ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ταξίδι με την οικογένεια και τους φίλους τους στο Μόντε Κάρλο πήγαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με την σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη και τον γιο τους Αλέξανδρο. Το ζευγάρι, μετά την κουραστική προεκλογική περίοδο και τη νίκη του πρώην δημάρχου Αμαρουσίου στην περιφέρεια της Αττικής, έκανε ένα διάλειμμα και ταξίδεψε στο μαγευτικό Μονακό.
Μαζί τους βρέθηκαν φυσικά και λίγοι καλοί φίλοι με τους οποίους εξερεύνησαν τις ομορφιές του πριγκιπάτου και πήγαν φυσικά για βόλτες και ψώνια.
Δείτε τις φωτογραφίες:













ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη