• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Τι λένε σήμερα τα ζώδια, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κωνσταντίνου Ντότα;

    Η ανάγκη να πιστέψουμε σε ένα όραμα θα είναι έντονη.

    Κριός

    Η αναμονή για καλύτερες προοπτικές και δυνατότητες σας έχει κουράσει γι’ αυτό σήμερα θα υπάρξει η τάση να πειραματιστείτε.

    Ταύρος

    Είναι καλή ημέρα για προγραμματισμό κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Κάντε ότι περνά από το χέρι σας.

    Δίδυμοι

    Μπορεί οι εξωτερικές συνθήκες να μην ευνοούν δράσεις αλλά μπορείτε να προγραμματίσετε το επόμενο βήμα και να οργανωθείτε κατά περίπτωση.

    Καρκίνος

    Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα και η διάθεσή σας σήμερα δεν είναι η καλύτερη για πολλά λόγια και κυρίως για οτιδήποτε μπορεί να είναι ενοχλητικό προς εσάς αυτή την στιγμή.

    Λέων

    Οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται με κάποιον τρόπο στο προσκήνιο σήμερα και χρειάζεται να κινητοποιήσετε το στοιχείο της διπλωματίας και την γοητεία σας.

    Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που πάντα μας κάνουν να νιώθουμε ξεχωριστοί

    Παρθένος

    Φόβοι μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα σχετικά με κάτι που αφορά καθημερινές δραστηριότητες. Παραμείνετε σε σταθερές δομές.

    Ζυγός

    Επιφυλακτικότητα και άμυνα προβλέπεται σήμερα για εσάς και το πρόγραμμα που έχετε κατά νου. Δράστε κατά περίπτωση και παραμείνετε στα γνωστά και ασφαλή.

    Σκορπιός

    Η υπερβολική αγωνία δεν θα σας οδηγήσει κάπου δημιουργικά και εσείς αυτή την στιγμή επιβάλλεται να κρατήσετε το κεφάλι ψηλά και έχοντας τον έλεγχο.

    Τοξότης

    Η επικοινωνία σήμερα είναι σημαντική και μπορεί να σας ανεβάσει την διάθεση εκτός από το να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί.

    Αιγόκερως

    Η εγκράτεια είναι μια πολύ καλή ιδιότητα σήμερα. Κρατήστε την αυτοπεποίθησή σας με όποιον τρόπο μπορείτε ενεργή.

    Υδροχόος

    Η ανάγκη να αναζητήσετε νέους ορίζοντες είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Ωστόσο κρατήστε τις ισορροπίες, με ότι μέσα διαθέτετε και προχωρήστε κατά περίπτωση, χωρίς να πάρετε ρίσκο.

    Ιχθύες

    Η ημέρα σας βοηθά να χαλαρώσετε και να κάνετε ταξίδια σε νοητικό επίπεδο. Η διαίσθησή σας μπορεί να είναι αρωγός σας και να βασιστείτε σε αυτή και ότι κινητοποιήσει.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ