• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Οκτωβρίου 2019

    • NewsRoom
    ζώδια


    Ο Οκτώβριος ξεκίνησε και είναι πολλά υποσχόμενος. Τι προβλέπουν όμως τα άστρα; Πώς θα είναι αυτός ο μήνας;

    από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Επαγγελματικά- Οικονομικά

    Τα οικονομικά σας θα καταγράψουν μια αστάθεια αυτό το μήνα, ανάλογα και με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Ο Ερμής στον 8ο οίκο σας (φόροι, κοινά κεφάλαια, χρέη) γυρίζει σε ανάδρομη κίνηση την τελευταία μέρα του μήνα, οπότε έχετε κάποιες βδομάδες μπροστά σας να προετοιμαστείτε και να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητές σας, που αφορούν στα οικονομικά σας.

    Στην εργασία σας προβλέπεται μια ένταση προς τα μέσα του μήνα, που πιθανότατα να οφείλεται στις αντιζηλίες των συνεργατών σας. Απλά μη δίνετε σημασία… Επειδή όμως οι καιροί είναι χαλεποί, καλό και φρόνιμο θα ήταν να παραμερίσετε τις διαφορές σας και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με συνεργάτες ή συναδέλφους και, μέσα από μια πιο ομαδική προσπάθεια, να διεκδικήσετε τους στόχους σας.

    Εάν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο από επαγγελματικής άποψης, εξαιρετικές ημερομηνίες για το σκοπό αυτό είναι γύρω στις 20 Οκτωβρίου! Μην αφήσετε την ευκαιρία να φύγει μέσα από τα χέρια σας! Τοποθετήσεις χρημάτων, σημαντικές αγορές και πωλήσεις καλό είναι να πραγματοποιηθούν με προσοχή και μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη.

    Όσοι αντιμετωπίζετε νομικά θέματα ή προβλήματα με συγγενείς, φροντίστε να είστε προσεκτικοί, διότι μια συζήτηση ή μια άσκοπη ενέργεια ενδέχεται να γίνει η αφορμή για δυσάρεστες καταστάσεις, που κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι τώρα σας συμφέρει. Γενικά, με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, οι ανισορροπίες της ζωής σας θα γίνουν πολύ πιο εμφανείς, ώστε να έχετε επίγνωση και να βρείτε δημιουργικούς τρόπους να επαναφέρετε τις ισορροπίες!

    Συναισθηματικά- Κοινωνικά

    Ο μήνας θα είναι λίγο περίπλοκος για όσους βρίσκονται σε σχέση, προκαλώντας κάποιες μικρές εντάσεις ή ασυνεννοησίες, καθώς φαίνεται να εισέρχεστε σε βαθιά και αχαρτογράφητα νερά στη σχέση ή στο γάμο σας. Θα πρέπει να γίνετε δημιουργικοί για να κατευθύνετε με συνεργασία τη σχέση σας εκεί που θα θέλατε να την πάτε.

    Πάντως τον μήνα αυτό, με τη Αφροδίτη να εισέρχεται στον οίκο του σεξ και των παθών στις 3 του μήνα, τον Ερμή να την ακολουθεί στις 8 και τον Ήλιο να έπεται στις 23/10, θα έχετε μεγάλη βοήθεια να αναθερμάνετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ο Άρης εισέρχεται τον 7ο οίκο σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμος) και θα φέρει κάποιες αναμείξεις στην προσωπική σας ζωή από συγγενικά πρόσωπα, αλλά θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας να σώσετε ό,τι σώζεται από τη σχέση ή τον γάμο σας.

    Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, είναι ένας πολύ θετικός μήνας, ένας μήνας που μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε άτομα και να ξεκινήσετε κάτι νέο με καλές προοπτικές. Αισθηματικά, η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν… Αν δεν ελέγξετε όμως την ένταση των συναισθημάτων σας, θα προκύψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα προβλήματα, ρευστότητα και διαφωνίες.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Επαγγελματικά- Οικονομικά

    Στα εργασιακά σας θα πρέπει να προσέχετε να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε καλύτερα στις ευθύνες που έχετε επωμισθεί τους τελευταίους μήνες. Ο Άρης στηρίζει τις επαγγελματικές σας προσπάθειες, καθώς εισέρχεται στον 6ο οίκο σας (υγεία και εργασία) στις 4 Οκτωβρίου, όπου βρίσκεται και ο Ήλιος μέχρι τις 23 του μήνα.

    Είναι η περίοδος που θα ξεπεράσετε τις φοβίες σας και θα ριχτείτε με θάρρος στην επαγγελματική αρένα, διεκδικώντας επί ίσοις όροις την επιτυχία σας. Στις 8 Οκτωβρίου περνάει η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης της εργασίας σας, στον οίκο των συνεργασιών και συνεταιρισμών του ζωδίου σας. Έχετε στο εξής μεγάλη εύνοια στα επαγγελματικά σας ζητήματα, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με συνεταιρισμούς, ομαδικές προσπάθειες, κοινά projects.

    Αποφύγετε όλες τις μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις, σχέσεις και συμφωνίες που μπορούν να βλάψουν σταθερές σχέσεις και συνεργασίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που σας είναι ακόμα απαραίτητες. Μείνετε γειωμένοι και προσηλωμένοι στη δουλειά σας για να πετύχετε! Θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε για να τα τακτοποιήσετε όλα και θα πρέπει να αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη, που αργότερα δεν θα μπορείτε να
    διορθώσετε.

    Ως προς τα οικονομικά σας, θα υπάρξει μια μικρή αύξηση των εσόδων σας, ίσως να ενισχυθείτε επίσης οικονομικά και από την οικογένειά σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε την διαχείριση σας, ιδίως καθώς προχωράμε προς τα τέλη του μήνα, που γυρνάει ο Ερμής ανάδρομος. Επίσης, μην απορρίπτετε αβασάνιστα επαγγελματικές προτάσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε σημαντικά το εισόδημα σας.

    Συναισθηματικά- Κοινωνικά

    Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα στις αρχές του μήνα μέσα στις σχέσεις τους, τα οποία θα έχουν την ρίζα τους σε προσωπικά απωθημένα ή και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Με τον Κρόνο, όμως, κυβερνήτη σας των σχέσεων και του γάμου, να επιστρέφει στις 3 του μήνα στην ορθή του κίνηση, θα μπορέσετε να δείτε πολύ πιο καθαρά τις καταστάσεις και να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει.

    Στις 3 Οκτωβρίου, επίσης, περνάει στον 7ο οίκο σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμος) ο Ερμής, ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά). Τον ακολουθεί και η Αφροδίτη στις 8 του μήνα, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, καθώς και ο Ήλιος στις 23/10. Κάτω από τις πλανητικές αυτές συγκυρίες, απολαμβάνετε την παρουσία των αγαπημένων σας, εξετάζετε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε μια οικογένεια, να συγκατοικήσετε ή να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

    Την περίοδο αυτή, θα ήταν μια πολύ καλή χρονική στιγμή να ξεκινήσετε να δίνετε λίγη περισσότερη προσοχή στο ταίρι σας, σ’ αυτά που λέει και στις επιθυμίες του. Με υπομονή, ευελιξία και κάποια σοφία θα μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας, που θα σας επιτρέψουν να χαρείτε τις κοινές σας στιγμές, αλλά θα έχετε και την ελευθερία κινήσεων που επιθυμείτε.

    Η Νέα Σελήνη στις 28/10 πραγματοποιείται επίσης στον 7ο οίκο σας και ευνοεί νέα ξεκινήματα σχέσεων, τον επαναπροσδιορισμό παλιών σχέσεων σε νέες βάσεις, αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα στην σχέση. Οι αδέσμευτοι, σας περιμένει ένας έντονος μήνας, καθώς θα βιώσετε πάθη και συγκινήσεις!

    Προσοχή θα χρειαστεί στις φιλικές σας σχέσεις, κυρίως αναφορικά με αυτά που λέτε και πώς τα λέτε, μιας και μπορούν να προκύψουν παρεξηγήσεις που θα βλάψουν χωρίς λόγο τις φιλίες σας. Κατά το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Μην αφήνεστε, ειδικά στα πρώτα στάδια της γνωριμίας…

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Επαγγελματικά- Οικονομικά

    Ο Οκτώβριος προσφέρει τις ευκαιρίες να δείξετε την πραγματική αξία σας και θα βάλετε τις υποθέσεις σας σε τάξη. Ο 6ος οίκος του ωροσκοπίου σας, ο σχετικός με την υγεία και την εργασία, θα είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένος κατά την διάρκεια του μήνα. Στις 3 Οκτωβρίου εισέρχεται στον οίκο αυτό ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, ακολουθούμενος από την Αφροδίτη στις 8/10 και τον Ήλιο στις 23 Οκτωβρίου. Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης του 6ου οίκου, θα βρίσκεται στις 3 Οκτωβρίου σε στάση, για να επιστρέψει σε ορθή κίνηση, που, συνδυασμένα με τις υπόλοιπες πλανητικές διελεύσεις, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη πλανητική υποστήριξη σε επίπεδο καριέρας!

    Είναι η περίοδος που μπορείτε να αποφασίσετε εάν η δουλειά που κάνετε σας εμπνέει και σας ικανοποιεί ή τι θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό τομέα. Εάν είστε ευχαριστημένοι με τις μέχρι τώρα επιλογές σας, θα είστε πολύ αποτελεσματικοί στην δουλειά σας, κάνοντας χρήση των ταλέντων σας με δημιουργικό τρόπο. Οι πλανητικές θέσεις, δε, βοηθούν στο να είστε πολύ πιο οργανωμένοι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, και άρα πολύ πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί.

    Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια δική σας δουλειά, τώρα είναι κατάλληλη χρονική περίοδος να θέσετε τα πλάνα σας σε κίνηση. Η Νέα Σελήνη στις 28/10 στον 6ο οίκο σας ευνοεί τα νέα εγχειρήματα! Και αυτές οι νέες προσπάθειες είναι αυτές που θα φέρουν μελλοντικά αυξημένα εισοδήματα στα ταμεία σας. Σε γενικές γραμμές, πάντως, τα οικονομικά σας δεν αναμένεται να παρουσιάσουν μεγάλες αλλαγές και μεταβολές μέσα στον Οκτώβριο.

    Ο μήνας προσφέρεται, ωστόσο, για αποταμίευση, αλλά με την τάση σας να ξοδεύετε σε αντικείμενα πολυτελείας δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να σώσετε κάποια χρήματα σαν μαξιλαράκι ασφαλείας για τους μήνες που ακολουθούν…

    Συναισθηματικά- Κοινωνικά

    Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση τους δεν θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα σχετικά με κάποιο παιδί ή με πρόσωπα του άμεσου σας περιβάλλον. Θα προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές, οι οποίες μπορεί και να οδηγήσουν, εάν δεν τις χειριστείτε καλά, σε μεγάλες δυσκολίες. Γενικά, οι παλιές και φθαρμένες από τον χρόνο και την ρουτίνα σχέσεις χρειάζονται περισσότερη δουλειά και αφοσίωση, για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να βελτιωθούν.

    Με τον Άρη, όμως, να περνάει στις 4 Οκτωβρίου στον 5ο οίκο σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), πολλοί από εσάς θα δείχνετε όλο και λιγότερο ενδιαφέρον να ασχοληθείτε με τα βαριά και τα δύσκολα της σχέσης, αποζητώντας στιγμές χαράς, διασκέδασης και φλερτ. Είναι η περίοδος που το πάθος μπορεί να αναγεννηθεί, αλλά να εμποδίζεται η έκφρασή του από τις πολλές υποχρεώσεις και τις υπευθυνότητες.

    Με λίγο καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας, ωστόσο, μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας απολαμβάνουν αυτή την περίοδο τις πολλές και ενδιαφέρουσες κατακτήσεις τους! Οι φίλοι μπορεί να παίξουν το ρόλο της προξενήτρας και να κάνουν γνωριμίες που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε αμοιβαία έλξη και στο ξεκίνημα μια καινούργιας σχέσης.

    Μετά τις 26/10, ωστόσο, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, καθώς θα υπάρχει η τάση να ξεφύγετε λίγο και ενδεχομένως να καταλήξετε στο κρεβάτι με άτομο που θεωρούσατε φίλο σας. Και εάν κάποιος από σας ή και οι δύο, είναι δεσμευμένος, τότε τα πράγματα μπορεί να περιπλακούν επικίνδυνα…

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Επαγγελματικά- Οικονομικά

    Ο μήνας αυτός, μέχρι τα μέσα του, σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, κοινωνικούς και μαχητικούς από ποτέ. Γνωρίζετε με ποιόν τρόπο θα διεκδικήσετε και θα κερδίσετε αυτά που θέλετε. Ο Άρης, ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας (καριέρα, στόχοι, κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση), διέρχεται μέσα από τον 4ο οίκο σας (οικογένεια, ρίζες, σπίτι) από τις 4 Οκτωβρίου.

    Έτσι, περνάτε σε μια φάση της ζωής σας, που το σπίτι και η οικογένεια έρχεται στο προσκήνιο. Εάν έχετε την δυνατότητα επιλογής, θα μπορούσατε, το διάστημα αυτό, να εργάζεστε από το σπίτι ή να χρησιμοποιήσετε το σπίτι σας σαν έδρα μιας καινούργιας επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Κάποιοι ίσως να σκεφτούν πως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βρουν μια δουλειά πιο κοντά στο σπίτι τους ή να σχεδιάσουν σε νέα βάση τα επόμενα σημαντικά επαγγελματικά τους βήματα κάτω από το πρίσμα αυτό.

    Σε κάθε περίπτωση, συνιστάται να μην βιαστείτε, ιδίως προς τα τέλη του μήνα, να κάνετε κινήσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε σε λίγο καιρό, γιατί δεν θα υπάρχει επιστροφή… Αναφορικά με τα οικονομικά σας, ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά δύσκολος, κυρίως επειδή θα υπάρξουν αυξημένες δαπάνες. Βάλτε προτεραιότητες στα έξοδα σας και περιοριστείτε στα απολύτως απαραίτητα, για να μην ξεφύγετε πολύ από τον προϋπολογισμό σας.

    Οι γονείς σας μπορεί να αποδειχτούν σημαντικό στήριγμα σε δύσκολες στιγμές, υπάρχει περίπτωση, όμως, να ανοίξετε την κερκόπορτα και να αντιμετωπίσετε στο μέλλον προβλήματα με τις συνεχείς τους παρεμβολές στα οικογενειακά σας. Μετά τις 23 του μήνα, ίσως να μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας από ένα χόμπι σας, ειδικά εάν δραστηριοποιείστε σε τομείς όπως η διασκέδαση και τα παιδιά ή καταπιάνεστε με δραστηριότητες που απαιτούν έμπνευση και δημιουργικότητα.

    Συναισθηματικά- Κοινωνικά

    Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας αναφορικά με τις σχέσεις και τον γάμο, επέστρεψε τον προηγούμενο μήνα στην ορθή του φορά, και τώρα ήρθε η σειρά του Πλούτωνα, του κυβερνήτη του 5ου οίκου σας (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά) να επιστρέψει και αυτός στις 3/10 σε ορθή πορεία. Ο οίκος που αφορά στις ερωτικές σας σχέσεις θα κατακλύζεται με όλο και περισσότερη ενέργεια, καθώς στις 3/10 εισέρχεται σ’ αυτόν ο Ερμής, στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη και στις 23/10 ο Ήλιος.

    Κάτω από αυτές τις πλανητικές συνθήκες θα σας απασχολούν ζητήματα σχετικά με την πορεία και το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σας και θα έχετε τη ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε πολλά μελανά σημεία της κοινής σας πορείας. Η επικοινωνία με το ταίρι σας είναι πολύ καλύτερη μέσα στον μήνα αυτό και η αλληλοκατανόηση μπορεί να φέρει μια καλύτερη ποιότητα διαβίωσης μέσα στην σχέση.

    Μετά τις 26/10, ωστόσο και ενώ απολαμβάνετε την ηρεμία και την γαλήνη της οικογενειακής σας ζωής, μια παρέμβαση των γονέων σας σε οικογενειακά σας ζητήματα μπορεί να σας εκνευρίσει αφάνταστα και να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Και είναι η χρονική στιγμή που θα αποφασίσετε να θέσετε όρια στους γονείς σας.

    Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως οι μέρες της μοναξιάς σας να είναι μετρημένες, καθώς ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας, που η ακτινοβολία σας είναι έντονη και ελκύετε επίδοξους εραστές και συντρόφους. Συνιστάται να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων, εάν θέλετε να ανανεωθείτε ριζικά και, μέσα από την ανανέωση αυτή, θα έχετε πολύ καλύτερες ευκαιρίες, για μια γνωριμία που θα ανάψει την σπίθα του ερωτικού πάθους.

    ΛΕΩΝ

    Επαγγελματικά- Οικονομικά

    Ασχολείστε περισσότερο με πράγματα που σας αρέσουν αυτό το μήνα, για να μπορέσετε να είσαστε πιο δημιουργικοί και πιο παραγωγικοί, αφού βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η ενασχόληση, όμως, με το σπίτι και την οικογένεια σας, οδηγεί στο να παραμελείτε την δουλειά σας στις αρχές του μήνα!

    Αυτό οφείλεται στην υπερβολική ενεργοποίηση του 4ου οίκου του ωροσκοπίου σας (οικογένεια, σπίτι, συναισθηματική βάση) και στην ανάγκη σας για ηρεμία, ξεκούραση και στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παρόλα αυτά, ο Οκτώβριος, με τις πλανητικές διελεύσεις και τις όψεις του, βοηθάει να αναδιοργανώσετε τις επαγγελματικές σας δράσεις, να ξανασκεφτείτε τα επαγγελματικά σας πλάνα ή να εμπνευστείτε και να ξεκινήστε να σχεδιάζετε κάτι καινούργιο.

    Θα μπορούσατε, επίσης, την περίοδο αυτή να απαλλαγείτε από βαρετές και άγονες δουλειές, επικεντρώνοντας την προσοχή σας στη ουσία και στο αποδοτικό. Μετά τις 26/10 ίσως να προκύψουν διαφωνίες με συνεργάτες ή συνεταίρους ή ακόμη και με προϊσταμένους. Οι απόψεις και τα επιχειρήματα σας θα αμφισβητηθούν και θα απαιτηθεί από σας σοβαρή επιχειρηματολογία για να ανατρέψετε το δυσμενές κλίμα.

    Ίσως να σας κατηγορήσουν ότι δεν δίνετε την πρέπουσα προσοχή και προτεραιότητα σε ζητήματα πρωταρχικής σπουδαιότητας. Από οικονομικής άποψης, δεν αναμένονται σπουδαίες αλλαγές. Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωής σας, που προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε τις πηγές των εισοδημάτων σας και πρέπει να συνεχίσετε να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας με μεγάλη προσοχή.

    Συναισθηματικά- Κοινωνικά

    Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα μπορέσετε πολύ πιο δύσκολα να ικανοποιήσετε το ταίρι σας μέσα στον Οκτώβριο και συχνά δεν θα ξέρετε τι να κάνετε, ειδικά εάν πρόκειται για σχέσεις που μετράνε αρκετά χρόνια πορείας. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε το «εγώ» σας και να παραμερίσετε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και θελήσετε να κάνετε μια σοβαρή και σε βάθος συζήτηση, από την διαφορά των απόψεων μπορεί να προκύψει μια νέα, κοινή συνισταμένη και μια νέα πορεία ζωής.

    Κάποιοι μεταξύ σας ίσως να αισθανθούν το διάστημα αυτό αρκετά παραγκωνισμένοι από το ταίρι τους, το οποίο θα επιλέξει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην καριέρα του, ενώ εσείς αποζητάτε την οικογενειακή θαλπωρή και ασφάλεια. Μην κολλάτε σαν το στρείδι επάνω στον σύντροφό σας, γιατί μια χαρά μπορείτε να τα βγάλετε πέρα και λίγες ώρες χωρίς αυτόν. Άλλωστε, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για διαλογισμό και αυτογνωσία!

    Ο Δίας διέρχεται μέσα από τον οίκο της αγάπης και των σχέσεών σας και σας παροτρύνει να μην εγκαταλείψετε την αισιοδοξία και τον ρομαντισμό σας, το πάθος και την ικανότητα σας να αναζητάτε και να βρίσκετε τις κατάλληλες λύσεις στα ζητήματα που αντιμετωπίζετε. Αναλάβετε πρωτοβουλίες, ώστε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί του.

    Όσοι μεταξύ σας έχετε μόλις ξεκινήσει μια νέα σχέση, κάντε μικρά και προσεκτικά βήματα, γνωριστείτε καλά και αφήστε το χρόνο να σας δείξει εάν πρόκειται για κάτι που μπορεί να αντέξει τις προκλήσεις και τους κλυδωνισμούς που θα φέρει το μέλλον.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Επαγγελματικά- Οικονομικά

    Το οικονομικό θα είναι ένα ζήτημα που θα σας απασχολήσει πάρα πολύ, ιδίως στις αρχές και στα τέλη του μήνα και ίσως αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς σε σχέση με την δουλειά σας. Δεν είναι, ωστόσο, μια καλή περίοδος να διεκδικήσετε αυξήσεις αποδοχών, καθώς, όχι μόνο δεν θα σας την δώσουν, αλλά θα προκαλέσετε τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα.

    Είναι καλύτερα να κάνετε μια πιο προσεκτική διαχείριση των εισοδημάτων σας, ιεραρχώντας τις δαπάνες σας. Ο Ήλιος θα προσφέρει την στήριξη του από τον 2ο οίκο σας (χρήματα και αγαθά) μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Μην χάσετε καμία ευκαιρία να βγάλετε χρήματα από όποια πηγή και αν μπορέστε να το καταφέρετε.

    Ο Άρης, ο κυβερνήτης του 8ου οίκου σας (σεξ και πάθη) εισέρχεται και αυτός τον 2ο οίκο στις 4 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα ο Οκτώβριος να χαρακτηρίζεται ο μήνας που αναμένεται να αποπληρώσετε παλιές σας οφειλές και χρέη ή να αναδιοργανώσετε τις δαπάνες σας, ώστε να είστε ασφαλείς ότι δεν θα αντιμετωπίσετε μεγαλύτερες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον με ζητήματα χρεών.

    Κάποιοι από εσάς ίσως συνειδητοποιήσουν το μήνα αυτό ότι εξαρτώνται οικονομικά σε μεγάλο βαθμό από άλλους και να λάβουν τα μέτρα τους. Εάν θέλετε να βελτιώσετε το εισόδημα σας και να κάνετε βήματα προόδου στην καριέρα σας, συνιστάται να μην απομονωθείτε και κλειστείτε στον εαυτό σας. Κοινωνικοποιηθείτε, κάντε καινούργιες γνωριμίες, ελάτε σε επαφή με τον περίγυρο σας, τον συγγενικό ή την γειτονιά σας. Εάν ψάχνετε για δουλειά, μέσα στον Οκτώβρη θα έχετε μια πρόταση που θα έρθει κυριολεκτικά από το πουθενά!

    Συναισθηματικά- Κοινωνικά

    Η επικοινωνία βελτιώνεται αισθητά στην σχέση σας και, έτσι, είστε σε θέση να μιλήσετε για ευαίσθητα ζητήματα που αφορούν στη σχέση σας, με τέτοιο τρόπο, που να βρεθεί λύση και να μην δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα από την αναφορά των θεμάτων. Πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή, δίνοντας και την προοπτική μακροχρόνιων δεσμεύσεων και δράσεων με τον σύντροφό σας. Θα εκπλαγείτε με την ανταπόκριση που θα αντικρίσετε από το ταίρι σας!

    Χρειάζεται, ωστόσο, προσοχή στην τάση σας να προσφέρεστε να σώσετε τον κόσμο και τους γύρω σας, γιατί, αφενός τείνετε να υπερβάλλετε και αφετέρου κινήστε με βάση τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Προσφερθείτε να βοηθήσετε, παρέχοντας την συμβουλή σας, αλλά μην προσπαθείτε να επιβάλετε την άποψή σας. Αλλιώς, θα υπάρχει ο κίνδυνος να αισθανθούν ότι τους καταπιέζετε και τους επιβάλλεστε.

    Όσοι από εσάς είστε μόνοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, ίσως να προσελκύσετε αυτό που έχετε ανάγκη μέσα από την ευαισθησία σας, την συμπόνια που θα δείχνετε για τους γύρω σας και με συζητήσεις καρδιάς που μπορεί να έχετε με άτομα δια ζώσης ή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο συνομιλητής σας θα εκπλαγεί ευχάριστα όταν διαπιστώσει ότι, πέρα από την σοβαρή και προσγειωμένη πλευρά της προσωπικότητα σας, έχετε ένα ζεστό και καλόκαρδο χαρακτήρα.

    ΖΥΓΟΣ

    Επαγγελματικά- Οικονομικά

    Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης του 2ου οίκου σας (χρήματα, αισθήματα, αγαθά) επιστρέφει σε ορθή κίνηση στις 3/10, την μέρα που ο Ερμής ξεκινάει την διέλευσή του από αυτό το σημείο του ωροσκοπίου σας. Στις 8 Οκτωβρίου εισέρχεται στον 2ο οίκο σας και η Αφροδίτη, που την ακολουθεί αρκετά αργότερα, στις 23/10 ο Ήλιος.

    Όλες αυτές οι διελεύσεις και πλανητικές θέσεις υποδηλώνουν ότι το εισόδημα σας θα βελτιωθεί! Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής, κάποιοι από το ζώδιό σας θα βρίσκονται σε μια ελαφρά σύγχυση, μπερδεύοντας την προσωπική αξία ενός ατόμου με την υλική, ενώ άλλοι θα κάνουν εξαιρετικά πολλά έξοδα για την αυτοπροβολή τους.

    Συνιστάται να είστε πολύ προσεκτικοί με τα χρήματα σας και δεν θα ήταν κακό να αποπληρώσετε πρώτα τα χρέη σας, πριν κάνετε περιττές και παράλογες δαπάνες για ανούσια πράγματα. Είναι γεγονός ότι, εάν πληρώσετε πρώτα τις υποχρεώσεις σας, δεν θα σας μείνουν και πολλά να κάνετε το κέφι και τη φιγούρα σας, αλλά πραγματικά δεν θα πρέπει να σπαταλάτε τα περιορισμένα και ως εκ τούτου πολύτιμα έσοδά σας χωρίς λόγο.

    Η Νέα Σελήνη στις 28 Οκτωβρίου ενεργοποιεί και αυτή τον 2ο οίκο σας και σας ωθεί να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας, ίσως μέσα από μια δεύτερη δουλειά. Ο μήνας βοηθάει να εξετάσετε με μια πιο ρεαλιστική ματιά τα έσοδα και τις δαπάνες σας και να πάρετε λογικές και υπεύθυνες αποφάσεις, θέτοντας τις προτεραιότητές σας στον τομέα αυτό. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα μπορέσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να ξεχωρίσετε από συναδέλφους ή ανταγωνιστές με τις ικανότητες και την αφοσίωσή σας.

    Συναισθηματικά- Κοινωνικά

    Τον Οκτώβριο αναμένεται να έχετε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ερωτική- συναισθηματική ζωή! Ο σύντροφός σας, όσοι είστε σε σχέση, αναμένεται να κάνει το πρώτο βήμα για να τα βρείτε και να αφήσετε πίσω σας διαφωνίες και προβλήματα. Ο Άρης, ο κυβερνήτης του οίκου των σχέσεων και του γάμου σας, προσφέρει την στήριξή του στον τομέα των σχέσεων, καθώς εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 4/10.

    Και οι αδέσμευτοι Ζυγοί αναμένεται να βγουν κερδισμένοι από το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο σας, με το να έχουν κάποιο νέο ενδιαφέρον στην συναισθηματική τους ζωή. Ο Ήλιος θα μπει επίσης στο ζώδιο σας στις 23 Οκτωβρίου, ένα πέρασμα που θα τονίσει τη γοητεία σας και θα τονώσει την αποπλανητική σας ικανότητα, κάνοντάς σας απλά ακαταμάχητους για τους γύρω σας.

    Οι φίλοι σας μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική σας ζωή, καθώς υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να κάνουν ένα προξενιό, που όμως τελικά θα ξυπνήσει πολλά συναισθήματα μέσα σας. Πολλά μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο στην συναισθηματική-ερωτική σας ζωή! Μεταξύ 4 και 11 του μήνα ίσως να προσέξετε μια αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου σας ή μια αλλαγή στις απόψεις του, κάτι όμως που θα είναι προς όφελος σας, γιατί θα κάνει, με τον τρόπο αυτό, ένα σημαντικό βήμα να σας πλησιάσει και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας.

    Η Πανσέληνος της 14/10 ενεργοποιεί τον 7ο οίκο σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμος), παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύσετε στο μέγιστο την σχέση και την ερωτική σας ζωή, να αισθάνεστε πλήρεις και ευτυχείς. Μπορεί, όμως, να συμβεί και το ακριβώς αντίθετο, εάν βρίσκεστε σε μια σχέση που δεν σώζεται με τίποτε: να κλείσει ξαφνικά και απότομα ένας κύκλος στην προσωπική σας ζωή!

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Επαγγελματικά- Οικονομικά

    Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης του οίκου της καριέρας σας, θα βρίσκεται στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά, απόκρυφα, όνειρα) μέχρι τις 23 του μήνα και
    μεταξύ 12 και 15/10 θα σχηματίσει ευνοϊκή όψη με τον Δία, που την περίοδο αυτή διέρχεται τον οίκο των χρημάτων σας και μια δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα, τον κυβερνήτη σας.

    Με βάση τις όψεις και τις διελεύσεις αυτές, ό,τι έχει σχέση με την δουλειά και τα λεφτά σας θα εξελιχθεί από ομαλά έως θετικά! Υπάρχει, ωστόσο, ο κίνδυνος να προκαλέσετε ανεπιθύμητες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα εξουσίας στην δουλειά σας, στην προσπάθειά σας να επιβάλετε τις απόψεις σας. Κάποιοι μεταξύ σας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα ανασφάλειας, ξεπερνούν το πρόβλημα τους αυτό με το να προκαλούν τους συνομιλητές τους και να αμφισβητούν ανοιχτά τις ικανότητες τους.

    Συνιστάται να κάνετε εποικοδομητική χρήση της διέλευσης του Ήλιου από τον 12ο οίκο σας, βελτιώνοντας την κοινωνικό-επαγγελματική σας θέση, με το να καταστρώσετε μια μακροχρόνια στρατηγική. Μετά τις 23 Οκτωβρίου θα έχετε την ευκαιρία να λάμψετε και θα διαπιστώσετε ότι σας πλησιάζουν αρκετοί που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί σας.

    Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να περιμένετε να συμβούν πράγματα, όταν μπορείτε πάρα πολύ αποτελεσματικά να ανοίξετε από μόνοι σας τις πόρτες που χρειάζεται για να προωθήσετε την καριέρα σας. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, δεν πρέπει να υπάρχει λόγος για γκρίνιες και διαμαρτυρίες. Τα εισοδήματα σας είναι σταθερά και βελτιώνονται και οι διαπραγματεύσεις για κάποια κεφάλαια, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα καταλήξουν πολύ θετικά, ειδικά κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαήμερου του μήνα.

    Συναισθηματικά- Κοινωνικά

    Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας αναφορικά με την κοινωνική ζωή, τη φιλία και τις σχέσεις, εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3 Οκτωβρίου και τον ακολουθεί η Αφροδίτη, ο πλανήτης των σχέσεων και του γάμου στις 8/10. Αυτές οι διελεύσεις υποδηλώνουν ότι δεν πρέπει να σας ανησυχεί η συναισθηματική σας ζωή τον μήνα αυτό.

    Μια άλλη πολύ σημαντική πλανητική διέλευση για το ζώδιο σας πραγματοποιείται επίσης στις 3/10: Η στάση προς ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Πλούτωνα! Το σκηνικό, όπως διαμορφώνεται, σας βοηθάει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας πολύ πιο ξεκάθαρα, είτε προς το ταίρι σας, είτε προς το άτομο που πολιορκείτε αυτή την χρονική περίοδο.

    Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η βαθιά σύνδεση με το άλλο άτομο, σε μια σχέση γεμάτη ένταση και πάθος. Και, με έναν μαγικό τρόπο, φαίνεται ότι προσελκύετε, λόγω του μαγνητισμού σας, πολλούς υποψήφιους συντρόφους, όσοι είστε αδέσμευτοι. Όσοι είστε στα πρώτα βήματα μια νέας σχέσης, θα μπορέσετε το διάστημα αυτό να κάνετε σημαντική πρόοδο προς την κατεύθυνσή της σε βάθος γνωριμίας ή τις ενδυνάμωσης του δεσμού σας.

    Εάν είστε ελεύθεροι, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κινηθείτε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ξεπερνώντας και απωθώντας από την μνήμη σας τις πρόσφατες αποτυχίες σας. Θα είστε σε θέση να εντυπωσιάσετε τον συνομιλητή και υποψήφιο σύντροφό σας, όποιον και αν έχετε απέναντι σας.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Επαγγελματικά- Οικονομικά

    Κατά τον Οκτώβριο θα πρέπει να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια, είτε θέλετε να βρείτε μια δουλειά, είτε να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους στον εργασιακό σας χώρο. Θα κερδίσετε πολλά περισσότερα διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ, παρά διαφημίζοντας μεγαλόφωνα την πραμάτεια σας. Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε μια δουλειά που να ταιριάζει στα προσόντα σας ή να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, μην αποθαρρύνεστε.

    Προφέρετε εθελοντική εργασία, προσφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο κρίνετε εσείς στο κοινωνικό σύνολο και με κάποιο τρόπο, μετά τα μέσα του μήνα, θα έχετε την προσφορά εργασίας που θέλετε. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως να θελήσουν να πάρουν μια άδεια, για να ξεκουραστούν και να σκεφτούν τι θέλουν να κάνουν στο επόμενο χρονικό διάστημα και ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά τους, ιδίως εάν προγραμματίζουν ριζικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας τους. Τα νέα από τον τομέα των οικονομικών σας, ωστόσο, είναι καλά! Θα έχετε σταθερό εισόδημα αλλά και ενίσχυση από τρίτους. Προς τα τέλη του μήνα, ωστόσο, θα έχετε την τάση να ξοδέψετε πάρα πολλά για τους αγαπημένους σας ή σε εξόδους σας με φιλικά πρόσωπα.

    Συναισθηματικά- Κοινωνικά

    Η συναισθηματική σας ζωή θα περάσει αυτό το μήνα από μια φάση μεταβολών, κάτι που δεν θα το περιμένετε και θα σας εκπλήξει. Μετά τις 31/10 θα έχετε, όμως, αρκετό χρόνο να χωνέψετε το τι συνέβη και τι μπορείτε τώρα να βελτιώσετε, μιας και ο Ερμής, ο κυβερνήτης των σχέσεων και του γάμου σας, θα είναι ανάδρομος.

    Ο Ερμής εισέρχεται στον 12ο οίκο (μυστικά, απόκρυφα, όνεια και ψυχική υγεία) στις 3 Οκτωβρίου και τον ακολουθεί η Αφροδίτη στις 8/10! Έτσι, την περίοδο αυτή, θα έχετε μια πολύ πιο προσεκτική τοποθέτηση απέναντι στις σχέσεις και, μέσα από την παρατήρηση, θα προσπαθήσετε να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την σχέση σας και την ερωτική σας ζωή.

    Οι Τοξότες που βρίσκονται σε σχέση μπορεί να ανακαλύψουν ένα μυστικό ή να αποκρύψουν κάτι από το ταίρι τους, κάτι που θα μπορούσε να έχει μακροχρόνιες συνέπειες για την σχέση σας. Παρόλα αυτά, η ισορροπία θα μπορούσε να αποκατασταθεί προς τα μέσα του μήνα και να επανέλθει η αρμονία, σε μια στιγμή αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης.

    Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχετε μια πολύ δραστήρια κοινωνική ζωή με το πέρασμα του Άρη στον 11ο οίκο σας (φιλία, ομάδες και κοινωνική δράση). Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντα και γοητευτικά πρόσωπα και να ξεκινήσετε σε πρώτο στάδιο μια ενδιαφέρουσα φιλική σχέση.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Επαγγελματικά- Οικονομικά

    Ο Ερμής και η Αφροδίτη διέρχονται αυτή την περίοδο από τον οίκο σας, που αντιπροσωπεύει τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες. Έτσι, εάν θέλετε να βελτιώσετε τις προοπτικές σας στον τομέα της καριέρας, να βρείτε μια καινούργια δουλειά, να εξειδικευτείτε σε ένα τομέα ή να αποκτήσετε μια καινούργια δεξιότητα, εμπλακείτε σε επαγγελματικές ομάδες και σε ομαδικά έργα.

    Θα μπορούσατε, επίσης, να επωφεληθείτε με το να στηρίξετε κοινωνικές δράσεις ή να προσφέρετε κοινωφελή εργασία. Το να συνεργαστείτε με μεγάλες επιχειρήσεις ή πολυεθνικές μπορεί να βελτιώσει την επαγγελματική εικόνα σας, να ωφελήσει στην επαγγελματική σας φήμη και καταξίωση και να αφήσει εξαιρετικές υποσχέσεις για αύξηση του εισοδήματος σας.

    Μια διαδικτυακή εργασία θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο προσοδοφόρα, παρόλα τα σκαμπανεβάσματα ή τα πιθανά προβλήματα στον εξοπλισμό σας. Αναζητήστε την συντροφιά των γύρω σας και ακούστε τις συμβουλές των φίλων σας. Στις 4 Οκτωβρίου, ο Άρης εισέρχεται στον 10ο οίκο σας (καριέρα, δημόσιος βίος και στόχοι) και μπορεί να σας εμπνεύσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στρατηγικής, που θα έχουν άμεσο θετικό αντίκτυπο στην επίλυση εκκρεμών προβλημάτων.

    Και η οικογένεια μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, αλλά δεν θα λείψουν οι διαπληκτισμοί και η αιχμηρή κριτική. Προς τα τέλη του μήνα, ίσως να κληθείτε να κάνετε δύσκολες επιλογές για το καλό της επιχείρησης σας, όσοι μεταξύ σας είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ως προς τα οικονομικά σας, τα πράγματα θα είναι λίγο ρευστά στο ξεκίνημα και τα τέλη του μήνα, αλλά θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για αύξηση των εισοδημάτων σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις σε οικονομικό επίπεδο και μείνετε μακριά από κερδοσκοπικά παιχνίδια.

    Συναισθηματικά- Κοινωνικά

    Ο οίκος του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με τις φιλίες και τους κοινωνικούς δεσμούς είναι αρκετά ενεργοποιημένος το διάστημα αυτό, με τον Ερμή να εισέρχεται σ’ αυτόν στις 3/10 και να ακολουθεί η Αφροδίτη στις 8 Οκτωβρίου. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους και συνευρέσεις και μην απομακρύνεστε από τον κοινωνικό σας περίγυρο με πρόφαση την κούραση από τη δουλειά.

    Η κοινωνικοποίησή σας θα σας βοηθήσει από τη μια να χαλαρώσετε από την δουλειά και από την άλλη να έρθετε με το ταίρι σας λίγο πιο κοντά. Είναι καιρός να προχωρήσετε με το ταίρι σας από κοινού στην επόμενη μέρα της σχέσης σας, ενδεχομένως αναχαράζοντας πορεία ή επαναδιαπραγματευόμενοι την μεταξύ σας σχέση.

    Εάν είστε ελεύθεροι, η αποδοχή των προσκλήσεων και οι έξοδοι μπορεί να σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά σε κάποιους ανθρώπους, που θα διαπιστώσετε ότι μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Και που ξέρετε… Η Πανσέληνος στις 14 Οκτωβρίου θα φέρει το τέλος ενός δύσκολου γάμου ή το κλείσιμο μιας περιόδου έντασης στην σχέση σας. Άλλοι ίσως εμπνευστούν από το πλανητικό σκηνικό και κάνουν πρόταση γάμου στην σύντροφό τους ή να αποφασίσουν να συγκατοικήσουν με το ταίρι τους.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Επαγγελματικά- Οικονομικά

    Ο 10ος οίκος σας (καριέρα, στόχοι, κοινωνική και επαγγελματική φήμη και καταξίωση) θα είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένος μέσα στον Οκτώβριο, κάτι που συνεπάγεται προβολή σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, καθώς και αναγνώριση της δημιουργικότητας και των ιδεών σας! Στις 3 Οκτωβρίου εισέρχεται πρώτα ο Ερμής στον 10ο οίκο σας, για να τον ακολουθήσει η Αφροδίτη στις 8/10 και αρκετά αργότερα, στις 23 του μήνα, ο Ήλιος.

    Θα έχετε μεγάλη υποστήριξη από την οικογένειά σας ή από το ταίρι σας για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σας σχεδίων και, σε ανταπόδοση, θα πρέπει τους αφιερώσετε κάποιο χρόνο. Μέσα στον μήνα, οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα είστε περισσότερο από έτοιμοι να κάνετε όποια προσπάθεια απαιτείται για την εκπλήρωση των στόχων σας. Για καλή σας τύχη, οι προσπάθειες σας αυτές θα καρποφορήσουν τη φορά αυτή.

    Θα έχετε πάρα πολύ ενέργεια και εξαιρετικά θετική διάθεση και το αυξημένο σας εισόδημα θα είναι αποτέλεσμα των επιτυχιών σας. Φανείτε συνετοί στην διαχείριση των εισοδημάτων σας, φροντίζοντας να εξοφλήσετε καθυστερημένες οφειλές, εάν υπάρχουν κάποιες τέτοιου είδους εκκρεμότητες από την πλευρά σας. Εάν κάνετε καλή διαχείριση, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Και η Νέα Σελήνη, στις 28/10, ενεργοποιεί τον 10ο οίκο σας και ενθαρρύνει νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή την εξερεύνηση νέων διεξόδων στην καριέρα σας.

    Συναισθηματικά- Κοινωνικά

    Το Οκτώβριο έχετε όλη την καλή θέληση να λύσετε ότι συναισθηματικό ζήτημα κουβαλάτε από παλιά και μεταξύ 12 και 21 Οκτωβρίου έχετε όλη την πλανητική εύνοια να το πετύχετε. Το εύρος των ζητημάτων που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια είναι μεγάλο και θα μπορούσε να αφορά σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα θέσεων και ζητημάτων σε μια σχέση, να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν μακροχρόνια επίπτωση στην προσωπική σας ζωή, όπως το να προχωρήσετε σε συναισθηματικές δεσμεύσεις ή να τερματίσετε μια σχέση, κλπ.

    Σε περίπτωση ενός χωρισμού, το αίσθημα της ανακούφισης που θα σας κυριεύει θα είναι ανεκτίμητο! Απλά μην πιέσετε πολύ τις καταστάσεις, οποιαδήποτε κατεύθυνση αποφασίσετε να πάρετε, γιατί με την πίεση μπορεί να πετύχετε τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Οι σχέσεις που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες και προκλήσεις μπορούν να έχουν, την περίοδο αυτή, μια δεύτερη ευκαιρία.

    Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας ζείτε αυτή την χρονική στιγμή αρκετά στο παρελθόν σας, σκεπτόμενοι μια παλιά, αλλά όχι λησμονημένη αγάπη και πώς θα μπορούσατε να πείσετε το πρόσωπο αυτό να σας εμπιστευτεί ξανά. Θα ήταν, όμως, πολύ καλύτερο για σας να επικεντρώσετε την προσοχή σας στο μέλλον, γιατί μπορεί να χάνετε ευκαιρίες για κάτι καινούργιο.

    Ανακαλύψτε και πάλι το φλερτ και θα απογειωθεί η ψυχολογία σας! Οι τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου είναι αρκετά τεταμένες. Θα είναι όλο και πιο δύσκολο και ψυχοφθόρο να βρείτε σημεία συνεννόησης, καθώς ο καθένας θα έχει την δική του άποψη, στην οποία και θα εμμένει. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ευέλικτοι και ανοιχτοί στον μυαλό μπορείτε, για να μπορέσετε να καταλάβετε την οπτική του συντρόφου σας, μήπως και βγάλετε κάποια άκρη….

    ΙΧΘΕΙΣ

    Επαγγελματικά- Οικονομικά

    Ο Άρης, ο κυβερνήτης του 2ου οίκου σας (αγαθά, χρήματα και αισθήματα) θα εισέλθει στον 8ο οίκο σας (σεξ, πάθη, θάνατος και αναγέννησης). Λόγω της διέλευσης αυτής, θα εξαρτάστε κατά τον Οκτώβριο, σε αρκετά μεγαλύτερο βαθμό, από το εισόδημα του συντρόφου σας ή από την οικονομική βοήθεια κάποιου τρίτου.

    Σε ένα διαφορετικό σενάριο, μπορεί να αυξηθεί το εισόδημά σας από μια δεύτερη απασχόληση σας, εάν έχετε κάνει έξυπνες κινήσεις ή επενδύσεις στο παρελθόν. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 14 Οκτωβρίου ενεργοποιεί και αυτή τον 8ο οίκο σας και ίσως να φέρει ευκαιρίες για την αποπληρωμή ενός παλιού σας χρέους ή, ακόμη, την ανάγκη να αναδιοργανώσετε τις δαπάνες σας.

    Είναι ο κατάλληλος χρόνος να κάνετε κάποιους σοβαρούς υπολογισμούς, να ιεραρχήσετε και να θέσετε προτεραιότητες στις δαπάνες σας, αλλά και να βρείτε νέες πηγές εισοδημάτων ή χρηματοδότησης. Οι εργασιακές σας σχέσεις θα είναι αρκετά πιο τεταμένες μέσα στον Οκτώβριο, καθώς θα υπάρξουν και ίντριγκες, αλλά και ανταγωνισμοί.

    Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην δουλειά σας ή να κάνετε αλλαγές όπου μπορείτε, ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπειρία ή και την στήριξη των γύρω σας. Για να έχετε την πρόοδο που επιθυμείτε στην καριέρα σας, χρειάζεστε μια καινούργια οπτική στα πράγματα, νέες συνεργασίες ή ακόμη και μια νέα επαγγελματική πορεία.

    Συναισθηματικά- Κοινωνικά

    Με τον Ήλιο στον 8ο οίκο σας μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, η συναισθηματική ισορροπία στην σχέση είναι μια από τις βασικές σας προτεραιότητες. Σας απασχολεί η αμοιβαία εμπιστοσύνη, η πιστότητα και η συναισθηματική επικοινωνία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Πρόκειται για έναν πολύ έντονο, συναισθηματικά, μήνα και δεν αποκλείονται καυτές ερωτικές συνευρέσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους.

    Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, ένας συνεργάτης μπορεί να διαρρεύσει ένα μυστικό που θα έχει μεγάλο συναισθηματικό αντίκτυπο επάνω σας και που θα σας ωθήσει να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας σε ζητήματα σχέσεων. Η πιθανή ανάγκη σας για περιπέτεια μαζί με το ταίρι σας προέρχεται από την διέλευση του Ερμή από τον 10ο οίκο σας, που ξεκινάει στις 3 Οκτωβρίου.

    Είναι μια στιγμή που μπορεί να φτάσετε με τον σύντροφό σας σε μια κοινή άποψη και όραμα για την ιδανική συναισθηματική ζωή ενός ζεύγους και να κάνετε κοινά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή. Η αναζήτηση της περιπέτειας για τους αδέσμευτους μπορεί να φέρει στην ζωή τους ένα άτομο από διαφορετική κουλτούρα, που θα πλουτίσει τον ψυχικό τους κόσμο και θα ξεκινήσουν μαζί του ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον συναισθηματικό ταξίδι.



    ΣΧΟΛΙΑ