• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 8 έως 14 Μαρτίου 2021)

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Ποια θα είναι τα κέφια της για κάθε ζώδιο;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    Κριός

    Αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για την τακτοποίηση παλιών εκκρεμοτήτων, καθώς φαίνεται να σου έχουν γίνει βάρος και εμμονή. Ένα κλίμα ανασφάλειας στα εργασιακά που δεν ισχύει μόνο για σένα, απαιτεί την προσοχή σου σε κινήσεις και αποφάσεις.

    Καλό θα ήταν να γίνεις προς το παρόν απλά παρατηρητής έτσι ώστε να συγκεντρώσεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Μια παραπλανητική ατμόσφαιρα υπάρχει ούτως ή αλλιώς με τη σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται στις 10/3.

    Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 φέρνει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις τις ακρότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τα όσα σου τάζουν. Θα ήταν προτιμότερο να ακούσεις, να φιλτράρεις και να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου.

    Ταύρος

    Η δημιουργικότητά σου αυτήν την εβδομάδα αγγίζει κόκκινο. Οι ενέργειες σε παροτρύνουν να ασχοληθείς με τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες, να βρεις νέες δραστηριότητες που θα συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα δημιουργεί κάποιες παραπλανητικές καταστάσεις, για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με συμπεράσματα και αποφάσεις.

    Τα προσωπικά σου ζητήματα σε απασχολούν περισσότερο από τα εργασιακά, για αυτό και έχεις την τάση να τα αφήνεις λίγο στον αυτόματο πιλότο. Κάνε μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς και να δείξεις συνέπεια στα όσα έχεις ήδη αναλάβει. Έχεις ιδιαίτερα αυξημένες προσδοκίες από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να τον αδικεί λιγάκι.

    Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας απόλαυσε το ρομαντικό και γεμάτο πάθος κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι και μην προσπαθείς να ζήσεις τα όσα θεωρείς ότι έχασες. Κράτα μικρό καλάθι σε αυτά που σου υπόσχονται και προχώρησε σε μια σχέση ή μια επανασύνδεση με προσεκτικά βήματα.

    Δίδυμοι

    Να είσαι επιφυλακτική και να κάνεις και μια δεύτερη σκέψη για αυτά που θα προκύψουν αυτήν την εβδομάδα. Οι πλανητικές ενέργειες είναι ενθαρρυντικές αλλά και παραπλανητικές παράλληλα. Η νέα Σελήνη στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνουν και σημειώνουν κάποιες παρανοήσεις στα εργασιακά.

    Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στις τρέχουσες υποθέσεις και απόφυγε νέες δεσμεύσεις όσο δελεαστικές κι αν σου φαίνονται. Άσε τα πράγματα και τις εξελίξεις να ξεκαθαρίσουν το πεδίο πριν δεσμευτείς.

    Επινόησε ευχάριστες δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην του υπόσχεσαι πράγματα που θα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν. Μην παρερμηνεύεις τα λεγόμενά του και μην λες πράγματα που δεν πιστεύεις. Εσύ που είσαι μόνη, αισθάνεσαι λίγο μπερδεμένη και η διάθεσή σου έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

    Καρκίνος

    Τα μηνύματα που παίρνεις από τους άλλους αυτήν την εβδομάδα χρειάζονται προσοχή, καθώς οι ενέργειες της εβδομάδας κάνουν παραπλανητικό το κλίμα γύρω σου. Οι σχέσεις σου, κυρίως με αυτούς που αγαπάς, χρειάζονται προσοχή.

    Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα, για αυτό θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια και ίσως λίγο περισσότερο χρόνο. Αν και σου είναι δυσάρεστο, θα πρέπει να το υπομείνεις. Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα, αλλά και η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης είναι τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας που χρειάζονται προσοχή.

    Το θολό τοπίο δεν σου αφήνει περιθώρια για αποφάσεις. Διατήρησε τις ισορροπίες, επιλέγοντας ουδέτερα θέματα συζήτησης και ευχάριστες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να απολαύσεις το φλερτ, να περάσεις όμορφα και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου χωρίς όμως να επενδύεις συναισθηματικά.

    Λέων

    Οικονομικά θέματα και ό,τι σχετίζονται με αυτά, αυτήν την εβδομάδα σου γίνονται βραχνάς. Κάθε οικονομική συναλλαγή, πλάνο και υπογραφές χρειάζονται προσοχή. Αν νιώσεις πως δεν μπορείς να τα αποφύγεις φρόντισε να δώσεις την πρέπουσα σημασία στις λεπτομέρειες.

    Αυξημένες υποχρεώσεις ίσως και αγγαρείες προβλέπονται στον εργασιακό σου τομέα. Ριψοκίνδυνες ενέργειες ή αποφάσεις καλύτερα να τις μεταθέσεις για αργότερα καθώς είναι παραπλανητικό το κλίμα και οι συζητήσεις. Η ειλικρίνεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό που θα διατηρήσει τη σχέση με τον αγαπημένο σου ασφαλή.

    Ακόμα κι αν θέλεις να του εκφράσεις κάποια παράπονα ή μια δυσαρέσκεια κάνε το με τρόπο που δεν τον προσβάλλει, τον αμφισβητεί ή τον προδίδει. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι ανοιχτή σε μια επανασύνδεση. Πέρασε όμως τις υποσχέσεις και τους όρκους από ψιλό κόσκινο.

    Παρθένος

    Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Η παραπλανητικότατη βέβαια ατμόσφαιρα είναι αυτή που χρειάζεται προσοχή και για αυτό θα πρέπει να αποφύγεις αποφάσεις, δεσμεύσεις, ενθουσιασμό και εξιδανικεύσεις.

    Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις στα εργασιακά έστω κι αν νιώσεις πως οι συνθήκες το απαιτούν. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και στα ψιλά γράμματα κάθε νέας συμφωνίας ή υπογραφής. Το επόμενο διάστημα που έρχεται είναι πολύ πιο ευνοϊκό για νέα ξεκινήματα και παράτολμες αποφάσεις και κινήσεις.

    Η ατμόσφαιρα και η σχέση με τον αγαπημένο σου ίσως αυτήν την εβδομάδα να σε προβληματίσουν λιγάκι. Δώσε τόπο στην οργή ακόμα κι αν κάποιες συμπεριφορές του σε εκνευρίζουν. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ή και πιθανές επανασυνδέσεις χρειάζονται προσοχή.

    Ζυγός

    Πολλές υποχρεώσεις που ίσως δεν συμπεριλαμβάνονται και όλες στο πρόγραμμά σου κουβαλά η νέα εβδομάδα και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με συγκέντρωση και συνέπεια.

    Αν και η ενέργειά σου δεν βρίσκεται στα ύψη και οι συνθήκες δεν ευνοούν ιδιαίτερα τον τομέα των εργασιακών υποχρεώσεων και φιλοδοξιών σου, θα πρέπει να προσπαθήσεις να δείξεις συνέπεια. Πιθανές διαφωνίες με συναδέλφους αντιμετώπισέ τες με διαλλακτικότητα και χιούμορ. Αν και περιορισμένος ο χρόνος σου θα πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά και υπεύθυνα με τον ερωτικό σύντροφό σου.

    Στη συναισθηματική σου ζωή όταν νιώθεις ασφάλεια μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα και τους πάντες με μεγαλύτερη ευκολία. Εσύ που είσαι μόνη, οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι πρώτες στην ατζέντα των προτεραιοτήτων σου. Επειδή όμως η εβδομάδα δεν είναι βοηθητική να είσαι επιφυλακτική με τις νέες γνωριμίες.

    Σκορπιός

    Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να καταφέρεις να διατηρήσεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου. Υπάρχει έντονα η τάση να έρχονται οι ανασφάλειές σου στην επιφάνεια και να συγκρούονται με τη λογική σου.

    Λεπτομέρειες αλλά και εκκρεμότητες στα εργασιακά μπορεί να σου φαίνονται εξαιρετικά βαρετές όμως θα πρέπει να συμβιβαστείς και να κάνεις προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσεις το γόνιμο έδαφος. Η νέα Σελήνη στις 13/3 σε προδιαθέτει να ασχοληθείς με τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου.

    Έτσι θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις την ασφαλή ατμόσφαιρα και να ξεπεράσεις τους φόβους σου μέσω της επιβεβαίωσης που λαμβάνεις μέσα από τις αντιδράσεις του. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι όλα αυτά που ακούς και σου τάζουν. Να ακολουθείς μόνο τη διαίσθησή σου.

    Τοξότης

    Τάσεις εσωστρέφειας αυτήν την εβδομάδα είναι προβλεπόμενες. Προσπαθείς να βάλεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου σε μια τάξη και να αλλάξεις τα δεδομένα της καθημερινότητάς σου.

    Η νέα Σελήνη αλλά και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνουν στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα και εκκρεμότητες στις εργασιακές σου υποθέσεις, όνειρα και στόχους. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε αποφάσεις και δεσμεύσεις. Τίποτα δεν μπορεί να διευκρινιστεί απόλυτα αυτήν την εβδομάδα, για αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις.

    Ευχάριστες, ανάλαφρες επικοινωνίες και δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα σε διαφυλάξουν από απρόσμενα γεγονότα και λόγια που μπορεί να πονέσουν. Εσύ που είσαι μόνη, γέμισε την καθημερινότητά σου με δραστηριότητες που σου προσφέρουν προσωπική ικανοποίηση. Δέξου το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις χωρίς να εντυπωσιάζεσαι.

    Αιγόκερως

    Τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας που χρειάζονται προσοχή είναι δύο και απαιτούν διαλλακτικότητα, ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 10/3 μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα και γρήγορα συμπεράσματα και η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων να προκαλέσει μια σύγχυση στην επικοινωνία.

    Μια δυσκολία συγκέντρωσης στα εργασιακά θα σε οδηγήσει σε πιθανά λάθη, τα οποία μπορεί να σε εκθέσουν στη συνέχεια. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις επικοινωνίες και τις συζητήσεις σε ένα ήρεμο κλίμα και μην ανοίγεις κι άλλα μέτωπα. Μην σκαλίζεις παρελθοντικές καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου.

    Φρόντισε να γεμίσεις την καθημερινότητα με ευχάριστες δραστηριότητες και ανάλαφρες συζητήσεις που θα βοηθήσουν στην αποφόρτιση της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, η συμπεριφορά του ενδιαφερόμενου σε γεμίζει ανασφάλεια καθώς είναι μια κρύο μια ζέστη απέναντί σου.

    Υδροχόος

    Ο οικονομικός είναι ο τομέας που θα αποσπάσει το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα. Χρέη, υποχρεώσεις αλλά και πιθανές ρυθμίσεις σου γίνονται εμμονή. Απόφυγε τα έξτρα έξοδα και μην τα θεωρείς απαραίτητα αυτήν την περίοδο.

    Ριψοκίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά καλύτερα να τις αποφύγεις καθώς το κλίμα είναι παραπλανητικό με τη σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα. Κάθε σου κίνηση και απόφαση μετάθεσέ τη για αργότερα. Συζητήσεις παγίδας ή άγνωστης κατάληξης καλό θα ήταν να μην τις επιδιώξεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου.

    Περιόρισε τις δραστηριότητες και συζητήσεις σε ανώδυνο επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φαίνεται να σε μπερδεύει με τη συμπεριφορά του. Δείξε υπομονή και ψυχραιμία.

    Ιχθείς

    Αν και φαίνεται να είσαι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχεις να αντιμετωπίσεις και τις σχετικές δυσκολίες. Μπερδεμένες και αδιέξοδες καταστάσεις χρειάζονται ψυχραιμία και υπομονή.

    Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις στα εργασιακά και τα παιχνίδια εξουσίας. Κράτησε χαμηλό το προφίλ σου και δείξε συνέπεια στα όσα έχεις αναλάβει. Κάποιες κρίσιμες αποφάσεις καλύτερα να τις μεταθέσεις για τις επόμενες μέρες.

    Η συναισθηματική υπερχείλιση μπορεί να σε οδηγήσει σε ακρότητες για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο έκφρασης και διεκδίκησης των συναισθημάτων σου, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.

    Πηγή: tlife

    Διαβάστε ακόμη:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

    Ζώδια: Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Μαρτίου 2021

    Μία μαγική συνταγή: Ζουμερά μπιφτέκια κοτόπουλο γεμιστά με λιωμένο τυρί

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ