσουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Θα πρέπει την περίοδο αυτή να μάθε όχι μόνο να δημιουργείτε νέες επαφές, αλλά και να τις διατηρείτε!

    Είναι ένας μήνας που σας βοηθάει να βρείτε τις σωστές πηγές πληροφοριών, γνωρίζοντας ακριβώς που να απευθυνθείτε για να τις λάβετε. Ο Ερμής μετακινείται επίσης στον 3 ο οίκο σας, προσδίδοντας σας τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού ηγέτη! Θα είστε σε θέση όχι μόνο να οργανώσετε τη δουλειά σας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, αλλά και να διατηρήσετε τον έλεγχο.

    Οι συνθήκες στην εργασία σας θα είναι γενικά ευνοϊκές, υπό την προϋπόθεση ότι θα καταφέρετε να διατηρήσετε αγαστές σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες ή ανωτέρους, ανάλογα με την περίπτωση. Το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτείτε την δουλειά ενός συνεργάτη σας για δική σας προβολή ή όφελος θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες καταστάσεις, που θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την ροή της δουλειάς σας.

    Από οικονομικής άποψης, με την Αφροδίτη στον 2ο οίκο σας (χρήματα και αγαθά) δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για χρήματα. Τα εισοδήματα σας θα είναι αρκετά και ενδεχομένως να αντέξετε και κάποια υπερβολή, κάνοντας κάποια ακριβά δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε ζητήματα καριέρας και οικονομικού κέρδους, απομακρύνοντας σας σε σημαντικό βαθμό από ζητήματα συναισθηματικού περιεχομένου. Λόγω του γεγονότος αυτού δεν αναμένονται ιδιαίτερες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

    Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας ενδεχομένως να απολαύσουν τις διακοπές τους μέσα στον μήνα και να χαλαρώσουν από την ένταση της καθημερινότητας με τον σύντροφό και την οικογένεια τους.

    Όσο για τους αδέσμευτους, αυτό το μήνα θα τους βγει η κούραση της συνεχούς αναζήτησης ερωτικού συντρόφου ή των απανωτών βραχύβιων αποτυχημένων σχέσεων και θα αποφασίσουν να στρέψουν την προσοχή τους σε πιο δημιουργικά και πρακτικά ζητήματα της ζωής τους, όπως για παράδειγμα τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά τους.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Επαγγελματικά – Οικονομικά

    Τον Αύγουστο περνάει ο Ήλιος στον 2ο οίκο σας (χρήματα και αγαθά) και θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα. Λόγω των πικρών εμπειριών του παρελθόντος, τις οικονομικές δυσκολίες που βιώσατε μέχρι τώρα μέσα στην χρονιά, το μυαλό σας θα είναι προσανατολισμένο στο πως να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα και να τα αξιοποιήσετε κατάλληλα, παρά να τα ξοδέψετε.

    Εάν πραγματοποιήσετε σημαντικές αγορές μέσα στον Αύγουστο, τότε σίγουρα θα πρόκειται για επενδύσεις σε ακίνητα, αντίκες ή οτιδήποτε άλλο θεωρείτε ότι αυξάνεται η αξία του με την πάροδο του χρόνου. Με τον Ερμή επίσης στον 2 ο οίκο σας, θα είστε σε θέση να προσανατολίζεστε με ευκολία στο πως να βγάλετε περισσότερα χρήματα.

    Μπορείτε να κλείσετε κερδοφόρες συμφωνίες, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μέσα από διαπραγματεύσεις με εμπορικούς εταίρους. Ακόμη και στις επενδύσεις ή τις αγορές που θα κάνετε, θα είστε σε θέση να πετύχετε χαμηλότερες τιμές.

    Το γεγονός αυτό ίσως να σας οδηγήσει όμως σε υπερεκτίμηση των ικανοτήτων ή των δυνατοτήτων σας. Θα πρέπει να προσέχετε επίσης την τάση σας να απαιτείτε υπερβολικά πολλά από τους συνεργάτες, συνεταίρους ή υπαλλήλους σας, που μπορεί να προκαλέσει δικαιολογημένη δυσαρέσκεια.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, που αφορά την προσωπικότητα σας, το ποιοι είστε και το τι θέλετε από την ζωή, η περίοδος των δυσκολιών και των προβλημάτων φαίνεται να έχει τελειώσει. Θα έχετε πολύ καλή διάθεση και η αλληλεπίδραση με τους γύρω σας θα είναι ευχάριστη και παιχνιδιάρικη.

    Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην φροντίδα του εαυτού σας και της εμφάνισης σας και η ερωτική σας ζωή εισέρχεται σε μια καλύτερη φάση. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε όσοι είστε δεσμευμένοι, είναι η εμμονή σας με το χρήμα αυτό το μήνα, γιατί κινδυνεύετε να θυσιάσετε την επαφή σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στον βωμό του κέρδους.

    Όσο για τους ελεύθερους, ενθουσιάζεστε περισσότερο με την προοπτική ή την ιδέα ενός φλερτ ή μια γνωριμίας, παρά με την ίδια την πραγματικότητα. Για πολλούς από σας, τα πολλαπλά ρομάντζα δεν είναι καθόλου απίθανα, κάτι που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τραυματικές καταστάσεις του παρελθόντος και να αποκαταστήσετε την αυτοεκτίμηση σας.

    ΛΕΩΝ

    Επαγγελματικά – Οικονομικά

    Ο Ήλιος βρίσκεται τον Αύγουστο στον 1 ο οίκο του ωροσκοπίου σας (η προσωπικότητα σας, ποιοι είστε και τι θέλετε από την ζωή), στρέφοντας όλα τα φώτα επάνω σας. Είναι σαν να ανεβαίνετε και πάλι στον θρόνο, που δικαιωματικά κατέχετε.

    Όταν βρίσκεται ο Ήλιος στον πρώτο οίκο μας, έχουμε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να αυξήσουμε την αυτοεκτίμηση μας. Με την θέση αυτή του Ήλιου έχετε την αποφασιστικότητα να πετύχετε στους στόχους σας. Ίσως τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας να μην είναι άμεσα ορατά, αλλά μπορείτε να θέσετε τις βάσεις για μια πολύ θετική ανοδική πορεία των επαγγελματικών και οικονομικών σας, που θα αποδώσει στο μέλλον.

    Και ο Ερμής μετακινείται στον πρώτο οίκο σας, που είναι μια από τις καλύτερες θέσεις του. Υπό την θετική επιρροή του δημιουργείτε εύκολα νέες επαφές, κυρίως με άτομα στην κορυφή της πυραμίδας. Η λογική και η κρίση σας είναι εξαιρετική και η επικοινωνιακή σας δεινότητα ένα από τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας σας.

    Οι οικονομικές ωστόσο προοπτικές δεν είναι ακόμη λαμπρές ή τουλάχιστον αυτές που θα επιθυμούσατε. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά αυτό το μήνα, έχοντας κατά νου, ότι χτίζετε το μέλλον σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δαπάνες σας.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Η Αφροδίτη θα διέρχεται τον Αύγουστο τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά και απόκρυφα), κάνοντας σας πολύ πιο επιφυλακτικούς στις επαφές σας με αγνώστους στην προσωπική σας ζωή. Από την άλλη όμως, όσοι είστε ελεύθεροι, θα νιώθετε έντονη την ανάγκη να έχετε ένα άτομο δίπλα σας που σας αγαπά ή να αποκτήσετε οικογένεια και παιδιά.

    Οι υποσυνείδητες φοβίες σας όμως θα αποτελέσουν τον ανασταλτικό παράγοντα που θα σας εμποδίσουν να αποκτήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε ή έχετε ανάγκη. Όσο για τους δεσμευμένους, τον μήνα αυτό θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί και εκδηλωτικοί με το ταίρι και την οικογένεια τους.

    Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ρομαντική ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σας, να κάνετε κάποιες εξορμήσεις ή να διασκεδάσετε με τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να μιλήσετε από καρδιάς με το ταίρι σας και να επιλύσετε οριστικά τα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρχουν.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Επαγγελματικά – Οικονομικά

    Τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού περνάει ο Ήλιος στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά και απόκρυφα), μια θέση που συνιστά να πάρετε κάποια απόσταση από τα πράγματα και να τα εξετάσετε με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα. Κάντε ένα μικρό απολογισμό των μέχρι στιγμής δραστηριοτήτων σας και επικαιροποιήστε τα μελλοντικά σας σχέδια.

    Η περίοδος προσφέρεται επίσης για αναζητήσεις πιο προσωπικής φύσης. Εξετάστε εάν είναι ικανοποιημένοι με την επαγγελματική σας ζωή. Εάν κάτι σας δυσαρεστεί, βρείτε την πυγή της δυσαρέσκειας σας και κάντε, εάν είναι στο χέρι σας, τις απαραίτητες προσαρμογές.

    Σε επίπεδο επαφών και επικοινωνίας, με τον Ερμή επίσης στον 12 ο οίκο σας, ο μήνας δεν είναι ιδανικός, οπότε καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί, ειδικά με τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια. Από την δουλειά σας δεν θα πρέπει επίσης να περιμένετε αύξηση δραστηριοτήτων, καθώς είναι για σας ένας μήνας χαμηλών ταχυτήτων.

    Προς το τέλος του μήνα, με το πέρασμα του Ερμή στον 1 ο οίκο σας, θα αισθανθείτε αισθητή βελτίωση της κατάστασης. Από οικονομικής άποψης, με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο (κοινωνία, ομάδες, φιλία) τα εισοδήματα σας θα είναι αυξημένα.

    Εάν έχετε κάνει κάποιες επενδύσεις στο παρελθόν, το διάστημα αυτό ίσως πάρετε μερίσματα. Και για τους ελεύθερους επαγγελματίες όμως, αν και η δουλειές λόγω αντικειμενικών συνθηκών να είναι λίγο μειωμένες, ωστόσο η κερδοφορία θα είναι καλή.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Το πέρασμα της Αφροδίτης στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μπορεί να οδηγήσει κάποιους από σας να δείτε ένα φιλικό πρόσωπο με μια διαφορετική ματιά. Είναι η στιγμή που από μια πραγματική φιλία αρχίζουν και γεννώνται βαθύτερα, τρυφερά συναισθήματα.

    Σε ένα διαφορετικό σενάριο, μια ρομαντική σχέση μπορεί να γεννηθεί μέσα σε μια κοινωνική ή ομαδική δραστηριότητα, με ένα άτομο που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Όσο για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας, ο μήνας θα σας προσφέρει ηρεμία και αρμονία. Είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος να αφιερώσετε ουσιαστικό χρόνο στα μέλη της οικογένειας σας, στα παιδιά σας και στο ταίρι σας.

    Μπορεί μέσα στο μήνα να αποφασίσετε να πάτε διακοπές σε κάποιο μέρος για να χαλαρώσετε, ή εάν αποφασίσετε να μείνετε στο σπίτι, ο επιμερισμός καθηκόντων και εργασιών του σπιτιού ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας θα βοηθήσει να εμπεδώσετε όλοι, μεγάλοι και μικροί, την αίσθηση του συνόλου και της σπουδαιότητας της συνεργασίας και της επικοινωνίας.

    ΖΥΓΟΣ

    Επαγγελματικά – Οικονομικά

    Τον Αύγουστο, ο Ήλιος μετακινείται στον 11 ο οίκο σας, στον τομέα των φιλικών προσώπων, των ομάδων και των κοινωνικών σας δραστηριοτήτων. Είναι ένας μήνας που η φιλοδοξίας σας αυξάνεται, το ίδιο και η απόδοση σας στη δουλειά. Στις επικοινωνία σας με τους γύρω σας προσπαθήσετε να δείξετε καλοσύνη και γενναιοδωρία, για να κερδίσετε την στήριξη τους στο έργο σας.

    Η συλλογική προσπάθεια σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι προς όφελος σας, αποφύγετε όμως να δείξετε σημάδια αλαζονείας ή υπερηφάνειας. Θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις για μια προαγωγή ή μια αύξηση μισθού, καλό είναι όμως να μην χαρείτε πριν να δείτε απτά αποτελέσματα.

    Ο Ερμής θα βρίσκεται επίσης στον 11 ο οίκο σας τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, για να περάσει ακολούθως στον 12 ο (μυστικά και απόκρυφα)! Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η επικοινωνία σας με τους γύρω σας θα είναι πολύ καλή και ίσως μάθετε κάτι που θα σας βοηθήσει να βρεθείτε στο προσκήνιο των εξελίξεων.

    Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου ωστόσο, ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα κάποιες επαγγελματικές επαφές σας, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να αποκαλυφθούν στοιχεία που κάποιοι προσπάθησαν να σας αποκρύψουν. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα αποφύγετε επαγγελματικά ταξίδια, γιατί όχι μόνο δεν θα είναι όσο αποδοτικά ελπίζετε, αλλά μπορεί να αποδειχτούν σε κάποιες περιπτώσεις καταστροφικά.

    Με την Αφροδίτη στον 10 ο οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος) οι εξελίξεις από το μέτωπο των οικονομικών σας θα είναι αρκετά καλές. Θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας, ανάλογα και με τις συμφωνίες που θα κλείσετε ή εάν θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Για τους δεσμευμένους ο μήνας θα αποδειχτεί μια συνεχής πρόκληση, με την Αφροδίτη στον 10 ο οίκο σας! Με στραμμένη την προσοχή σας αποκλειστικά και μόνο στην δουλειά, η αντίδραση του συντρόφου σας και της οικογένειας θα είναι έντονη και δικαιολογημένη.

    Οι προστριβές θα είναι συχνές και εάν δεν προσπαθήσετε να ισορροπήσετε τις επαγγελματικές με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, το κλίμα θα χειροτερεύει συνεχώς. Σε ένα διαφορετικό ενδεχόμενο, το ταίρι σας μπορεί να έχει μια ανέλπιστη επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα που θα σας εκπλήξει και ίσως να σας ενοχλήσει ενδόμυχα. Προσπαθήσετε να αποβάλετε κάθε συναίσθημα ζήλιας και χαρείτε μαζί του την επιτυχία του.

    Όσο για τους αδέσμευτους, μην περιμένετε μέσα στον μήνα να σας προσεγγίσουν για να ξεκινήσετε μια πιθανή ερωτική γνωριμία. Πάρτε την τύχη στα χέρια σας και δεν θα χάσετε. Οι άντρες του ζωδίου σας ίσως ξεκινήσουν μια σχέση με μια γυναίκα με ανώτερη κοινωνική ή επαγγελματική θέση, που στην πορεία θα τους βοηθήσει στην καριέρα τους.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Επαγγελματικά – Οικονομικά

    Ο 10 ος οίκος , όπου θα βρίσκεται ο Ήλιος κατά την διάρκεια του Αυγούστου, αντιπροσωπεύει την επαγγελματική σας επιτυχία, την καριέρα αλλά και την δημόσια εικόνα σας. Είναι ένας μήνας που θα κληθείτε να επιλύσετε προβλήματα που αφορούν αυτόν τον τομέα της ζωής σας.

    Οι περισσότεροι από σας θα έχετε μεγάλη φιλοδοξία και αυξημένη απόδοση στην δουλειά σας, με απώτερο στόχο να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Θα πρέπει να έχετε όμως κατά νου, ότι ο σκοπός δεν αγιάζει πάντοτε τα μέσα. Με την γενναιοδωρία και την ευγένεια, το σεβασμό και την αποδοχή της προσπάθειας των γύρω σας μπορείτε να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε πλάγια μέσα.

    Εάν δεν αισθάνεστε ασφαλείς ως προς τις προοπτικές εξέλιξης που μπορεί να έχετε στην παρούσα δουλειά σας, ο Αύγουστος προσφέρεται για μια συνομιλία με τους προϊσταμένους σας, ώστε να ξέρετε που βαδίζετε και τις μπορείτε να περιμένετε.

    Εάν δεν αναμένεται κάποια πρόοδος στο εγγύς μέλλον, είναι καιρός να αναζητήσετε την τύχη σας αλλού, σε μια επιχείρηση που θα εκτιμήσει τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και θα τις αμείψει ανάλογα. Σ αυτό σας βοηθάει και η παρουσία του Ερμή από τον 10ο οίκο. Εάν έχετε εκπονήσει σχέδια για την επαγγελματική σας επέκταση, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τα θέσετε σε εφαρμογή.

    Η προστασία ενός σημαντικού προσώπου θα σας βοηθήσει να κάνετε τα βήματα που πρέπει. Μέσα στον μήνα μπορεί επίσης να αποκτήσετε μια άδεια από δημόσιες υπηρεσίες που περιμένατε εδώ και καιρό. Από οικονομικής άποψης, με την συνεισφορά της Αφροδίτης όχι μόνο θα μπορέσετε να διατηρήσετε το βιοτικό σας επίπεδο, αλλά ενδεχομένως να το βελτιώσετε κιόλας με την μετάβαση σας με μια καινούργια δουλειά με καλύτερες αμοιβές ή με ένα απρόσμενο μπόνους.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Η Αφροδίτη θα περάσει στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου του μήνα από τον άκρως ερωτικό 8 ο οίκο σας στον 9 ο (εξερεύνηση, ανώτερες σπουδές και ταξίδια). Οι μοναχικοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα βγουν και πάλι προς αναζήτηση ερωτικών γνωριμιών και νέων εμπειριών, καθώς θα έχουν κουραστεί να αναμασούν στο μυαλό τους περασμένες σχέσεις και λανθασμένους χειρισμούς.

    Είναι καιρός να κλείσουν οριστικά παλιά κεφάλαια στην συναισθηματική σας ζωή και να επικεντρώσετε την προσοχή σας στο μέλλον. Και ήδη από τα μέσα του μήνα η τύχη θα χαμογελάσει σε πολλούς. Η μόνη δυσκολία ίσως να είναι ότι το αντικείμενο του πόθου σας θα είναι πολίτης άλλης χώρας, αλλά η απόσταση δεν αποτελεί πάντοτε εμπόδιο για την αληθινή αγάπη.

    Θα βρεθούν λύσεις, εάν τις αναζητήσετε. Όσο για τους δεσμευμένους, το κλίμα στην σχέση σας δεν θα είναι ιδανικό και θα φταίει πιθανότατα ένα τρίτο πρόσωπο, συγγενής του συντρόφου σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στους διαπληκτισμούς με το ταίρι σας και αποφύγετε να κάνετε αιχμηρά σχόλια που μπορούν να πονέσουν και να επιδεινώσουν την κατάσταση.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Επαγγελματικά – Οικονομικά

    Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου στον 9 ο οίκο σας (εξερεύνηση, ανώτερες σπουδές και ταξίδια), μια διέλευση που θα αυξήσει την διάθεση των Τοξοτών για γνώση, νέες εμπειρίες, φιλοσοφικές ή θρησκευτικές αναζητήσεις και ταξίδια.

    Κατά τη διάρκεια του μήνα υπάρχει το ενδεχόμενα κάποιοι από σας να αισθανθείτε ότι στερείστε σημαντικών γνώσεων στο αντικείμενο σας και αποφασίσετε να συμπληρώσετε τις σπουδές σας για να αυξήσετε την πιθανότητα επαγγελματικής σας προόδου.

    Κάποιο από εσάς μπορεί να έχετε την ευκαιρία μιας επαγγελματικής απασχόλησης στο εξωτερικό, να ξεκινήσετε μια επικοινωνία με πιθανούς νέους συνεργάτες στο εξωτερικό ή να ταξιδέψετε επαγγελματικά σε χώρες του εξωτερικού. Και ο Ερμής θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 9 ο οίκο σας, πριν μεταβεί το τελευταίο δεκαήμερο στον 10 ο (καριέρα και δημόσιος βίος).

    Τώρα δεν μπορείτε πια να παραμείνετε στην αφάνεια, ακόμη και αν το επιδιώκετε. Με τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα χέρια σας θα βρεθείτε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Με την Αφροδίτη στον 8 ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σεξ και πάθη), τα οικονομικά σας τον Αύγουστο δεν θα είναι ιδιαίτερα ανθηρά. Και καθώς είστε άτομα που έχουν συνήθως την τύχη με το μέρος τους, οι δυσκολίες αυτές θα σας βυθίσουν σε ένα κλίμα απαισιοδοξίας και μαύρων σκέψεων.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Η Αφροδίτη από τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα φέρει κάποιες ανασφάλειες στους δεσμευμένους του ζωδίου σας. Θα αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό τους, δεν θα είναι σίγουροι για τα συναισθήματα του, θα αισθάνονται συνεχώς ότι κάποιο μέρος της συνολικής εικόνας τους διαφεύγει, κάνοντας τους καχύποπτους.

    Αντί να σκέφτεστε και να φαντάζεστε, η ιδανικότερη λύση είναι να συνομιλήσετε σοβαρά, ήρεμα και επί της ουσίας με τον σύντροφό σας, για να σας λυθούν όλες οι απορίες και να μπορέσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Εάν όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι ευκαιρία να λυθεί για να επανέλθουν οι ισορροπίες.

    Όσο για τους αδέσμευτους, κάποιοι θα κουραστούν να αναζητούν τα ιδανικό ταίρι και να απογοητεύονται συνεχώς, οπότε θα αποτραβηχτούν ώστε να ανακάμψουν. Άλλοι όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να αισθάνονται έντονη την ανάγκη για στοργή και αγάπη, για δημιουργία μιας οικογένειας και ενός σταθερού οικογενειακού περιβάλλοντος. Δεν είναι σίγουρο όμως ότι θα καταφέρουν να βρουν την αδελφή ψυχή τους, τουλάχιστον αυτή τη χρονική στιγμή.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Επαγγελματικά – Οικονομικά

    Κατά τον Αύγουστο θα διέρχεται ο Ήλιος από τον 8 ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σεξ, πάθη, κληρονομιές και κεφάλαια τρίτων), προϊδεάζοντας ότι πολλοί Αιγόκεροι θα χρειαστούν στήριξη μέσα στον μήνα, κυρίως συναισθηματικής φύσης. Κατά τα άλλα, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

    Θα συνεχίσουν να έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό τους και από τους γύρω τους και θα παλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα οικονομικά ζητήματα θα τους απασχολήσουν αρκετά, ιδίως σε συνάρτηση με την επιθυμητή οικονομική τους ανεξαρτησία. Μπορεί να προχωρήσουν για πρώτη φορά σε επενδύσεις, κυρίως με δανεικά κεφάλαια ή κοινά κεφάλαια με άλλους συνεργάτες.

    Τις δύο πρώτες δύο βδομάδες θα βρίσκεται και ο Ερμής στον 8 ο οίκο, για να περάσει μετά στον 9 ο (εξερεύνηση, ανώτερες σπουδές και ταξίδια). Εάν πρέπει να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις μέσα στο πρώτο μισό του μήνα, αποφύγετε να το παίξετε παντογνώστες, γιατί απλά δεν είστε και θα φανεί.

    Για όσους έχουν επιχειρηματικές βλέψεις, συνιστάται να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα με δανεικά κεφάλαια ή να μετέχουν σε ένα επιχειρηματικό σχήμα, για να έχουν πιθανότητες επιτυχίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση η προσπάθεια τους είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

    Τα οικονομικά του ζωδίου δεν θα εξελιχθούν ιδιαίτερα ικανοποιητικά, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον 7 ο οίκο τους (συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμος), και θα πρέπει να έχουν πολύ καλό έλεγχο των δαπανών τους για να μην ξεφύγουν σε περιττά έξοδα.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Με την Αφροδίτη στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τον γάμο και τις σχέσεις γενικότερα, θα παρατηρηθεί έντονη κινητικότητα στον τομέα αυτό από τους αδέσμευτους του ζωδίου σας. Όποιος αναζητά μια συναισθηματική γνωριμία, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να καταφέρει να την πραγματοποιήσει.

    Κάποιες από τις γνωριμίες αυτές ενδεχομένως να είναι πραγματικά εξαιρετικές και ένα μικρό ποσοστό να έχουν προοπτικές εξέλιξης στο μέλλον, με την σταδιακή ισχυροποίηση των δεσμών. Τα ζευγάρια που έχουν ήδη περάσει το τεστ του χρόνου, θα έχουν έναν ήρεμο μήνα, γεμάτο με αισθησιασμό, τρυφερότητα και βαθύ συναίσθημα.

    Οι Αιγόκεροι θα επιδιώξουν κατά τη διάρκεια του Αυγούστου να βρεθούν σε μεγαλύτερη επαφή με τους συντρόφους τους, να απολαύσουν την εγγύτητα και την ζεστασιά τους. Είναι ίσως ένας μοναδικός μήνας, κατά τον οποίο θα αισθανθούν τυχεροί και ευλογημένοι, που μπορούν να απολαύσουν την οικογενειακή θαλπωρή.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Επαγγελματικά – Οικονομικά

    Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 7 ο οίκο του ωροσκοπίου σας (συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμος). Το ωροσκόπιο του μήνα δείχνει ότι θα είστε πιο φιλόδοξοι, την ίδια στιγμή όμως θα δείξετε και την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, προσφέροντας βοήθεια στους λιγότερο τυχερούς ή προικισμένους με ταλέντα.

    Εάν υπάρξουν συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες, συναδέλφους ή ανωτέρους, θα πρέπει να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να τις διευθετήσετε. Είναι ένας μήνας που η συνεργασία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας των στόχων σας και πιθανές συγκρούσεις ή αντιπαραθέσεις το μόνο που θα πετύχουν είναι να σας απομακρύνουν από την πραγματοποίηση τους.

    Και ο Ερμής θα μετακινηθεί στις αρχές του μήνα στον 7ο οίκο, βοηθώντας την επικοινωνία σας με τους γύρω. Είστε πιο κοινωνικοί, μετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και έχετε πολλές περισσότερες πιθανότητες να συναντήσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να συνάψουν μέσα στον Αύγουστο προσοδοφόρες συνεργασίες που θα αυξήσουν την κερδοφορία της επιχείρησης τους.

    Η παρουσία του Ερμή στον 7 ο οίκο ευνοεί κυρίως δημοσιογράφους, συγγραφείς, άτομα που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης ή κάνουν διαμεσολαβητικές εργασίες. Όσο για την οικονομική σας κατάσταση, με την Αφροδίτη από τον 6 ο οίκο (εργασία και υγεία) δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί καθόλου. Στο τέλος του μήνα δε, ίσως να επιβραβευτούν οι κόποι σας με την αναγνώριση της προσπάθειας σας από την επιχείρηση ή με την υπόσχεση μιας μελλοντικής προαγωγής.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Η Αφροδίτη από τον 6ο οίκο μπορεί να φέρει μια φιλική και ειρηνική ατμόσφαιρα στην επαγγελματική σας ζωή, εάν είστε όμως αδέσμευτοι, θέλετε να έχετε καλά νέα και στην προσωπική σας ζωή. Δυστυχώς όμως θα δεν πρέπει να περιμένετε κάποια σημαντική αλλαγή μέσα στον Αύγουστο στο κομμάτι αυτό της ζωής σας, εκτός και εάν πρόκειται για μια βραχύβια περιπέτεια με πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο.

    Όσο για τους δεσμευμένους, ιδίως όσους έχουν μια μακροχρόνια σχέση, θα διαπιστώσουν ότι θα υπάρχει μια υφέρπουσα ένταση με το ταίρι σας. Ακόμη και αν σας διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, πιθανότητα θα υπάρχει και δεν είναι έτοιμος να μιλήσει ακόμη.

    Είναι η περίοδος που θα πρέπει να αναλογιστείτε μήπως αρχίσατε να παραμελείτε τον σύντροφό σας και την οικογένεια σας, ρίχνοντας το βάρος της προσοχής σας στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις η αναζήτηση των αιτιών της έντασης αυτής ίσως και να οδηγήσει σε ερωτηματικά από την δική σας πλευρά, εάν συνεχίζει η σχέση αυτή να σας εκφράζει και να καλύπτει τις ανάγκες σας.

    Για να βρείτε ασφαλείς απαντήσεις στα δύσκολα αυτά ερωτήματα, ενδεχομένως να πρέπει να περάσετε κάποιο χρονικό διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλο.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Επαγγελματικά – Οικονομικά

    Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου στον 6 ο οίκο του ζωδίου σας, σε αυτόν που συνδέεται με την εργασία και την υγεία σας. Με την διέλευση αυτή θα έχετε έναν αρκετά αγχωτικό και πολυάσχολο μήνα, ενώ δεν
    αποκλείονται κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα απαιτήσουν την επαγγελματική σας εμπειρία ή μια έξωθεν βοήθεια για να επιλυθούν.

    Για τους περισσότερους ωστόσο εκπρόσωπους του ζωδίου σας, η επαγγελματική τους δραστηριότητα θα είναι ομαλή και ρουτινιάρικη, αλλά από την άλλη δεν μπορούν να περιμένουν αύξηση εσόδων και επιτυχίες. Με την θέση αυτή όμως του Ήλιου θα πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και την φυσική τους κατάσταση.

    Και ο Ερμής θα βρίσκεται στον 6ο οίκο μέχρι τις 20 Αυγούστου, ώσπου να περάσει στον 7ο που αφορά τον γάμο, τις συνεργασίες και τις φιλίες. Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα από μια δουλειά, εάν αναζητάτε εργασία. Θα πρόκειται για μια επαγγελματική πρόταση που εκπληρώνει σχεδόν όλες σας τις προσδοκίες.

    Το διάστημα αυτό θα αυξηθούν οι επαγγελματικές σας επαφές και η παρουσία σας θα είναι πολύ πιο ενεργή. Για τους υπόλοιπους, το πέρασμα του Ερμή στον 7 ο οίκο ίσως φέρει περισσότερες ευθύνες ή ένα προσωρινό φόρτο δουλειάς λόγω ασθένειας ή αδειών από συναδέλφους.

    Στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου μετακινείται η Αφροδίτη στον 5 ο οίκο (σεξ, παιδιά και ψυχαγωγία), μια θέση που για το πορτοφόλι σας σημαίνει πρόσθετους πειρασμούς για ψώνια και περιττά. Η θέση αυτή όμως ίσως να φέρει και απροσδόκητα κέρδη από ένα λαχείο ή ένα χρηματικό μπόνους από το ταίρι σας.

    Αισθηματικά – Κοινωνικά

    Για συναισθηματικά σας, η παρουσία της Αφροδίτης στον 45 ο οίκο θα φέρει στους αδέσμευτους του ζωδίου σας περισσότερες πιθανότητες να βρουν ένα ταίρι. Στην αρχή της σχέσης όλα θα φαίνονται εύκολα, θα διαπιστώσετε όμως με την πάροδο του χρόνου ότι δεν εξελίσσεται.

    Το πρόβλημα της εξέλιξης και της εμβάθυνσης της σχέσεις θα απασχολήσει ωστόσο και αρκετούς δεσμευμένους του ζωδίου σας. Ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε απαντήσεις από κοινού με τον σύντροφό σας, κάτι που θα ήταν προτιμότερο.

    Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί η ευθύνη για την απομάκρυνση να βαρύνει εσάς, γιατί δεν είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον σύντροφό σας ή του κρατάτε μυστικά. Αυτοί είναι άλλωστε μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν μια σχέση στην φθορά. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να προβληματιστείτε και να αναζητήσετε λύσεις, εάν σας ενδιαφέρει η επιβίωση της σχέσης που έχετε.



    ΣΧΟΛΙΑ