• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 3 έως 9 Αυγούστου 2020)

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Πώς θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    ΚΡΙΟΣ

    Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, προτρέποντάς σε να ασχοληθείς με τους στόχους και τα σχέδιά σου. Στις 5/8, ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα και στο διάστημα της παραμονής του να θυμάσαι πως θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να ενισχύσεις την κοινωνικότητά σου, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα.

    Διαφύλαξε στα εργασιακά όσα ήδη έχεις καταφέρει και κατακτήσει και μην παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις, που μπορεί να διακινδυνεύσουν τις ισορροπίες σου. Πρόσεξε τη διαχείριση των οικονομικών σου και αντιμετώπισε τυχόν απρόβλεπτα έξοδα με ψυχραιμία.

    Επένδυσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και μην προκαλείς συζητήσεις που μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα μπορεί να κάνει θαύματα για σένα.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα επαγγελματικά ζητήματά σου. Γι’ αυτό, απόφυγε νέα ανοίγματα και αποφάσεις που μπορεί να διακινδυνέψουν τις ισορροπίες σου.

    Με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα, η οικογένεια και θέματα σπιτιού μπαίνουν στο επίκεντρό σου, δίνοντας την ευκαιρία να απαλλαγείς από τα τυχόν βάσανα τους ευκολότερα. Αντιμετώπισε τις όποιες αλλαγές στα επαγγελματικά με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα.

    Προσπάθησε να μην μεταφέρεις και κυρίως να μην ξεσπάσεις τα προσωπικά σου άγχη στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Απόφυγε, αυτήν τη βδομάδα, τις παρεξηγήσεις, κυρίως με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, για θέματα που αφορούν στο παρελθόν και που θα έπρεπε ίσως να έχουν ξεχαστεί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα διευκολύνει τις όποιες διαπραγματεύσεις σου και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματά σου με μεγαλύτερη ευκολία.

    Μια αναβολή ή κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά, να θυμάσαι πως είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, γι’ αυτό επιστράτευσε την υπομονή και την ψυχραιμία σου.

    Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 8/8 μεγαλώνει την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και γαλήνη κι αυτό μπορεί να σε κάνει λίγο κτητική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ο τρόπος για να εξασφαλίσεις την ησυχία σου είναι να αποφύγεις περίπλοκες συζητήσεις και παρελθοντικές δυσάρεστες καταστάσεις.

    Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύσεις με τόση ευκολία σε νέες γνωριμίες. απλά χρησιμοποίησέ τις για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Παρελθοντικά θέματα αυτήν την εβδομάδα έχουν την τάση να επανέρχονται και σου δημιουργούν ανησυχία. Ο Ουρανός, από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει μια δυσαρμονική όψη με την Πανσέληνο και σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά και φιλικά θέματα.

    Οι τελευταίες μέρες τις εβδομάδας είναι καταλληλότερες για να κινηθείς πιο δυναμικά στα εργασιακά, καθώς τις πρώτες μέρες υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα γύρω σου και ένα κλίμα έντασης.

    Προτίμησε να συζητήσεις όσα σε απασχολούν με τον ερωτικό σύντροφό σου, προκειμένου να αποφορτιστείς. Μην ξεσπάς επάνω του και δημιουργείς κι άλλους μπελάδες στο κεφάλι σου.

    Εσύ που είσαι μόνη, το πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο στις 8/8, θα φροντίσει για σένα και θα φέρει στο δρόμο σου ευκαιρίες.

    ΛΕΩΝ

    Η Πανσέληνος της Δευτέρας στον άξονα του δικού σου ζωδίου με τον Υδροχόο φέρνει ανατροπές, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική και να αποφύγεις εντάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τις προσωπικές σχέσεις σου.

    Απόφυγε ξεσπάσματα και παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο σου. Όσο κι αν νιώθεις προκλητική την συμπεριφορά κάποιων συνεργατών, διατήρησε την υπομονή σου. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας επαναφέρουν τις ισορροπίες σου.

    Επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου και ουδέτερες συζητήσεις, μιας και η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Από το τίποτα, μπορεί να προκληθούν καταστροφές. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 φέρνει και δημιουργεί ευχάριστες εκπλήξεις για σένα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Θέματα καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν τη βδομάδα. Αρκετά πιεστικό το κλίμα γύρω σου, με έξτρα υποχρεώσεις ή και αγγαρείες της τελευταίας στιγμής να σε βγάζουν εκτός προγραμματισμού. Ό,τι χειρότερο για σένα.

    Ο φόρτος εργασίας στα εργασιακά, όχι μόνο για σένα βέβαια, προκαλεί ένταση και πιθανούς διαξιφισμούς με συνεργάτες, κυρίως τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Η είσοδος του Ερμή στις 5/8 στο ζώδιο του Λέοντα προκαλεί παρασκηνιακές καταστάσεις και συζητήσεις.

    Κοινές υποχρεώσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να είναι αιτία να προκληθούν εντάσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις το κλίμα ήπιο. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη στις 8/8 κουβαλά αρκετά δώρα για σένα.

    ΖΥΓΟΣ

    Η εβδομάδα ξεκινά με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στον άξονα του Λέοντα με τον Υδροχόο και εφιστά τη προσοχή σου σε θέματα που αφορούν σε φιλικές σχέσεις και συναντήσεις. Πιθανά να υπάρξουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου.

    Διαφωνίες πιθανά να υπάρξουν και στα εργασιακά, γι’ αυτό ασχολήσου με τα δικά σου, τους στόχους και τα σχέδιά σου και μην παίρνεις μέρος σε συζητήσεις που μπορεί να έχουν κακή έκβαση. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, βέβαια, από τις 8/8 επαναφέρει ευκαιρίες και αποκατάσταση σχέσεων.

    Καλού κακού, διαχώρισε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από παρέες και φίλους. Μοίρασε σωστά τους χρόνους και το ενδιαφέρον σου, προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις με τον άνθρωπό σου. Ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο για σένα που είσαι μόνη υπόσχεται η Αφροδίτη από τη νέα της θέση.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, φέρνει στο επίκεντρό σου θέματα καριέρας και οικογένειας. Κάποια νέα δεδομένα ή και αλλαγές χρειάζονται ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους στις όποιες συζητήσεις. Αποφάσεις εν θερμώ μπορεί να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

    Διαφορετικές απόψεις με συναδέλφους σου προκαλούν αντιδράσεις. Δέξου τις, σεβάσου τις και ίσως να βγεις και κερδισμένη από αυτές. Στις 5/8, ο Ερμής, από το ζώδιο του Λέοντα, ηρεμεί τα πνεύματα.

    Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι αυτές που χρειάζονται προσοχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Το άγχος και η πίεση που δέχεσαι σε άλλους τομείς της ζωής σου ας μη γίνουν αιτία να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σου.

    Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από τις 8/8 σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Επίλεξε και επιδίωξε ευχάριστες δραστηριότητες αυτήν τη βδομάδα και φρόντισε να διατηρήσεις ακμαία την ψυχολογία σου. Εξασφάλισε προσωπικό χρόνο και οργάνωσε έτσι τις υποχρεώσεις σου, έτσι ώστε να καταφέρεις να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για λίγη ανεμελιά.

    Ίσως χρειαστεί έξτρα προσπάθεια, προκειμένου να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την καλή εικόνα σου και την εμπιστοσύνη των άλλων στο πρόσωπό σου.

    Είναι σημαντικό να συμπεριλάβεις τον ερωτικό σύντροφό σου στα σχέδια και την καλοπέρασή σου. Έτσι, κάντε κοινά σχέδια, οργανώστε μια απόδραση και λίγες διακοπές και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όσα δυσάρεστα περάσατε το προηγούμενο διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις μια εβδομάδα μπροστά σου, που επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Οικογένεια και σπίτι απαιτούν το ενδιαφέρον σου αυτή τη βδομάδα, καθώς η Πανσέληνος της Δευτέρας φέρνει άλλα δεδομένα και αλλαγές. Άλλος ένας τομέας που απαιτεί προσοχή είναι των οικονομικών. Περιττά έξοδα, καλό θα ήταν να τα αποφύγεις.

    Εργασιακά θέματα φαίνεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα, όμως θυμήσου πως κάποιες υποθέσεις σου είναι σημαντικό να διεκπεραιωθούν, γι’ αυτό κάνε μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς. Απόφυγε τις εντάσεις και μην επιβαρύνεις την ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα.

    Η είσοδος της Αφροδίτης στις 8/8 στο ζώδιο του Καρκίνου πιθανά να σου ενισχύσει την ανάγκη μια σταθερότητας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για αλλαγές και νέες εμπειρίες για την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αυτήν τη βδομάδα, με το ξεκίνημά της, έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου, με την Πανσέληνο να δημιουργείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και απόφυγε τις διαφωνίες και τις ρήξεις μαζί τους, αν κάποιες συμπεριφορές τους νιώθεις να σε πληγώνουν και να σε αδικούν.

    Αν εξαιρέσεις τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, που χρειάζονται προσοχή στα εργασιακά, σε γενικές γραμμές τίποτα δεν εξελίσσεται άσχημα. Η διευθέτηση δύσκολων θεμάτων σού γίνεται ευκολότερη με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8.

    Μια τεταμένη ατμόσφαιρα υπάρχει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, που χρειάζεται προσοχή. Όσα ήδη έχετε περάσει είναι αρκετά για να του δείξεις εμπιστοσύνη. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη, από το ζώδιο του Καρκίνου, υπόσχεται πολλές γνωριμίες και το ενδεχόμενο μια σταθερής και μόνιμης σχέσης στη ζωή σου.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Κάποιες υποθέσεις σου αυτήν τη βδομάδα σε θέλουν σε ετοιμότητα και εγρήγορση. Οι υποχρεώσεις σου έχουν την τάση να ανεβαίνουν, καθώς και απρόβλεπτες υποχρεώσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου. Θέματα καριέρας και πιθανά παλιές εκκρεμότητες θα σε απασχολήσουν έντονα και θα χρειαστούν έξτρα προσπάθεια.

    Από τις 5/8, που ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα, τα πράγματα λίγο χαλαρώνουν και κυρίως η ένταση. Εξοικονόμησε πάση θυσία χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου και για την προστασία της σχέσης σας. Στιγμές έντασης, αντιμετώπισέ τις με διαλλακτικότητα και κυρίως καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου αλλάζει πολλά δεδομένα στην καθημερινότητα αλλά και το μέλλον σου.

    Πηγή: tlife



    ΣΧΟΛΙΑ