• LIFE&STYLE

    YFSF: Η εμφάνιση που συγκίνησε και κέρδισε την πρώτη θέση (video)

    • NewsRoom

    Your Face Sounds Familiar


    Το τρίτο επεισόδιο του YFSF παρακολουθήσαμε χθες, με ένα νέο κύκλο εμφανίσεων και ανάμεσά τους μια εμφάνιση που ξεχώρισε και κατάφερε να συγκινήσει, αλλά και να κερδίσει την πρώτη θέση ομόφωνα, από κριτές, κοινό και συμπαίκτες.

    Πρόκειται για τη μεταμφίεση της Εύας Τσάχρα ως Μαρία Κάλλας, που τραγούδησε το πασίγνωστο Habanera. Η Τσάχρα κατάφερε φωνητικά να θυμίσει πολύ την αξέχαστη καλλιτέχνιδα και να εντυπωσιάσει κοινό και κριτική επιτροπή, με τους κριτές να σηκώνονται όρθιοι να τη χειροκροτήσουν στο τέλος της ερμηνείας της.

    Η Μιμή Ντενίση, μάλιστα, της δήλωσε συγκινημένη «Δεν υπάρχουν λόγια! Ειλικρινά μου έφερες δάκρυα στα μάτια. Λατρεύω την Κάλλας, τη θεωρώ μια μοναδική προσωπικότητα και φωνή… Έχεις εξαιρετική φωνή, δείχνει όλο σου το ταλέντο, είχε ψυχή… Δεν έχω λόγια».

    Η Εύα Τσάχρα διατήρησε την πρωτιά σε όλα τα στάδια της ψηφοφορίας, παίρνοντας τα περισσότερα 5άρια από τους συμπαίκτες της, τη μεγαλύτερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, αλλά και και το απόλυτο 12αρι του κοινού και αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια της εβδομάδας.

    Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Εύας Τσάχρα και την κριτική της επιτροπής:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor 3: Ο νέος κανόνας που θα ανατρέψει τις ψηφοφορίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: BAFTA 2019: «Σάρωσε» το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου – Δείτε τους νικητές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: https://www.mononews.gr/life-style/survivor-anasa-gia-tin-ellada-pii-ine-ipopsifii-pros-apochorisi-video



    ΣΧΟΛΙΑ